Copeland

Branchemedlem
 • Content Count

  649
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Copeland last won the day on June 7 2014

Copeland had the most liked content!

Community Reputation

13 Neutral

About Copeland

 • Rank
  Utrol-mester
 • Birthday 08/12/1964

Kontaktmetoder

 • AIM
  42
 • MSN
  42
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  42
 • Yahoo
  42

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Århus

For- og efternavn

 • Fornavn
  Kim
 • Efternavn
  Eland
 1. Copeland

  Gretsch Trommer

  Kan du nævne en trommeslager, hvis lyd du godt kan li', eller en plade, hvor du synes trommerne lyder fedt? Hvilken/hvilke stil/stilarter spiller du? Efter min mening er ahorn ikke bedre end birk (eller mahogni, eller stål, eller plexiglas eller ...). Det er et spørgsmål om smag.
 2. Kunne det være halvdelen af et march-sæt?
 3. Jeg har arbejdet på værkstedet i Drum City i nogle år. Den ene gang jeg ikke fulgte mit eget ovenstående råd, gik det helt galt... Jeg skulle montere nye ben på en 40 år gammel walnut Gretsch 18" storetromme. Den er sjælden!!! Der var travlt, men jeg fik målt grundigt op og holdt en pause. Der blev mere travlt og ejeren af trommen ville snart dukke op for at hente den. Frem med tromme og boremaskine og i gang... Hov! Det ser sgu lidt mærkeligt ud, tænkte jeg, mens 12 mm boret gik fint og glat igennem trommen... Av av av jeg havde fået sat tapen et spændehus forskudt på den ene side #/&a
 4. Den vigtigste regel er: Tænk dig godt om. Skal holderen sidde på midten eller lidt tættere på frontskindet eller er der andet, der skal tages hensyn til? Mål grundigt op. Brug malertape som beskrevet ovenfor. Hold en pause, lav noget andet. Mål grundigt op igen og tænke dig om en ekstra gang! Nu må du bore.
 5. Istanbul Agop Xist. http://www.4sound.dk/trommer/baekkener/istanbul-agop-xist-brilliant-cymbal-pack-demodeal-4sound-odense-485936 Deres hi-hatte kan kvalitets- og lydmæssig sammenlignes med en Zildjian New Beat og så er resten af pakken jo nærmest gratis Crash er super all-round og ridebækkenet ligeså. Det skal efter min smag lige have et lille stykke gaffa, men så er det også fedt.
 6. Jeg er 97,6 % enig med Henrik. Jeg synes dog ofte at et brilliant bækken er mørkere i klangen end et alm. bækken. Det er kompleksiteten i diskanten, der forsvinder, når alle de små bakker og dale, efter drejning af bækkenet, bliver poleret væk.
 7. Hej Kim prøv de her: http://www.regaltip.com/products/drum-sticks De lyder som træ, føles blødere end almindelige nylon og holder næsten lige så godt som almindelige nylon.
 8. De tre vigtigste ting, du skal tænke på: Kan du flytte kasen selv (Eller har du folk til det)? Kan den være i bilen? Kan den komme ind på de spillesteder, du spiller på? Jeg kan se, I har en fed tour linet op, så det er muligt, der er helt styr på ovenstående. Prøv evt. at spørg Vagn hos Soundforce han har mega megen erfaring med trommer og flightcases.
 9. Copeland

  Yamaha Trommer

  Topkvalitet efter min mening. Mindre end 1% af Verdens befolkning kan høre om det er et bedre sæt.
 10. Jeg skifter tit set-up, men de her fire tasker står pakket klar til at rykke ud... Balle/Café: 14" Zildjian light-hat 16" Sabian Sound Control AA Crash 18" Sabian Sound Control HH Crash/Ride 21" Sabian Ambient Ride Evt: 10" Sabian AA Splash 20" Paiste 602 medium Flat Ride med to nitter 16" Sabian AA medium Chinese Country: Zildjian 15" New Beat Hat 17" K Dark Crash 19" A Beautiful Baby Ride (Brugt mest som crash) nogle gange med nitter. 21" Sweet Ride Andet balleband: Paiste 14" 2002 medium hat 6" Signatur Splash 9" Sound Creation Splash 16" Signature medium Crash
 11. En sm57 (eller 58) på toppen af hver, som på en lilletromme… måske en smule længere væk, så har du "standartlyden". Hvis du har spor nok, så prøv da en stortromme mic under bunden og en ambient. Du kan jo altid lade være med at bruge dem i mixet...
 12. Spændende projekt. Kommer der ikke lidt billeder?
 13. Hey Xonne Lige et sidespring… Har du hul i dit frontskind på stortrommen?
 14. Det lyder meget spændende. Hvilken finish er sættet i?
 15. Det har jeg gjort ved alle mine bækkener - Det virker!!!