All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Du kunne ikke være intra i bytte?
 3. Tak for billeder Gunnar. Det er dælme flot!
 4. Hej med jer, jeg har forgæves forsøgt, at finde noget på denne ''definity'' serie, har prøvet på Yamahas historie, men der komr ikke noget frem på dem, så hvad er dette for nogle trommer, er det forgængeren for Absolut maple custom, hvornår blev de produceret og stoppede imed det igen, var det high end trommer og hvad var prisen ca. fra ny. Skriver fordi jeg er lidt interesseret i sådan nogle, de skulle vist have en god lyd. Håber der er nogen på dette forum, der kan hjælpe mig lidt med noget info..
 5. Nu er det måske ikke helt en nyhed, da det er tre år siden at Asba genopstod. Men jeg har lige været på Namm, og udstillede ret tæt på deres stand. Jeg må sige at deres sæt så ret fine ud, og - efter hvad jeg kunne høre - også lød rigtig fint. Lugtede lidt som om at deres program var en europæisk versionering af C&C Her er lidt billeder…
 6. Last week
 7. Til salg!!! Nu skal det væk... Se på DBA https://www.dba.dk/trommesaet-ludwig-silver/id-1061486140/
 8. Tak Gabriel. Dejligt at få bekræftet at det er noget lort. Jeg har gennemgået din guide - desværre uden held. Jeg må prøve igen i aften.
 9. Earlier
 10. k_50

  Nu med Asba

  Jo tak. Jeg synes også selv, jeg har været dygtig! Bækkenerne har jeg haft et godt stykke tid. Faktisk er det alt for længe siden, jeg har fået noget nyt i posen. Jeg fik bare lyst til at hænge noget andet end gammelt Zildjian op og til at brede mig lidt, mens vi har øveren for os selv - derfor det hullede ude til venstre. Nitter i hihat er fedt. Jeg kører med en ret tung bund, og de bløder lige den halvåbne lyd lidt op, når jeg prøver ikke at spille for højt. Når jeg spiller igennem, hører man dem ikke rigtig.
 11. Speed iron single pedal m/kasse. Helt ny, kun brugt 2 gange.. Pris: 800,-
 12. Speediron pedal single, spritny kun brugt 2 gange( fejlkøb) m/kasse Pris: 800,-
 13. Kæft det ser fedt ud! Godt impulskøbt! Har du fået nye bækkener også? Med logoer på! Hvordan fungerer det med nitter i hihatten?
 14. den her måske. hørte lige en android kammerat https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drumtrax.drumtraxapp&hl=da
 15. sorry. troede det var en PM jeg svarede på.. lol TS er jo et fint sted at spørge..
 16. KasperI06

  Groove Buddy

  Hej Alle Jeg blev i dag introduceret til Groove Buddy, en app hvor man kan spille til numre uden trommer m.m. Hvilket er vildt fedt. Men den findes kun til Apple/IOS, så jeg tænkte om der måske nogen der havde erfaring med noget lignende til Android. På forhånd tak Kasper https://groovebuddy.rocks/
 17. Chromium er er ofte malware-fyldt crap og fupper folk til at tro at de installerer Chrom browseren. Du kan ikke nøjes med aft afinstallerer programmet. Den genopstår, hvis ikke du også rydder de frø den smider over alt. For helt at slippe af med den, uden af geninstallere hele PC'en, brug denne guide. Den er lang, men meget nem at forstå: https://geeksadvice.com/remove-chromium-virus/
 18. k_50

  Nu med Asba

  Totalt fedt. Det siger knaldebang på en måde, som forhåbentlig passer bedre ind i mit band end mit Premier, som lyder meget mere rart.
 19. Kan nu købes for 5000,- inklusiv en 2000 lilletromme, som mangler skind og seiding.
 20. Jeg har endnu en gang impulskøbt nye, gamle trommer. Og det skal fejres med billeder og hurra! Denne gang er det blevet til et dæjligt Asba i stål - 24", 13", 14", 18" og en ekstra 18" uden ben til en alt for billy pris. På billederne er det 14" oppe og en 15" Slingerland lilletromme fra 50'erne.
 21. Og jeg som troede at jeg spillede på små trommer…
 1. Load more activity