All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Konnekt48 firewire interface og Mackie Onyx 800R preamps så du har 12 lækre mikrofon preamps som du kan smide ind i din favorit daw. Multikabel mellem Mackie og konnekt følger med. Perfekt stand. Meget lidt brugt. Pris ide: 5000kr, står i kbh, kom gerne med bud
 3. Earlier
 4. Jeg søger enten et 20" eller endnu bedre et 22" Zildjan K Custom medium Ride i pæn og velholdt stand. /BRJ
 5. Har denne fede 15" Zanki hihat, som har en del år på bagen ( vintage....). Zanki er italiensk og nogle af deres bækkener lyder fedt, og nogle lyder ikke så fedt. Denne her hihat har jeg haft en del år, da den lyder stinkende godt. Den reagerer lige på slaget med en fed og sprød lyd. Hihatten fejler absolut intet. Er i tvivl om jeg vil fortryde, da den som skrevet lyder fedt. Prisen er 1350,- ( + evt. fragt ). Har desværre intet lyd på den.
 6. Jeg søger 2 stk. 22" træreifer til et ældre Tama Superstar sæt i mahogny finish. BRJ
 7. Hej Mads Hvad skal din Black Hawk koste? Hvis du stadig har den... Hvad er finishen?
 8. Super. Mange tak for info
 9. Har undersøgt det lidt og tror faktisk, det er birk
 10. Jeg er lidt i tvivl. Det kan enten være birk eller ahorn. Men jeg går ikke rigtig op i det, så det fik jeg aldrig spurgt om inde i Slagtøjscenteret. Er der en måde hvorpå jeg kan se det eller slå det op?
 11. Ja, det var dog virkelig trist. Dejligt at du kan og vil hjælpe familien i denne svære situation.
 12. Puha. Det var dog forfærdeligt!
 13. Her er link til Stevns trommegrej. Nogen der kan sætte en min. pris på selve sættet uden lilletrommen? evt. tidligere ejer fra Kolding kanten? Man må også meget gerne komme med bud på resten. Lilletrommen er en Tama slp black steel 14x8". Alle bækkenholdere, clamps, ekstra stativer og rack er Millenium. Stolen er en Gibraltar Roc 'n' soc m. ryglæn. Alle bækkener er i god stand- uden revner/keyholes. Der er også en drum dial- ser rimelig ny ud. Udover fotos er der også en flightcase m. hjul til rack og stativer (122x38x38), en papkasse m. div. reservedele til ældre stativer (kan afhentes gratis ell. indgå i evt. handel), samt div. nye og brugte stikker mrk. B-stick, som nok doneres til en skole, medmindre man er hurtig på aftrækkeren. Sættet er Premier gen-x i en grå sparkle finish og ca. str. er: 10x8, 12x9, 14x14, 16x16, 22x16. Hængetommer er med rims. Såvidt jeg kan læse mig til, er kedlerne en blanding af ahorn og birk. Det er tynde kedler, vist omkring 5,4mm, uden rerings. Kedlerne skulle være 3mm undersize, så skindene går let på. Der er coated emperor på toppen, emad på stortrommen. Umiddelbart virker de rimelig friske, men tammerne er fuldstændig døde i lyden og dæmpet med ringe og store klatter abesnot, så jeg ved ikke hvordan de lyder in natura. Stortrommen er fyldt ud med dæmpeskum, så der kommer heller ikke meget lyd herfra. Der skulle også eksistere en tomholder t. stortrommen- den har jeg ikke lokaliseret endnu. Mics og micstativer på fotos'ne er solgt. https://drive.google.com/drive/folders/1erUfYGYSpn6WMu9JLtwx1kLXO7GrR05p?usp=sharing
 14. Jan Stevn Nielsen, medl. "Stevn", er desværre, alt for tidligt, sovet ind efter en hjerte/kar operation. Jeg kendte ikke Jan direkte, men jeg har en fælles ven som spillede med ham på hans adresse i Ullerslev,. Hvis nogen herinde kendte ham, må I gerne komme med kommentarer/anekdoter/historier. Jeg har mødt Jans kone og datter, derudover efterlader han sig også en søn- begge voksne. Mine tanker går til dem og jeg har lovet at hjælpe med salg af Jans trommegrej, men har brug for hjælp til vurdering af hans Premier Gen-x. Jeg tænker på at lave en salgsauktion og en tråd til vurdering.
 15. "Percussive" Hey alle Tromme gutter i Danmark. Jeg er igang med at lave Danmarks største TrommeCamp "Percussive". Dette skal være et kraftcenter inden for tromme - og slagtøjsmusik, med super dygtige instruktører og være netop den Camp man tager til hvert år. Der vil blive tilbudt hele 3 linjer med 3 niveauer, så der er noget for alle. Trommesæt - Marimba - Trommekorps "Education" Line - (lidt erfaring) "Pro" Line - (Meget erfaring) "Artist" Line ( Dygtige folk der spiller jobs, musik studerende, spiller i bands, Independent, korps, solister etc) Disse hold vil blive undervist af de dygtigste fag instruktører med ovenstående specialer. Instruktør holdet lige nu ligner : (Med forbehold for Turneèr/Studie) Søren Frost - Peter Düring - Casper Facius - Mikkel Jenkov...More to Come. (sender opdaterede instruktør lister når der kommer flere på...Der kommer flere fede instruktører på!!!!) "Percussive" - kommer til at foregå over en Weekend fra Lørdag kl.10.00 - Søndag kl.16.00 og bliver på Sydfyn. LØRDAG D. 6.- SØNDAG D. 7. FEBR. 2021 Skynd dig at blive tilmeldt denne absolut fede "Percussive" Camp, uanset om du kun har spillet lidt eller har spillet meget længe. - Der er et hold til netop dig. Der kommer en reklame med mere info i en senere besked herfra. "PERCUSSIVE" DANMARKS STØRSTE TROMME - OG SLAGTØJS CAMP 2021. Musikalske hilsner Mikkel Jenkov Founder "Percussive" 20776868 Mikkeljenkov@hotmail.com
 16. Jeg vil også meget gerne se billeder. nicokarl91@gmail.com
 17. Jeg overvejer at sælge følgende. Priserne er hvad trommer står mig i, og bliver de ikke solgt bor de fint her:) 14x6.5 Beverly messing snare: 1800 kr. 12x5 Tama Soprano stålsnare: 800 kr. 10x 3(?) Gretsch Blackhawk: ???
 18. Clavia Nord Drum 3p Fed analog drumpad/percussionpad. 6 pad modeling drum/percussion synthesizer. Kan bruges med både stikker og hænder/fingre. Mange muligheder for indstillinger, f.eks sensitivity/velocity, pitch, resonans, FM syntese, noise, distortion, decay. Reverb og delay effekter på hver pad kanal eller hele udgangsmixet. Stortromme trigger input. MIDI I/O. Stereo output. Hovedtelefonudgang. Solid kvalitet, som svenske Clavia er kendt for. Det ekstra gode er at lydene er dynamiske (hvis man ønsker det), dvs. det er ikke bare volumen der ændres når man spiller svagt/kraftigt men også selve lyden. Det giver en fed organisk fornemmelse, som et "levende" instrument. Inkl. strømforsyning, emballage, manual, butikskvittering. Og så får du stativ, holder, lydkabler og midikabel med også (medfølger normalt ikke). https://www.danguitar.dk/nord-drum-3p-percussion-synthesizer Nypris i alt 5200,- Købt for 5 mnd. siden. Perfekt stand, som ny, brugt meget lidt. Sælges samlet for 4200,- Afhentes i København eller sendes.
 19. Mange tak for dit input. Jeg må nok enten sætte min pris lidt ned, eller overveje, om de skal blive i stalden lidt længere :-)
 20. Markedet er svært i øjeblikket. Jeg ved ikke om dybderne kan skræmme og man så hellere vil ofre lidt mere og få et i mere "normale" størrelser.
 21. Open for trade with: 1) Tama Star Reserve Hammered Copper 2) Tama Starclassic G-Copper 3) Ludwig Black Beauty 14” any depth/years in great shape 4) Roland SPD-SX in great shape
 22. drumtrax til Android er ¨benbart flyttet ud af google play.. nå men den kan findes her: https://apkpure.com/drumtrax/com.drumtrax.drumtraxapp/versions
 23. Nu må de videre, så de kan blive brugt! Der tale om et Super Mahogany og Candy Apple Red. De måler 8x9,10x8,12x10,13x11,13x11,14x10,14x14,15x13,16x16 og 22x16, 22x16. Og den ene af Stortrommerne og den ene 13" er Candy Apple Red og resten er Super Mahogany. Der er nogle brugsmærker på dem. Mvh Jacob.
 24. 4500 kr fixed price https://www.dba.dk/lilletromme-tama-14x05/id-1063519311/
 1. Load more activity