All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Last week
 3. De er ALTID i birketræ, farven "Super Mahogany" er blot en bejdse under lakken. Fine trommer, men 11.000 får du ikke, snarere mellem 5 og 8.000 - hvis du kan finde en, der synes at de lidt dybe toms er sagen. I dag vil de fleste foretrække de mindre dybe udgaver af Superstar á la det sæt som Stewart Copeland havde. Jon, tidligere ejer af et Tama Superstar årgang 1978.
 4. Og skønt med lidt slow-TV, med folk der kan noget. Det går DR desværre ikke rigtig op i længere…
 5. Respekt for håndværket! Men 120 timer på at bygge et trommesæt er nok lidt i overkanten til mine selcbyggerambitioner!!
 6. Hej nørder Jeg faldt over denne video lavet af tysk tv, om processen med at lave et stavbygget trommesæt. Smukke billeder og udførlige forklaringer, godt nok på tysk (duh), men jeg kunne da følge med på mit skoletyske. Se den, det er interessante 45 minutter.
 7. Hvis du i øvrigt er glad for trommerne kan du jo også overveje at sælge de tammer fra som du ikke skal bruge. Typisk kan man få lidt mere for enkelttrommer end hvis de indgår i et sæt. Og hvis de er for dybe kan de kortes ned til den ønskede dybde - det har jeg efterhånden gjort mange gange, ikke helt uden succes...
 8. Iøvrigt: jeg kan se, disse sæts findes i forskellige træsorter. Er der nogen, der kan se, hvilken træsort det her er i...? Det ligner umiddelbart mest de sæts af mahogny. Esben
 9. Hej Mads, som sagt er det lidt ærgerligt at have så stort et sæt og så ikke spille på det... Tak for input, det ville bestemt være en flot pris, hvis det kunne lade sig gøre. Esben
 10. Realistisk skal du nok ikke regne med mere end mellem 7500-11000 kr.
 11. Puha det er svært. Det er virkelig lækre trommer. Hvorfor ikke beholde?
 12. Hej Trommeslagere, jeg har muligvis valgt et forkert forum - så tilgiv mig, hvis det er tilfældet. Men jeg overvejer at skifte mit trommesæt, og jeg har brug for lidt guidance til prisniveauer. Sagen er, at jeg har et Tama Superstar (vintage), som jeg købte i mine unge dage for efterhånden mange år siden. Det har så stået opmagasineret i en lang årrække, og nu er jeg begyndt at spille lidt igen. Men det er et stort sæt med fem tammer (8", 10", 12", 14", 16" og 22" storetromme), og jeg har kun plads til tre tammer - rent faktisk helst blot to. Så jeg overvejer at downsize til et mindre sæt. Men hvad er sådan et sæt som sagt værd? Det har nogle ridser og skrammer, men det er ikke noget, der påvirker lyden. Jeg har selvfølgelig søgt på Ebay, og her går vintage Tama Superstars med power-toms relativt dyrt. Hvad tænker I? Jeg har vedhæftet et par fotos. Bemærk: jeg ønsker kun at sælge tammer+storetromme - ikke bækkener, stativer etc. Esben
 13. Jeg ved det. Mit problem er at jeg er en gammel sur idiot: Min telefon hedder stadig Nokia 3310 og mit digitalkamera er gået i stykker!
 14. Earlier
 15. Hey Mads Du ved det godt.... Hvis der ikke er billeder.... så er det ikke sket og tråden hedder Kom med jeres bækkenbilleder.
 16. Jeg har skiftet setup fuldstændig: 15 Cope hihat 18 Litian Blue label crash 20 Litian Blue Label Ride 20 Litian Gold label paper Thin Crash Er sindssygt overrasket over hvor godt de lyder! Det betyder faktisk også at mit dyrt indkøbte Funch-bækken ikke bliver brugt.
 17. Jeg har tendenser med at lade tempo løbe. Nogen som har erfaringer med Pulse Metronom? Nogen nær Roskilde som måske vil lade mig prøve en inden investeringen?
 18. Jeg gerne se billeder mads@behrendsen.dk
 19. Skriv Jeres mailadresse og jeg sender nogle billeder.
 20. Når guitaristerne stemmer ned og spiller meget tunge værk og sager, må man tage de store skiver i brug for at larme ordentligt med. 16" hihat, 20", 22", 24" crash/ride og 20" china.
 21. Jeg har ikke selv købt ting hjem fra Canada, men har med held benyttet SHOPUSA (lidt usikker på navnet). Det fungerer i hvert fald fint, og de forestår så betaling af moms, told m.v. så man slipper for Post Nords dummebøde-gebyrer. Om der findes noget tilsvarende for Canada ved jeg ikke, men ellers kan du måske få sælger til at sende via SHOPUSA. Det fungerer ved at de opretter en postboxadresse i dit navn i USA et sted, som sælger så kan sende til. Det er typisk ikke meget dyrere at sende til USA fra Canada end internt i Canada. Prisen kan du vel tjekke på fx. Canadapost.ca, fedex, UPS eller hvad du nu foretrækker. Det er ikke billigt at sende ting over dammen. Du kan også bare tage til Canada og hente den. Det er et fantastisk land og nogle meget venlige mennesker :o)
 22. Er der nogen af jer, der har erfaringer med at importere en lilletromme fra Canada? Jeg har, igennem en FB-gruppe for en bestemt serie Gretsch-trommer, fået tilbudt en lilletromme, som kunne gøre mit sæt "komplet", men jeg har ikke importeret fra Canada før. USA og Tyskland har jeg hentet hjem fra ved hjælp af fragt firmaer. Manden, der har trommen, virker pålidelig. Han siger, at det vil koste ca 300 can $ at sende trommen forsvarligt pakket ind, hvilket umidelbart lyder af meget, synes jeg. Hvad siger I? Jeg formoder, at jeg ligesom, når jeg importerer fra US, risikerer at skulle betalt told, afgifter og moms, men hvad kan det beløbe sig til ca? Er der nogle andre vigtige ting, jeg skal huske at tænke på, hvis jeg gennemfører?
 23. Så har jeg fået tæsket en del med dem. Her er min dom: De er ALT for lette og ift. min spillestil er balancen helt skæv. Jeg kommer til at holde helt nede i den ene ende, ligesom lakeringen er glat. Holdbarheden er til gengæld super!
 24. Jeg har desværre ikke rigtig nogen billeder der viser konstruktionen eller processen, så min beskrivelse ovenfor må stå til troende.
 25. Jeg vil også gerne se billeder af jeres fine rum:).
 1. Load more activity