Skøtt

Medlem
  • Antal indlæg

    62
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Skøtt

  1. Det befinder sig pt. tæt på Rantzausgade Nørrebro. Kh Morten
  2. Ja okay, der tegner sig et billede. De er nærmest ikke værd at sælge.... Øv. Tak for info! Kh m.
  3. Men det er jo lavet af guld!!?
  4. Ja undskyld. De er 22x14, 12x8, 16x16 Kh Morten
  5. Hej cats. Hvad kan jeg få for dette sæt? Standen er fin, omend det er blevet spillet end del siden disse billeder blevet taget og der er kommet et vent hole i front skind. Jeg har ikke specielt travlt. Kh Morten BILLEDER: https://copy.com/Q97r6vzqlPyPIAkT
  6. Glæder mig til at se billederne. M.
  7. Der er også klokkens udformning og metallets generelle farve/kulør. Det ligner meget et 60'er. Tykkelsen er god. Den er eftertragtet. Alt afhængig af lyd; 250-320$ /M.
  8. Jeg ville sige 60'erne. Udfra stamp og lathing. Det du har der Jon, ligner langt mere et small stamp fra 50'erne. /M.
  9. Synes jeg aner en times forskel fra min comp. til forummet? Kan det passe? /M.
  10. Det er heldigvis ikke en tromme som har andet end (SKYHØJ) affektionsværdi og en del af dens charme ligger i, at den netop er lidt trashed. Men jeg skal huske dit fif - hoopen og skindet dækker dog for diverse skønhedsfejl efter operationen. MEN: Overtonerne er væk!! WUHU. Det er en rigtig tromme nu! /M.
  11. Om overtonerne er væk må tiden vise. Skal ned efter nogle andre skind om lidt... Tak for hjælpen i hvert fald! /M.
  12. Lidt billeder af resultatet! https://www.dropbox.com/gallery/6794078/1/snare%20bed%20udfyldning?h=1e6519
  13. Det er helt på toppen med svar-konkurrencen!! I ER FOR FEDE!! TAK! /SKøtt
  14. Tak for svar! Jo snare beds gør en problematisk forskel når det er slagsiden og det i øvrigt ikke er en snare længere. Jeg fandt produktet - skal det blandes direkte på kanten el. et andet sted? F.eks. på et stykke træ? /M.
  15. Virkelig opturs-svar! Jeg håber det kan lade sig gøre. Trommen har lige i overkanten af overtoner til min smag!
  16. Tusind tak for hurtigt svar til både Master og Padawan! Hvor kan det købes? Silvan? /M
  17. Jeg har en tromme (march snare) jeg gerne vil have nogle mere ensartede kanter på og da en nedskæring af bearing edges er udelukket, kunne jeg godt tænke mig at vide: - er det muligt at udfylde en snare bed med noget og slibe den til bagefter, så den er samme højde mv som resten af kanten? - hvilken slags masse ville jeg i så fald skulle købe?? Alle inputs er velkomne. Vh M
  18. Tak for svar! Jeg prøver at gå forbi en farvehandel og høre ad. Så må det være tung-olie der er udgangspunktet. /M.
  19. Tak for dit input!! Hvilken forskel vil den grunding med linolie øre ifht. f.eks. kun at benytte tung olie? Hvor finder man danish oil og Fryb&skovgaard olie? /Morten
  20. Hej! Jeg fik at vide at vejen frem er, at få fingrene i en gang tung olie (mind you fra tung-tree!!) og give dem det. Det skulle give en gyldnere finish og frem for alt holdbarhed. Er der nogen som kan give råd i den sammenhæng? F.eks. anbefale en olie, et sted at købe den, teknik til påførelse mv. Danke bitte! /M.
  21. Hvad er det for gamle smadrede bækkener? Jeg kunne potentielt have interesse i dem. Vil gerne give mere end 40kr pr. kg. alt afhængig af type og alder. /M.
  22. Trods dets oppolering ser det dog fænomenalt ud alligevel og det er jo også et håndhamret ZILDJIAN bækken vi har med at gøre. Gode billeder må man sige!
  23. HVOR ER DET SYND - at nogen finder på at polere gamle bækkener. Det mister stortset sin værdi ved poleringen. Det er en god vægt for et 24" A ride. Spørgsmålet er HVOR sidder vægten? Har det wobble? Bevæger kanterne sig og kan det bøjes? (mere vigtigt hvordan lyder det?) Normalt går 24" small stamp for ca 3000kr. (intl. marked - ikke det undergravede danske marked!) plus minus afhængig af lyd og karakter og selvfølgelig vægt. At bækkenet er blevet poleret, får størstedelen af interesserede til at springe fra desværre!! En 60 årig patina er uerstattelig. /M.
  24. Stampet er meget utydeligt, men ligner et typisk Zildjian Avedis fra 70'erne. /M.