All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Endnu en hjemmebygger…: 16" Cocktailstortromme flikket sammen af to gulvtammer. Beslag til hhv. lilletromme og HH/BK. Ben kan medfølge, og jeg har også en omvendt pedal som jeg kan sælge separat. Billeder på dba: https://www.dba.dk/andet/id-1075528352/ Pris 300 kr.
 3. Selvbyg. Kedel fra engelske Liberty Drums, bygget som Gretsch-kopi; Ahorn-poppel-ahorn-konstruktion, 30 grader kanter og Gretsch replica lugs (20 stk). Bejdset & lakeret af undertegnede i en frisk rød farve, reifer i natur (olieret). Hvis den ikke passer til dit sæts farve, vil jeg tilbyde at coate den gratis (køber betaler materialer). Ingen tamholderbeslag, men jeg har både Gretsch og Premier-beslag liggende, skulle man have den slags lyster. Til gengæld er der installeret et snedigt Neutrik mikrofonstik i siden, så man slipper for at have kabler ind gennem frontskindet. B
 4. Last week
 5. Ja - så tror jeg at det er lige stramt nok med en lug, der er 100 lang som den jeg linkede til. Det rigtigste vil være noget omkring 80 mm Hmmmmm.
 6. Jeg benytter mig også stadig flittigt af Drum Station i Aarhus. Fremragende butik som jeg meget godt kunne tænke mig overlever endnu en lockdown.
 7. Earlier
 8. Sådan! Der er støttet på livet løs. Er allerede i gang med årets tredje bestilling!
 9. Mange af dem HAR faktisk åbent! Læs dette opslag, og få indsigt i hvordan du kan støtte din lokale musikforretning under lock down. http://www.trommeslageren.dk/stoet-de-danske-musikbutikker-saadan-her-kan-du-goere-det/ Mvh Gunnar
 10. Kedlen er 5,5" dyb (139 mm). Der er 62 mm center til center mellem de eksisterende Ø8 huller.
 11. Hvad er afstanden mellem de øverste og nederste huller? Jeg ville proppe de nuværende huller, så der kan bores nye huller til skruer som går hele vejen igennem - typisk 5 mm - og et hul der er stort nok til noten på lugs (8 mm eller hvad de er). Og så købe lugs som disse, der dækker det hele pænt af, og store nok skiver på indersiden til at det også ser OK ud der. Tubelugs er, som Henrik skriver, lidt at bede om problemer. De her er flotte, og ligner faktisk lidt det der sidder på andre Yamaha snares: https://stdrums.com/en/p/stdc17cr
 12. Ville det ikke være muligt at finde et nylon / plastik insert der kan udfylde pladsen i det øverste hul, og på den måde løse udfordringen?
 13. Det er en god pointe, det kan jeg godt se. Det er sgu nok bedst at lave to nye huller til hver lug, og så finde nogle der ikke er tube lugs.
 14. altså jow. det kan fungere.. Men lugs vil dreje sig med reifer.. og med tube lugs er det et problem. Der er ingen inserts! Så hvis skruen tvinges skævt så sker der en af tre ting: 1. skruen sætter sig fast 2. skruen knækker 3. gevindet får i smadder i lug. tube lugs SKAL sidde i lod og ret præcist. Modsat alm lugs som kan flexe lidt sidelæns. du skal med tube lugs ha proppet de 8mm huller. Just sayin..
 15. Jeg kan ikke rigtigt se problemet. Jeg har tegnet en lille skitse af den løsning jeg overvejer med en kort tube lug, der benytter det eksisterende hul til skruen tættest på skindet og et nyt hul, der passer bedre i størrelse, til den anden skrue længst fra skindet. Det jeg tænker er at tværkraften, opad i figuren, fra stemmeskruen vil blive overført til kedlen ved den nederste skrue, mens den øverste skrue, der sidder i et overstørrelsehul, mest optager normalkræfter, mod højre i figuren. Foden på sådan en tube lug og spændeskiven til indersiden er vel begge markant mere end de Ø8 mm det eksis
 16. I løbet af de sidste par år har jeg tilføjet lidt ekstra lækkerier til mit gode gamle Ludwig Stainless Steel. Først og fremmest lykkedes det mig at skaffe en 18" gulvtam på eBay i USA. Det var meget dyrt, men det er det hele værd. Shit den lyder vildt sådan én! Der er kommet coated PS4 over clear Emperor på tammerne. De lidt mere dæmpede skind klæder de ret levende trommer virkeligt godt. Det lyder totalt halvfjerdser, hvilket jo sådan set hele tiden har været planen. Jeg fandt i øvrigt ud af at standard gulvtamben fra Pearl er cirka 9,5 mm og derfor passer i de originale Ludwig beslag,
 17. Ja det har jeg også overvejet. Det ser bare ikke særligt elegant ud. Der tænker at de clamps fra Tama der ser mere interessante ud alligevel.
 18. En anden mulighed er gulvtam-rims, som også hjælper dig uden om at bore: https://stdrums.com/en/p/r1608ftd Det er dyrere og mere klodset, men jeg har selv haft nogle der var mindre klodsede end disse.
 19. Det ser sgu da smart ud! Det vil jeg klart overveje. Så slipper jeg også for at bore i mine flotte nye gamle trommer.
 20. og jeg har ikke kunne høre nogen detuning ved hårde slag eller noget!.. bruger dem i studiet så var der noget så havde jeg nok hørt det. jeg vil dog kraftigt anbefale de pearl dutter.. men de bør ALTID bruges uanset hvad man gør.
 21. inden du borer.. så check de her ud: https://www.thomann.de/dk/tama_mc8_hoop_grip.htm virker pisse godt... super solidt. bruger dem på de 14-18 toms jeg har som ikke har ben. alm ben passer i, så er det bare at sætte Pearl air dutter på https://www.thomann.de/dk/pearl_r_40_3_suspension_rubber_feet.htm og så spiller det.
 22. Jeg har for nyligt anskaffet mig et Yamaha Maple Custom med guld-lugs. Det er super fedt sæt, men jeg er dog ikke helt gode venner med gulvtammer, der hænger på tamophæng. Derfor overvejer jeg at montere beslag til ben. Jeg har overvejet denne model fra Pearl: https://www.thomann.de/dk/pearl_lb40_spannboeckchen_stand_tom.htm Nogle ville nok argumentere for at originale YESS beslag fra Yamaha ville give mere mening. Jeg synes dog ikke de lige er til at finde. Derudover synes jeg også de er lidt klodsede og de fylder meget. Burde det ikke være nemt nok at bore lidt huller i kedle
 23. Kære TS'ere! Jeg har netop opdateret forummet. Det var en af de store updates, så en del er ændret og skal rettes til. Men jeg er af sikkerhedsmæssige årsager nødt til at prioritere disse opdateringer, også selvom de kan forsage lidt rod på gulvet. Så … der vil det næste stykke tid se lidt underligt ud her og der, men der er sat en mand på sagen, og der bliver set på det hurtigst muligt. Tak! Mvh Gunnar
 24. Kære TS'ere, Jeg vil gerne sælge ud af nogle af mine bækkener til gode priser, så forhåbentlig de kan få en ny ejermand. Det er dog et stykke tid siden, at jeg har været aktiv med bækken salg, så jeg vil lige høre, hvor meget I mener, at disse bækkener skal koste ca.? Jeg har fundet disse nypriser: Sabian HH: Drum City: 2.099 kr. Zildjian A New Beat: Drum City: 3.049 kr. Istanbul Agop Ride (Jazz version): Thomann: 2.899 kr. Turkish Jazz Hihat: Cymballand.de: 1.550 kr. (208 euros) AA Meinl bækkentaske: Thomann: 555 kr. Se billeder vedhæftet. Jeg ved at man
 25. Kona er sjældent helt skidt. Jeg synes, den er fed! Hvad er det for dæk?
 26. hmm.. nej.. for: skruen til motering af lug går jo igennem kedlen.. og da monteringshul i ny lug er mindre end 8 mm, så vil lug trækkes op i kanten af hullet.. MED MINDRE du er så utroligt heldig at du bruger gennemgående lugs som passer så begge mount pins (dem der går fra lug og ind i kedlen) går stramt i... jeg vil bare bestemt fraråde det! det liber noget bæ.. og med stor risiko ustabilt! bruger du alm lugs, 1 pr side, så dur det slet ikke.
 27. Ah, det jeg overvejede var at bruge det eksisterende for store hul til den ene bolt, måske med en lidt større skive, og så lave et ekstra hul til hver lug der passer ordentligt. Jeg tænker så længe det ene hul (det længst fra reifen) passer i størrelsen burde det kunne virke?
 1. Load more activity
 • Forum Statistics

  27,277
  Total Topics
  384,073
  Total Posts
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Today's Birthdays

  1. hfranke (60 years old)