All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. cool...må prøve den en dag.. regner med at holde et par uger i slut april.. så finder jeg sgu en dag at komme forbi og hygge lidt.. om du vil eller ej!
 3. Hey, Jeg kan godt lide din hjemmeside samt din musik :D Godt arbejde! mvh. Nicolai NEMADVOKAT
 4. Hmm. For første gang siden jeg som 19-årig købte min supra, ligger den bare og kigger. Min Ayotte har simpelthen slået den af pinden. Det føles dælme mærkeligt.
 5. Yesterday
 6. velbekomme... du kan jo gå kanter efter.. læg dem på en glas overflade og se om de vipper eller om der er hakker..
 7. Last week
 8. Mange tak for svar - jeg samler og så glæder jeg mig til at høre dem, ville bare gøre det rigtige nu hvor de er helt skilt ad.
 9. har desværre ikke tid.. udover lidt input.. dw laver gode kanter.. og medmindre de har fået tæv med stikker.. eller er tabt.. så lad kanter være.. De holder normalt fint i 20-30 år. Dog kan bd på slagsiden slides.. især nederst hvor pedalen hæfter.. det er dog sjældent det høres så meget.. medmindre du stemmer den ret højt (jazz)..
 10. DaPhunk73

  Filtkøller

  Har lige set en tråd hvor Henrik Rathje laver DIY blomsterpinde. Kunne man ikke bare få filtklumpen et sted og så lime den på sin egen stik?
 11. Har et sæt DW stående som jeg skal igang med. Alt hardware er pillet af og så tænkte jeg om der var en der var frisk på at vurdere om der for en sikkerheds skyld skulle laves friske kanter før jeg samler igen. Jeg har aldrig hørt dem da jeg hentede dem i US. En der er frisk med en plade og en kant-fræser ?
 12. Har fået den. Den dæmper faktisk ikke så meget som jeg havde regnet med. Har dog ikke prøvet den på job endnu. Tænker jeg får god gavn af den til f ex jobbet med det lille gospelkor i en kirke..
 13. Selv tak. Ja - det går noget hårdt ud over de gamle legender i øjeblikket
 14. Good Vibrations, Good Vibrations - R.I.P Hal
 15. Tak for info. Jeg synes der er så mange som går bort i øjeblikket.
 16. yding82

  Banan arm?

  Cool hvad skal du have får den?
 17. Hej Henrik …. kommer lige til at blande mig. Jeg har tilfældigvis lige lagt fotos på en TS-tråd "Købes" hvor jeg har fundet mit ungdomssæt Pearl Thunderking Blue Pearl fra 1974. med samme lugs som på foto i denne tråd. Det lyder til, at du har nogle lugs til toms, og T-rods til stortromme. Dem vil jer gerne købe, til ekstra dele/udskiftning. Du behøver ikke sende, kan sagtens køre forbi Ishøj ... Mvh. Jørgen M.
 18. t og med det gamle Pearl frontskind, fra første skole rock band. Logoet er hjemmelavet og er inspireret fra datidens store band "RAINBOW" - med Ritchie Blackmore. Er nu igang med justering - pudsning og lidt nye skind...
 19. Sidste nyt - inden annoncen slettes. Nu har jeg slet ikke brug for en gammel Pearl Thunderking 20´´ stortromme med Battleship lugs mere. Jeg har været så heldig at finde et helt komplet sæt 20´´ 12´´ 13´´ 16´´ samt en 14´´ snare, der passer med størrelser, alder og coating, som mit første ungdomssæt fra 1974. Så nu slipper jeg for at finde passende kedler og omcoate i blue pearl … eller noget der ligner. I starten af februar var det til salg på DBA i én time -så jeg var hurtig og heldig at kunne købe det. Så 5 års søgning er afsluttet, og det blev et nostalgisk gensyn - efter 42 år. Det er med sikkerhed ikke "Mit eget gamle sæt", idet jeg havde monteret et beslag og bækkenpind med splash i stortrommen, men det er fuldstændig magen til og solgt fra samme trommeforretning: DrumClinic - H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg. Der sad nemlig det samme " DrumClinic" klistermærker på bagskiden at stortrommeskindet. Det er særdeles velholdt i kedler og beslag, samt flot coating uden ridser - så helt original og RETRO... Så slutresultatet af dette "projekt" ender jo med at blive endnu bedre - end jeg egentlig havde håbet.
 20. thoff

  Banan arm?

  Albertslund
 21. hmm.. tror kun det er Lugs.. Men har vist en stak stemmeskruer til BD.. men Ikke til toms.. Jeg kan ikke lige huske hvordan de ser ud inden i.. måske du kan skifte inserts (gevind) i dem til den moderne type.. inserts koster kun 3-4 kr stykket.
 22. Hej Henrik, Genialt, det var netop en som dig jeg håbede ville svare. OK, 1500-1800kr er jo ligemeget, så er der alt mulig grund til selv at beholde det:-) Godt råd med skruerne - der mangler faktisk et par stykker. Men du har kun lugs, ik? Mvh Rasmus
 1. Load more activity
 • Forum Statistics

  27,260
  Total Topics
  384,015
  Total Posts
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 15 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Today's Birthdays

  1. Big J.R. (51 years old),
  2. kaspersteensen (44 years old),
  3. MHS (41 years old),
  4. Niels Dose (54 years old),
  5. nihonjin (43 years old)