Baron Hans

Medlem
  • Antal indlæg

    30
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Baron Hans

  1. tusind tak for alle svarene guys Specielt DVD'en med Jojo mayer har hjulpet mig KOLLOSALT meget. Nu er jeg begyndt at fokusere meget på min holdning osv. super ! ! !
  2. Hej alle trommeslagere! jeg har haft en kombination af seneskedehindebetændelse og andre overanstrengelser i underarmene, og er næsten kommet mig over skaden, ved at gå hos en fysioterapeut. Jeg har haft skaden i 4 måneder, og jeg har næsten ikke spillet trommer siden. Jeg er først for en uge siden begyndt at øve og træne teknik op igen. Jeg er begyndt på at fokusere meget på at have den korrekte teknik, fordi jeg er meget sikker på at den forkerte teknik har udløst den skade jeg nu har. Men jeg har bare meget svært ved at udvikle den korrekte teknik. Er der nogle der har haft den samme erfaring, som kan give mig nogle gode råd? jeg har brugt "a natural evolution" hos dave weckl http://www.youtube.com/watch?v=GUPu9yA_-7Q
  3. Håber i kan lide det! Eventuelt, hvis jeg også kunne få jeres mening om det, havde det været cool http://soundcloud.com/gipsy-train/travis
  4. til sidst og ikke mindst Jack Dejohnette! http://www.youtube.com/watch?v=GLCGWh-VZhI
  5. denne her er også rimelig fed Vinnie Colaiuta Glenn Kotche
  6. tusindtak til jer allesammen for en hjælpende hånd. Jeg vil prøve forskellgt af, hvad i har skrevet til mig
  7. Jeg øver meget på mine trommer, og jeg har haft nogle smærter i ryggen i længere tid på grund af trommespil. Jeg fik at vide fra min trommelærer at man skal holde balancen i ryggen, ved at sidde meget stabilt, men det tager længere tid. er der nogen der har noget trick i ærmet, der hjæpe mig med at sidde bedre og holde balancen i ryggen rigtigt på mindre tid???
  8. køb en god brugt lilletromme.... så får du mest for pengene
  9. jeg bor på Færøerne, så jeg regner ikke helt med at det havde hjulpet
  10. hehehe! tak skal i have! jeg er øvet til at spille med click skulle jeg lige sige. men tak for jeres råd.
  11. Hej alle slagere derude! I den her weekend er jeg så heldig, at jeg skal indspille i et supergodt studie! Er der nogen, der kan anbefale mig, hvordan jeg får mest ud af det?: så som, at inspille med metronom osv osv Eller en eller anden tommelfinger regel andgående indspildning i studie!?
  12. Prøv den her! den er brugt af mange kendte supergode trommeslagere. den kaldes "the cure" (hvvv hvvv hvvv hvvv) og så gør du også omvendt. gør den i 15 min. hver dag og så er du "kureret" Der er også en anden øvelse der hvor man først slår 1 slag med hver hånd, og derefter 2 slag, og 3 slag, og hele vejen op til 8. Og så baglens igen, der hvor du ender med 1 slag på hver hånd igen. Jeg har brugt begge de her øvelser, og de har hjulpet mig meget. god fornøjelse!
  13. fy for satan! jeg ville hellere have haft en ordentlig Roland trigger-storetromme, og et fedt lydmodul, end den der lille box, der kun kan sige en lyd uden nogen nogen pedal.
  14. jeg vil i hvert fald anbefale file file sine bækkener, hvis de er revnet mit er så godt som nyt!
  15. lyden er helt fin(måske lidt anderledes, end før), men jeg er ganske tilfreds, fordi at lyden kun er en lillebitte smule ændret. den er faktisk næsten lige som før
  16. tusind tak for hjælpen! nu ved jeg, hvad jeg skal gøre. tusind tak! Jeg tror jeg bruger en metalfil Meget forsigtigt. jeg er virkelig glad for hjælpen! respekt!
  17. min bedste er min sabian hhx evolution crash 16", fordi den har en dejlig klar allround bækkenlyd!
  18. Hej alle trommeslagere derude! Mit Sabian hhx evolution 16" har lige fået to små sprækker på ca. 5mm. Sprækkerne har en lodret kurs imod klokken fra kanten af. Jeg har hurtigt brug for hjælp, før det bliver værre! Hvis nogen af jer har nogle gode råd, svejse, eller et eller andet? Så please skriv til mig!