krzesinskibabs

Medlem
  • Antal indlæg

    158
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    1

Alt der er opslået af krzesinskibabs

  1. Jo jo Men tænkte at det ville være rart med en "vejviser" i forhold til prisen. Og siden der er så mange skønne kloge mennesker her på siden, tænkte jeg at der var nogen der kunne give et prej om hvad jeg evt. Kunne sætte prisen til.
  2. Hej Jeg overvejer at sælge mit ddrum defiant trommesæt, men jeg har ingen anelse om hvad det er værd, jeg håber at der er en venlig sjæl eller to som kan hjælpe mig. Her er der lidt specs. Om sættet Ddrum Defiant 22'' x 18'' stortromme 22'' x 18'' stortromme 10'' x 7'' hænge tam 12'' x 8'' hænge tam. 14'' x ? gulvtam ( er ikke sikker på størrelsen). 16'' x 14'' gulvtam 14" x 5,5" lilletromme Sættet er med flotte sorte reifer. Hænge tammerne sidder på et tama roadpro stativ Stortrommepedalen er en tama iron Cobra jr. Af bækkener sælger jeg et zildjian ping ride 20" med, det står på et yamaha cs 845 stativ En gammel meinl probeat hihat på no-name stativ. Evt. Kan der smides et zildjian z custom med mindre flænge midt i bækkenet med oveni + no-name stativ dertil. Hvad skal prisen være for det hele samlet? Og evt. Hvad ville jeg kunne få hvis jeg delte kedler, bækkener og hardware op?
  3. jeg vil sige at mærket schlagwerk er ret fine de jeg har spillet på af dette mærke har lydt ganske fine. selvom den lige er lidt over dit budget så vil jeg foreslå den her http://www.drumcity.dk/produkter/percussion/cajons/schlagwerk_cajon_2in1_wenge_cp430.htm der var en på mit gym. og jeg synes den lyder ganske fin.
  4. man skal altid prøve at få noget oveni eller prisen lidt ned, (inden for rimlighedens grænser self.) hvis jeg kun køber fx. 2-3 sæt trommestikker vil jeg aldrig prøve at ændre prisen. ved større køb synes jeg dog altid man skal få noget rabat eller lign. fx. da jeg købte guitar til 15000 kr. forige sommer fik jeg ekstra ting med til omkring 700 kr. og det samme da jeg købte trommesæt fra ny. at prutte om prisen er altid(næsten) forsøget værd!
  5. jeg havde en mega fed aften! god mad derhjemme sammen med forældrene, og så ud på en gård sammen med en masse venner, hvor der blev drukket, snakket, danset, og alt hvad der ellers høre til.. det sluttede kl. 5.30 om morgenen ca. hvor jeg begyndte at gå ned til bussen for at komme hjem. da jeg kom derned opdagede at bussen ikke gik før kl. 7 besluttede jeg mig for at jeg bare kunne gå hjem.. halvanden time, og 16 km. senere kom jeg hjem gennemblødt, kold og i godt humør
  6. hole in the sky - pantera fik i nogle gode julegaver?
  7. hvis man vil bytte til trommegrej synes jeg personligt at det er iorden! men hvis man ikke vil bytte med trommegrej/andet musik grej, så synes jeg ikke det høre hjemme her på siden
  8. fik et gavekort på 200 kr. til 4sound, og resten af gaverne var ikke musik relaterede.. men en dejlig aften fuld af glæde og hygge! så betyder gaver jo heller ikke så meget!
  9. jeg håber at alle jer tromme glade mennesker havde en fantastisk aften i går! det havde jeg ihvertfald, selvom jeg lige har fundet ud af at jeg ikke kan tåle mælk og derfor ikke kunne nyde dejlig sovs og fik kun en micro klat ris ala mande i år (vandt dog stadig madelgaven xD)
  10. jeg har altid haft super oplevelser med nishiki!
  11. den billige en du har, er den den du samlede selv som ikke lød godt?
  12. hej alle sammen jeg vil have mig en cajon men vil ikke bruge så mange penge på den da den bare er til at øve lidt på herhjemme og hygge med. er det sammel selv sæt til 300 kr. overhovedet noget værd? eller er det bedre/lige så godt at lave en selv fra bunden? Mvh. Oliver
  13. Jeg har også tænkt mig at tage ind og prøve af, men hvis der nu var 4-5 modeller som i kunne foreslå mig så er det måske ikke nødvendigt at prøve 50 forskellige derinde
  14. der har godtnok også været vilde vinde hos mig men det virker som om det er ved at gå i sig selv igen nu. indtil videre er det kun småting der er fløjer rund i min have og et enkelt tejl der er faldet af naboens hus
  15. hej med alle jer jeg regner med snart at købe et sæt nye hovedtelefoner. jeg ved bare ikke helt hvad jeg skal vælge, og tænkte derfor i kunne anbefale nogle til mig. jeg har før brugt sennheiser og i en meget kort periode brugte jeg skullcandy(ikke godt nok!!!). jeg er af den opfattelse at sennheiser kun er middelmådige medmindre man går op i deres top serie så som hd600, 650, 800 osv. de skal kun bruges til musik afspilning. det skal være bøffer (altså nogle der sidder udenpå ørene). der skal være god bas da det hænder at jeg høre dubstep(en sjælden gang) eller andet hvor bas er vigtigt. design er ikke særlig vigtigt, det er lyden det hele handler om. mit prisleje ligger på 500-1000 kr. ved godt det ikke er meget, men det er alt hvad jeg har at gøre med. Håber i har nogle forslag til mig Mvh. Oliver A.
  16. Tak for svarene! (og anbefalingen af en støvsuger xD)
  17. Hej jer alle sammen Jeg har for lang tid siden været igang med at fixe et gammelt tromme sæt. Jeg fik i sommers bejdset det men har ikke rørt det siden... Min forspørgsel lyder på om der er nogle gode råd til hvad jeg bruge til at "lukke" det med. Lak? I så fald hvilken slags, og hvad er billigst Eller skal det være olie? Og igen hvilken slags og sådan noget Håber der er en af jer der kan hjælpe Mvh. Oliver A.
  18. mixeren er altid(så vidt jeg ved) delt op så når man trykker på phantom power er det kun igennem nogle af kanalerne det kommer, da det kan "riste"(gøre skade)de mic's der ikke skal bruge det.
  19. jeg har ejet en pork pie acryl snare. jeg var ganske tilfreds med dem, kvalitetten er i orden!
  20. ALDRIG køb CPI, de er noget lård!de går nemt i stykker og er ikke særlig stærke generelt. jeg ved ikke om du vil "lege" med den selv og modificere den, men hvis man først skiller den ad, er de ikke nemme at samle igen. Yamaha er kram og de holder!!
  21. orker ikke at gå i 2g på stx. og orker ikke at skulle "synge" di di di da di di da di da di da di, i musik, fordi vores musik lærer tror at det er den bedste måde at lære rythme på... dybt træls, giv os da noget slagtøj istedet!
  22. school suck's.... drums rock's!!

  23. jeg har lige købt en iphone 4 fra 3 3 har et godt abonnement til iphone syne jeg med 6 timers tale, fri sms og mms og 10 gb data her har du et link http://www.3.dk/Privat/mobil/Mobiler/Apple-iPhone-4-16GB-Black/ og hvis man ikke vil betale så meget for mobilen kan man lave hardwaretillæget større jeg giver 700 kr. om måneden for min mobil i 6 måneder og derefter kun 399 om måneden. jeg gav kun 200 kr. for at få mobilen så. Jeg vil klart anbefale 3