Gunnar Kristiansen

Admin
 • Content Count

  6,558
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Gunnar Kristiansen last won the day on April 6

Gunnar Kristiansen had the most liked content!

Community Reputation

193 Fremragende

About Gunnar Kristiansen

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 01/16/1973

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København

Kontaktmetoder

 • Skype
  funkpost

For- og efternavn

 • Fornavn
  Gunnar
 • Efternavn
  Kristiansen

Recent Profile Visitors

19,197 profile views
 1. Brændekilde forsamlingshus har jeg engang lejet til en dobbelt børnefødselsdag. Det kunne måske være et bud, da det ikke koster alverden og har de gode faciliteter.
 2. Jeg lægger lige ud: @Kenneth Andersen's tråd om tilblivelsen af hans Padouk (stavlimede) lilletromme. Den imponerede mig dengang, og det gør den sådan set stadig! Tråden fik 158 og - nåja -13.977 visninger!
 3. Jeg har en plan om at lave en lille samling med (måske) 10 legendariske TS tråde. Måske endda udvide konceptet også, men i første omgang som sådan. (Denne besked er derfor primært henvendt til jeg "gamle" TS'ere.) Hvad husker du som legendariske TS-tråde? Hvad er den sjoveste? Hvad er den vildeste selvbygger-tråd? Hvad er kørt mest af sporet? Hvis du vil hjælpe med at grave dem frem, vil det være helt på toppen!
 4. Synes lidt at de metronomer jeg har prøvet på smartphone, der vibrerer, alle har den skavank at de er forsinkede ift det der vises på skærmen.
 5. Kære alle. Jeg har i dag forbedret menuen her på forummet. Således finder du nu ALLE de forskellige forum-kategorien i menuen "kategorier" - og nu kan du rent faktisk tilgå dem alle direkte fra menuen. Dertil har jeg omdøbt hovedmenuen "Forum" til "Indhold", og hovedmenuen "Fora" til "Kategorier". Håber det gør det daglige liv på TS lettere
 6. Jeg lægger lige selv ud her Jeg har en Yamaha Clickstation i god stand, og med et lille hjemmesyet etui. (Faktisk den samme som blev brugt til denne test i 2003 - så kan du selv regne alderen ud: http://www.trommeslageren.dk/anmeldelse-af-yamaha-clickstation/ ) Hvad skal sådan en koste?
 7. Ja, det er meget vildt. Faktisk ret svært at forholde sig til. Tænker heller ikke manden selv kunne huske halvdelen af hvad han har indspillet
 8. Læs nyheden her: http://www.trommeslageren.dk/hal-blaine-er-doed-90-aar-gammel/
 9. Alle kender det, alle bruger det - Gaffatape. Eller Gaffer Tape - som det egentlig hedder. Et produkt der har været på markedet siden 1959, hvor kameramanden, filmskaberen og Oscarvinderen Ross Lowell sendte det på gaden. Rygtet vil vide, at Ross Lowell i sin tid overførte den klæbrige del fra Johnson & Johnson's Duct Tape, til Silver Tape for på den måde skabte sit nye produkt. I modsætning til Duct Tape, så har Gaffer Tape en form for et stoflag på bagsiden, ligesom den klæbrige del (limen) med årene er gjort modstandsdygtig overfor varme, og dermed også lettere igen at fjerne fra den overflade tapen har været brugt på. Selve navnet Gaffer Tape skulle stamme fra filmindustrien, hvor en "gaffer" er titlen på den ledende elektriker på sættet. En brance som Ross som nævte arbejdede indenfor. Så næste gang du fastgør noget med gaffatape kunne du jo overveje at sende en venlig tanke til Ross.