Henrik Eckmann

Medlem
  • Antal indlæg

    83
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Henrik Eckmann

  1. Hvis du ikke har bestemt dig endnu, kan jeg anbefale Jonas Haagensen. http://www.jonashaagensen.com/index.html Han er Jacob Hansens assistent, og arbejder freelance ud af Hansen Studios, derudover en all-round good-guy.
  2. Hej Mattias. Helt i orden. Du må endelig sige til, hvis i finder ud af, at i har plads til en mere. Om ikke andet kan jeg nøjes med kick, snare, hat og ride, så jeg fylder så lidt som muligt. Mvh. Henrik
  3. Hej Mattias. Jeg kunne godt bruge et sted, bare mig og mine tønder. Fylder ikke ret meget, og kan fylde meget lidt, hvis det er nødvendigt. Send mig gerne en PM, hvis der stadig er plads, vil rigtigt gerne finde ud af noget. Mvh. Henrik
  4. Godt og se, at du er glad for casen. Håber den letter din byrde det næste lange stykke tid!
  5. Dybt fjollet liste. Tror Erik fik sagt det meget præcist.
  6. D'Angelo lugter ihvertfald ofte af rimshots og Rhodes. Fx her med ?uestlove på tønder.
  7. Gjort. Hilsen En hundeejer, med 2 hunde der hvert år er ved at gå til, plus en hvalp der formentlig også kommer til at lide gennem december og januar.
  8. Som jeg forstår det måler den både tempo og dynamik
  9. Kan kun anbefale det! Var inde og se dem på Tobakken og de er alle fantastiske som sædvanligt.
  10. De spiller også på Tobakken i Esbjerg d. 20. Og billetten er i hus
  11. Nu du siger, du spiller meget funk, kunne Sabian Vault Jam Master Hats (David Garibaldi signature)så ikke være en idé? Det skriger ihvertfald funk
  12. Jeg synes helt ærligt folk skal have lov til at byde så lavt som de lyster. Hvis sælger ikke synes det er nok, kan han jo bare takke nej. Det kan godt være, det er jyden i mig, men jeg synes ikke man dør af at prutte lidt med prisen. Dette skal ikke forstås som en opfordring til at underbyde, bare en anerkendelse af retten til det. Når så sælgeren har sat et minimum, må byderen naturligvis også regne med og finde sig i, at sælgeren som regel står fast på det.
  13. Jeg skal ikke selv afsted, men vil da lige give en anbefaling på vegne af nogle af mine venner der vandt den danske udgave af W:O:A Metal Battle, eller hvad det nu hedder. Så hvis i kan lide tung død, uden så meget gøjl og fis så tag ind og hør Aphyxion!
  14. Wow, wow, wow, tag lige et skridt tilbage. Hvornår blev det kriminelt, at spørge, om der er andre af samme overbevisning, som en selv? At spørge, om andre på TS er kristne, som en selv, for at finde ligesindede, er vel i som sådan ikke anderledes, end at stille spørgsmålet 'Er der andre der spiller Pearl trommer og Sabian bækkener?'. Det givne eksempel kan måske retfærdiggøres som mere 'on-topic', men kan helt ærligt ikke bruges til mere, end spørgsmålet om andre kristne. Tit er det bare lettest at 'netværke' med folk man har noget tilfældes med, og derudover, kan det jo bare ses som almen nysgerrighed. Der er vel ingen der tager skade af, at svare om det er kristne eller ej, og hvis der er kan de vel lade være med at svare. Synes helt ærligt, at denne diskussion er løbet af sporet. Det oprindelige indlæg lagde jo ikke til diskussion om religion, men søgte bare andre med samme opfattelse.
  15. Fair nok, har bare personligt overhovedet ikke hørt nogen kritik, måske læser jeg for få anmeldelser?
  16. Har godt nok aldrig hørt at de er dårlige live - Live at Slane Castle er en af mine yndlings dvd'er!
  17. Bedste klip på YouTube, hvis du spørger mig. Minder mig om den anekdote om Steve Gadd, hvor han til en klinik bliver spurgt om, at spille det sværeste han kan. Mr. Gadd siger fint nok, og begiver sig til at spille 'the money beat' så hele salen svinger i et par minutter, da han stopper siger spørgeren 'Jeg tror ikke du forstod spørgsmålet' hvortil Mr. Gadd køligt svarer 'Jeg tror ikke du forstod svaret'.
  18. Mange gode er blevet nævnt, men jeg fatter ikke at hverken Godfather, Gladiator, Cinderella Man, Black Swan, 127 Hours,Kilden i Provence og dens efterfølger Manon og kilden (fransk film, når det er allerbedst), De Andres Liv, Oh Brother Where Art Thou, eller Love Actually(helt seriøst!) er blevet nævnt.
  19. Fedt, fedt, fedt, fedt, FEDT! Totalt drømmesæt Det er faktisk lidt spøjst så meget vores setups ligner hinanden, både med størrelser og placering af både trommer og bækkener. Det meste af dit gear er bare lige en klasse lækrere Fuck det er fedt!
  20. Bortset fra at Grebs gear er Meinl
  21. Henrik Eckmann

    Nitter.

    Hej TS! Jeg har et bækken, jeg godt vil have sat nitter i. Jeg spurgte på et tidspunkt nede hos den lokale pusher, men ekspedienten vidste ikke hvor man får det gjort. Så det bliver det første spørgsmål. 1. Hvor får man det gjort, og hvad koster det? Nu har jeg ikke haft et nittebækken før, men har hørt dem til koncerter og på nettet, og det lyder jo godt - jeg har bare ingen idé om hvad der er passende. Det bækken, som jeg gerne vil have nogen i er et 24" Zildjian K Light Ride (stort, tyndt(!), mørkt). Jeg tænkte umiddelbart på, at sætte 3 nitter med et par centimeters mellemrum et vilkårligt sted ved kanten. Ville det fungere? - Det skal gerne kunne høres, uden at man bliver nødt til at crashe bækkenet, men skal helst ikke blive ved for længe, når man får lyst til at banke til det. Ville sådan en her http://www.4sound.dk/shop/trommetilbehoer/promark/r22-rattler.html Eller sådan en her http://www.4sound.dk/shop/trommetilbehoer/promark/s22-sizzler.html Måske kunne klare jobbet istedet? På forhånd tak - Henrik.