Tore

Member
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Tore

 • Rank
  Trommeslagter
 • Birthday 01/12/1992

Kontaktmetoder

 • MSN
  draagnedu@gmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Esbjerg
 1. Jeg er meget interesseret i dit sabian ride men vil gerne se nogen billeder inden mit køb.

  Er det noget der snart kan lade sig gøre for kan smide pengene med det samme hvis jeg ser noget jeg kan lide. : )

  MVH.

  Mads aka. Madsacre.

 2. Hej Tore

  er rolling glide stadig til salg og har du evt. et billed

  hilsen Klaus Hyper Driver

 3. Det er fedt at spille mange instrumenter! Kan kun anbefale det!
 4. Tillykke! 6. september - Santa Cruz. Awesome!
 5. Jeps hold dig fra GLS!! Da jeg arbejdede i Hillerød Musik leverede de somme tider for os. Og de var det firma der passede dårligst på tingene, helt klart.
 6. Jeg vil dog tilføje at det eneste bækken jeg har revnet var et Zildjian Planet Z Crash/Ride 18" - altså et billig-bækken. Jeg ville købe nogle ordentlige skiver brugt i stedet.
 7. Det er nærmere en "mini-van" eller en stor familiebil. hvis den havde været på hvide plader. Tragisk ligegyldigt hvilken bil og hvem der måtte have siddet i den! Kør ordentligt drenge, hvis man vil have fart, så må det sgu foregå på en lukket bane - har man travlt, skulle man fandme have tænkt over det inden man sætter sig ind i en bil og bringer sit eget og andres liv i fare med så hovedløs en kørsel.
 8. Jeg har lidt af hvert Jeg har også et Vox tonelab le board, men så skal du til lommerne... Ellers har jeg at bytte med: Zildjian A Thin Crash Anatolian Baris crash 20" Anatolian Baris China 18"
 9. Vil du tage noget trommegrej i bytte?
 10. God læsning! Som sagt før, din måde at skrive på er hylende morsom! Hvordan går det ellers med trommeriet? Har du flere guldkorn?
 11. Helt klart no.1! Det er rart at have fornemmelsen af at sidde bag sættet, så er det lettere at mærke groovet, synes jeg.
 12. Tore

  Ny Crash

  Ikke for sådan at prakke dig noget på, men jeg har et super rock/metal crash - et Anatolian Baris 20" crash, som jeg ikke får brugt så meget, - det er jeg villig til at sælge billigt og du er mere end velkommen til at komme forbi og prøve det.
 13. Jeg synes faktisk (specielt kl. 14 på en dag med hedebølge, at publikum fortjener at puste lidt mellem numrene, men de kunne som du siger godt have fyldt pauserne med andet end at skumle ud over publikum. Men ja, bandets koreografi var på plads:)