All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Jeg kender ikke Gibraltar-pedalen. Til gengæld har jeg to næsten identiske Yamaha-pedaler med henholdsvis kæde og direct drive, og der er ingen nævneværdig forskel i feel og hurtighed.
 3. Yesterday
 4. Mit setup...indtil videre pearl forum trommesæt...(de er liiige “store” nok til mig,,,specielt tam tamerne) sabian xs20 14 hihat (mener jeg) sabian xs20 16 crash sabian xs20 18 crash sabian b8 18 crash sabian xs20 20 ride sabian xs20 10 splash (ikke sat på endnu) sabian b8 14 crash (ikke sat på endnu) sabian solar 16 crash (ikke sat på endnu) sabian xs20 18 china (ikke sat på endnu) og skal inden for den næste måned købe zildjian...ved ikke endnu om det bliver S serien eller noget avedis...afhænger af budgettet et bækken med huller i....MULIGVIS et Sabian b8x...16 crash eller Zildjian S 16 ozone crash.. så det er/bliver mit setup..indtil videre er det kun de 4 af dem der er sat på ps der ryger en 3-4 bækkener mere på....måske en ekstra hi-hat i str 14...fra Zildjian..afhængig af om det bliver en bækkenpakke eller om jeg 18 crash og ride for sig selv....er ikke bestemt endnu
 5. Hey drummers Er her nogen som har prøvet denne pedal: https://www.thomann.de/dk/gibraltar_6711dd_bass_drum_single_pedal.htm Til sammenligning har jeg i dag en Tama Speedcobra, men er lidt tændt på idéen om en direct drive. De bedste hilsner Jonas
 6. Last week
 7. Tak Jørgen, Det er et interessant bud som jeg må tjekke ud.
 8. I September, tog vi samme initiativ, i vores 6 mands rockband (med en samlet erfaring på 250 år) Vi inviterede familie - venner - bekendte - musikkere og et par TS ére til "Intim koncert - Danceparty. Det blev et lukket arrangement, hvor vi selv betalte det hele. Gæsterne kom selvfølgelig gratis ind, men skulle selv købe drikkevarer og evt. mad. Vi ville afprøve nogle ting med bandet, og trængte til at reklamere lidt... Det er Kultur Stationen i Vanløse, der er et lille lokalt spillested lige ved Vanløse Station. Tog og Metro lige til døren. Der må være 150 gæster, og vi fik fyldt op...Det gode er , at der er scene - PA - monitor - lyd - lys - mikser - stativer- mic. Vi kom med trommesæt - keyboard - guitarer og bas, og betalte den lokale unge lydmand , for at sætte microfoner /stativer op, ordne lys, monitor og mixe. Så vi var trygge ved at spille.Det blev en succes. De har en Spillekalender for off. arrangementer, men nogle gange er der plads til private arrangementer, hvis man er i god tid. Det er hyggeligt med borde - stole- sofaer og bar - udskænkning. Cafe Oasen (samme sted) lavede en let aftensmad, hvor 120 spiste med. Check dem på nettet - de har hjemmeside... Held med det... Det passer vi vist lige til jer... /Jørgen
 9. Hej Mika. Jeg har sendt dig PM. mvh Kasper
 10. Tak Hasse. Eneste udfordring er ingen offentlig transport fra kroen om natten fra lørdag til søndag.
 11. Jeg har spillet en del på Ganløse Kro. Hyggeligt sted og - i hvert fald dengang - god mad. Plads til 100-150 i salen, med en fast scene. Prøv at ringe til dem!
 12. Hej, Jeg spiller i et balleband, som hvert år holder en bandfest efter følgende koncept. Vi inviterer en masse venner og bekendte til middag (gæstebetaling) og dans (vi gi'r). Vi er på udkik efter et godt sted i år som: - kan rumme 100-200 gæster og et syvmandsband (Fast scene ikke nødvendig, men god akustik og hyggeligt får point) - er i Nordsjælland/Kbh. og helst i nærhed af S-tog/Natbus Har du selv spillet/være til fest på en egnet restaurant/kro?
 13. Har 2 slags - ved dog ikke, om du tænker på nogle, der er ældre end dem, Gunnar? Er godt tilfreds med de her - har vist 5-6 stk. i alt, som bruges jævnligt (især på spillejob). P.S. Ellers er der jo osse Lars' fede t-shirt (2. billede).
 14. Hej Som overskriften siger: Jeg leder efter en Sonor Designer rocket launcher tom arm. skriv her: jesper.ottesen@gmail.com mvh Jesper
 15. Ekstra! Hvis man er interesseret har jeg en snare og et rogers sæt til salg også. Hvis man er interesseret i at købe et fuldt sæt, smider jeg gerne hardware oven i og laver en god pris.
 16. Ekstra! Hvis man er interesseret har jeg bækkener, hihat og et rogers sæt til salg også. Hvis man er interesseret i at købe et fuldt sæt, smider jeg gerne hardware oven i og laver en god pris.
 17. Ekstra! Hvis man er interesseret har jeg bækkener, hihat og en snare til salg også. Hvis man er interesseret i at købe et fuldt sæt, smider jeg gerne hardware oven i og laver en god pris.
 18. Jeg sælger et istanbul bækken, zildjian bækken og en zildjian Hihat som er flittig blevet brugt men det har kun gjort dem bedre. Istanbul mehmet legend 21" med huld til nitter - 1500kr Zildjian A Crash ride 20" - 1200kr Zildjian Hihat 15" - Består af et Custom dark crash som top (tyndt) og en bottom new beat som bund (noget tykkere) - 2000kr
 19. Velholdt gretsch snare 14 x 6,5. Spiller fantastisk, kan både stemmes helt op og helt ned. Købt hos drumstick i 2017. Medfølger taske hvis interesseret. 2000kr / med taske 2300. Kan kombineres med mit rogers sæt som også er til salg herinde.
 20. Kunne være fedt hvis de ikke kun kunne fåes i børnestørrelser...
 21. Hej TS'er Jeg skriver på vegne af en god ven som vil genoptage at spille trommer I et band Derfor søger han et trommesæt bestående af en lilletromme, sidetam, gulvtam og stortromme inkl. hi-hat, crash og ride bækken. De nødvendige stativer, pedaler osv. skal følge med. Prisen er maximalt 5000 kr. Kan I hjælpe..? :-) /Gandrum
 22. Earlier
 23. De er ved at være lidt forvaskede... men holder meget af dem!
 24. Ny pris: 13.500 kr.
 25. Ok så gir det jo mening. Har ikke rigtigt kunnet finde nogle oplysninger om Delite serien på nettet. Synes det lød lidt voldsomt med 9-12 lag.
 26. Altså du er jo også Gretsch-mand. Ikke at det undskylder på nogen måder, men det forklarer trods alt en del Jeg er faktisk stor fan af en konfiguration der hedder 10" og 13" oppe samt 15" og 18" nede. Det giver et ret godt spænd imellem tammerne. Yes. Tynde kedler. Du skal tænke på, at det er ekstremt tynd finér der bliver brugt. Selve kedlerne er 4mm + 2mm ringe på tammerne, og stortrommerne er 6mm + 2mm ringe.
 27. "The Delite and the ProLite are so identical that they are almost the same kit. Thin Vintage Maple shells, re rings, 9 plies on toms, 12 plies on bass drums...2mm re rings." Tynde kedler???
 1. Load more activity
 • Forum Statistics

  27,286
  Total Topics
  384,124
  Total Posts
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Today's Birthdays

  1. mallemj (32 years old),
  2. nikolajn (26 years old)