All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Er det i Kårup Skov I kører, Mads?
 3. Det virker Og nye porno-hjul
 4. Top sæt fra Pearl. Masser af attack og krop i lyden. Pris incl kasser: 7000kr Jeg købte sættet som nyt i 2009. Det fremstår i pæn stand, med diverse brugsmærker. 22x18 str. tromme, 10, 12 hængetammer og 16 gulvtam. Farven er Diamond Burst. Kasserne på billederne medfølger. Skriv, ring for yderligere info. Tom arme og clamps medfølger naturligvis. Bemærk: Tom arme er ikke de originale! Tomholdere og str.tr ben er de samme som bruges på Pearl Reference serien. Der er nye Emperor clear skind på tammer, Powerstroke på str.tr. Men ring endelig, hvis du er interesseret. Eller skriv. 24856668.
 5. Selv tak. Den så også lidt vel stor ud - så vidt jeg husker er du ikke vildt høj. Den anden, synes jeg, er en prøvetur værd til prisen. Check efter slør i krank og headset (tag evt. et sæt unbrako med - headset skal tit bare strammes, men samtidig køre glat), tryk i forgaffel (den skal ikke "bunde ud") og selvfølgelig bremser. Hvis den skulle gå lidt trægt i gearene, er det tit en ret simpel justering, der skal til. Det kan jeg evt. godt være behjælpelig med den næste 2½ uge, hvor jeg er i sommerhus på Odden. Jeg har lige lagt min Sunn i syrebad for at tage rust både ud- og indvendigt. Den skal blive Great Again i den her ferie.
 6. Hej derude, Er der nogen der har kørt med V-Expressions på deres el-trommer. Jeg købte SYNC-pakken for nylig til TD-9V2 og undrede mig over, at de ikke havde programmeret 4. tam (AUX1) korrekt. Hvis der er nogen der vil teste den yderligere, så smid mig en pm. med mail-adresse. Samtidigt kan jeg anbefale deres program; VDrumLib - det har dog kun begrænset prøvetid (10 dage).
 7. Tusind tak! Den ene forsvandt hurtigt:)
 8. Umiddelbart synes jeg de her ser ret fornuftige ud https://www.dba.dk/andet-maerke-hardtail-17/id-1068178549/ https://www.dba.dk/canyon-grand-canyon-al-full/id-1068315892/
 9. Brugt er super. Kan jeg finde en for omkring 3-4 kilo er det super. Meget gerne mindre.
 10. Hvad er budgettet? Og skal den være ny eller brugt?
 11. Min søn har fået en god MTB, og der hvor vi bor nu er der mange stier og skove at køre på/i. Nogen som kan guide mig til et køb af en habil MTB som er god til at køre i skoven. Jeg kører i øjeblikket på En lånt Trek Xcaliber 9 og den synes jeg er fin, men aner intet om dens niveau.
 12. Fedt Tusinde tak for god feedback
 13. Så ville det være brugt mellemklasse af nyere dato. F.eks igen de seneste versioner af Stage Custom eller den sidste udgave af Pearl Export, før de sløjfede dem (den "helt nye" version har jeg ikke hørt) - her lød især stortrommen alvorligt godt. De første Premier Cabria med gennemgående spændehuse var også lækre - made in UK, Premier-krom og flot lak. Det var mit første rigtige sæt, og den gang sparkede de gedigent røv på alt andet i den prisklasse. Er man ikke bange for power toms, kan man sagtens også gå længere tilbage. Premier XPK, Pearl MLX/BLX/World osv. kan jævnligt fås for omkring 3k, og kan altid sælges videre uden tab
 14. Tak for et super fint svar Det kunne være interessant at have begge anbefalinger. Altså anbefalign 1: Hvis du skal bruge et absolut min. af penge, så det her (så du kan se, om trommerne er noget) Anbefaling 2: Som du så lige har givet (du vil gerne have et godt sæt, du kan være glad for i flere år). Hvad vil dit bedste bud være til anbefaling 1 ?
 15. Hmm, jeg troede aldrig at jeg ville få brug for det igen… Nuvel: jeg overvejer at genanskaffe en god gammeldags kravlegård til mit sæt. Gibraltar, Dixon, Tama, Yamaha eller lignende - ikke Pearl. Jeg har kun brug for en front, helst buet, samt en håndfuld clamps. De fås relativt billigt fra ny, men hvis nogen nu ligger inde med ét som de ikke bruger alligevel er det jo dumt at bidrage til overforbruget… Anyone?
 16. Det kommer jo lidt an på, om det bare er noget at komme i gang på, eller noget man kan vokse i. Hvis det sidste, ville jeg nok sige et Yamaha Stage Custom med hardware og en Zultan Rock Beat pakke fra Thomann. Så er man særdeles godt kørende for lige under 10k. Jeg vil så til enhver tid anbefale at købe brugt. Der kan man med lidt snilde og tålmodighed få et gammelt Pearl Masters for den samme pris som det nye Yamaha og så købe bækkener hen ad vejen.
 17. Hej trommeslagere Jeg har en hjemmeside, hvor vi har en række guides til forskellige musikere - og her også en masse besøgende fra folk, der spiller trommer. Derfor er jeg i gang med at lave en guide med "det gode valg til begynder-trommslageren". Jeg har søgt lidt rundt på nettet og fundet nogle bud, men det kunne være fedt at få nogle meninger på banen her Så hvis I eventuelt kunne svarer på: Hvad skal man forvente som min. i budget, når man skal i gang? Hvilket sæt er det fedeste til den pris? Med venlig hilsen Glen Michaelsen MUUV.DK
 18. vil lige sige at det ikke sådan så ringe trommelyd bliver til god trommelyd. Men går man op i detaljer så er den vigtig.
 19. En diffusor er modsat dæmpning og absorbers ikke til for at dæmpe eller fjerne noget.. de sørger for, hvis de fungerer, at hårde/stærke frekvenser (typisk lav mellemtone til lav diskant) brydes i diffuse bølger (kan opleves som fase korrigering) og dermed undgås grim flutter og hård lyd i lokalet. Især omkring BD og toms gør det nytte Jeg har testet et par men endte med at bygge en selv. Bygger nok flere.. for skidtet virker sgu! Denne side er super genial til at beregne mål på din diffusor afhængigt af hvilke frekvenser du ønsker at påvirke. http://www.acoustic.ua/forms/SchDiff_out.en.html Min førstes mål er vedhæftet. Effektiv range 375-1825 hz.. men tar rigtigt ved omkring 450-500 hz. Jeg havde en tom plads på væggen så valgte at lade den være 120 cm høj, og den er ca. 70 cm bred. Jeg byggede min i 3 mm MDF. Billigt og hårdt nok, men vil anbefale 3-4 mm birk i stedet. Dyrere men meget nemmere at arbejde med! Så det kan bygges for 4-500 kr. En købe i samme kval koster nemt 2-3k. Hvordan virker den så.. jamen den bryder modfasen på de grimme frekvenser der var omkring 400-1500 hz som gav en tynd og hård lyd i bd og gulvtoms.. det kan sammenlignes med når en tom er i modfase til OH.. så blir den tynd og hård.. det virker! Den skal opsætte min. 1 m fra trommerne.. gerne 2-3m væk om muligt. Min er ca. 1,5 m væk. Min er ikke 100% præcis.. der er et par mm off ind imellem.. men SÅ nøje behøver den ikke være for at virke. Bemærk at antalle af celler ikke ændrer på frekvens reaktionen, men udelukkende øger effekten da den bliver bredere. Så har du plads så er det fint med flere i "diffuse order" .. hvis du undrer dig over hvilke tal man kan vælge, så er det primtal :-).. og der er noget avanceret matematik bag det. Dont mess with it, just follow the instructions bemærk at højden ikke er så vigtig.. bare dybeste celle kan være der seføli. Min bagplade er bund i dybeste celler.. så fylder den mindst.
 20. update... holder længere end jeg troede.. er stadig på første stykke flex på mine clutches.. en enkelt har jeg skiftet.. ikke fordi den var slidt men fordi den ikke var klippet til helt godt nok
 21. kan sige at jeg stadig kører på første stykke... så det holder længere end jeg troede.. nemt 3-6 md.. eller meget mere hvis man ikke spiller hver dag. har 3 clutches og de kører stadig på første stykke flex.
 22. Det er sket! Men mine billeder er ikke lige min stærke side.
 23. Jeg har også bygget en "ny" - Raleigh Gran Course decal-tunet som Peugeot og sat op med næsten lutter franske dele - Mavic og CLB bremser.
 1. Load more activity
 • Forum Statistics

  27,267
  Total Topics
  384,012
  Total Posts
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 13 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Today's Birthdays

  1. AlexandersMor (37 years old),
  2. yeah (48 years old)