conguero

Medlem
  • Antal indlæg

    588
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    14

conguero vandt senest dagen den Januar 19 2016

conguero havde det mest populære indhold!

Community omdømme

52 God

1 Følger

Om conguero

  • Fødselsdag 21-01-1959

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://www.suwalski.com
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Bopæl
    København
  • Interesser
    Latin, world, funk

For- og efternavn

  • Fornavn
    Peter
  • Efternavn
    Suwalski

Seneste besøgende på profilen

7.531 profil visninger
  1. Så er jeg tilbage som lærer i rytmer og musik. I denne sæson kan du blive undervist af mig på to skoler: Hvis du helst vil gå på et hold, kan du se en samlet oversigt over mine aktiviteter hos FOF Kbh ved at klikke på dette link: http://www.fof.dk/kbh/Searchresults#?cludoquery=suwalski&cludopage=1&cludorefurl=http%3A%2F%2Fwww.fof.dk%2Fkbh%2FKursusoversigt%2Fmusik-og-sang%2Fmusik%2FTrommer%2520og%2520percussion&cludorefpt=Trommeundervisning%20i%20K%C3%B8benhavn%20%7C%20L%C3%A6r%20at%20spille%20trommer.%20Tilmeld%20dig%20her%20-%20FOF%20K%C3%B8benhavn Hos FOF har jeg instrumental undervisning i trommesæt og percussion. Men du kan også gå til percussion sammenspil, ligesom jeg også har et salsaorkester i samarbejde med pianisten Karsten Sørensen. (I salsabandet mangler vi pt. blæsere – især trompeter) Hos Musikundervisning.dk kan du tage individuelle timer når det passer dig: https://musikundervisning.dk/musikunderviser/Peter/3N3IhyiWQ9 Du er også velkommen til at kontakte mig helt privat. Bedste hilsener Peter S.
  2. Hvis lønnen er Ok, organiserer jeg gerne noget
  3. Martin Maretti Andersen fra bl.a. New Jungle Orchestra er også superfed - Monsterchops, som han både bruger frit og organiseret
  4. Mit orkester Suwalskis Latin Quarter spillede i løbet af 2017 koncerter i bl.a. København, Skørping og Skive. Til Næstved Jazzklubs jubilæumskoncert var vi så heldige, at vi blev bedt om at udvide besætningen til 7 musikere og nogle showdansere. Det resulterede i ikke mindre end to videoer om orkestrets virke. Del en video med fokus på Jazzklubbens samarbejde med den lokale danseskole. Der næst en som fortæller om bandets unikke danseworkshop, der fokuserer på at få den levende musik tilbage i danseundervisningen. Videoerne blev en del af mit bidrag til Jazz Danmarks konkurrence ”Jazzaktion”, og jeg blev meget glad, da jeg blev bedt om at lave et oplæg til finalen i Aarhus. Jeg lavede to oplæg på hver 10 minutter, hhv. før og efter at deltagerne på Jazz Danmarks Årsmøde gik i grupper for at arbejde med mine og de andre deltageres idéer. Hvis du vil læse min power point præsentation fra Jazz Danmarks årsmøde, så kan den downloades her. Du kan se mere om mit orkester, ved at følge linkene i orkestrets nyheds mail, som du kan Læse her. Obs. Læses bedst i Internetexplorer. Ahi Na' Ma' Peter S.
  5. Hej Casper.

    Onsdag kl. 13.30 eller 16.30 passer fint. Hvad siger du?
    Ps. min tlf er 2024 3299 og adressen er 
    Sverrigsgade 26
    2300 Kbh. S.
    Det er et hvidt hus, som ligger på hjørnet af Sverrigsgade, Hallandsgade og Kongedybet.

    Mvh. Peter S.

  6. Beklager, men Mikkel har fuldstændig ret. Øvelsen blev heller ikke noteret korrekt i andet forsøg. Her kommer den korrekte notation: RLRR LRLL RLRR LRLL RLLR LRRL RLLR LRRL RRLR LLRL RRLR LLRL LRLR RLRL LRLR RLRL Når man noterer rytmer og melodier, er det meget vigtigt, at sørge for at det er helt tydeligt hvor fraser og accenter ligger i forhold til fjerdedelspulsen. Bedste hilsener Peter S.
  7. Den er flot, og jeg vil ikke udelukke, at jeg vil kunne bruge den et sted på sættet. Så tak for hjælpen. :-)Men umiddelbart ser det ud til, at mellemstykket er for kort til at kunne placere klokken det rigtige sted. Og så har vi igen det der med at der er for mange knæk og skruer, som får sættet til at ligne George Gearløs' værksted. Det der er behov for er et solidt rør på ca. 50 cm, med et beslag til montering på et bækkenstativ i den ene ende, og en fleksibel pind med ø9 mm i den anden ende. (Måske er pinden 10 mm, jeg kan ikke måle det helt præcist med min skolelineal ) Og så lige undskyld til Gunnar, for at hacke hans tråd Bedste hilsener Peter S.
  8. Det er en tomholder, så diameteren passer ikke til percussion 😯
  9. Det har jeg prøvet - Done this, done that. Det bliver alligevel grimt med en "Dogbone clamp" og en lang pind der er bøjet i en skæv vinkel. Ser lige nu - og for første gang - at Slagtøjcentret faktisk har dette produkt. Hvis man forbedrede designet - knækket på koklokke pinden er f.eks. overflødigt, og måske brugte et kugle beslag, så kunne det være man havde noget, som var en markant forbedring. Ellers har jeg gode erfaringer med boomarme fra større bækkensativer, hvor koklokken ofte passer med stykket under gevindet til vingemøtrikken. Men der så kun plads til en enkelt klokke ad gangen. Så noget der er fleksibelt og enkelt designet, og samtidig har plads til flere typer koklokker ad gangen, ville være en god ting. Mvh. Peter S.
  10. Bedre og enklere beslag til montering af koklokker og andet perc. på stativer og racks. Jeg ender altid med en masse lange stænger, der stritter grimt. Ps. De fleste slår kun ved åbningen på klokken. Men de har faktisk tre forskellige områder man kan spille på dem, og hvert sted har sin egen karakteristiske lyd. Derfor er det fedt at kunne montere klokkerne med forskellige vinkler, og forskellige steder på sættet. F.eks. under ride bækkenet eller over hi-hatten.
  11. Nøglen til Garibaldis trommespil, er det han kalder "The two sound level concept." Da jeg blev undervist af ham, gjorde han meget ud af at forklare, at accentuerede lilletrommeslag spilles som rimshots, og alle ghostnotes spilles max 3 cm fra skindet. Dvs. at man først og fremmest skal vænne sig til at spille tæt på trommen, og lære forskellen på Full strokes, Down strokes og Up strokes. På samme måde med hi-hatten. Accentuerede slag spilles på kanten med skulderen af stikken, og u-accentuerede slag spilles oven på hi-hatten med spidsen af stikken for størst mulig kontrast. Ellers er Gabriels metode en fin måde at starte på, og som han skriver skal den grundlæggende dynamik være på plads, inden man kaster sig ud i de komplekse ting. Jeg kan anbefale Garibaldis bøger. Der er alle fede, men de to jeg har haft mest ud af, er "Future Sounds" med grundlæggende teknik øvelser og permutation studies Den anden er "The Funky Beat", som er knap så systematisk, men til gengæld fyldt med masser af fede beats fra Tower Of Power. Keep groovin'. Peter S.
  12. https://www.youtube.com/watch?v=ogKDBbi2thA
  13. Hvis man er studiemusiker, og er konsistens i klang og feeling et must, så er der et helt specifikt fill, som fungerer bedre med den opstilling. Eftersom man oftest spiller backbeatet med venstre hånd, så giver det mening, også at lade fills der starter på 2 eller 4 begynde med venstre. So here goes: 4 så & så 1 V-H V H -V Spil Snare, Ll-Tom, Mid-Tom - Gulv-tom, BD/Crash Se den ligger lige til højrebenet eller måske skulle jeg hellere skrive venstre crash. Bedste hilsener Peter S.
  14. Jeg har ikke set den første tråd. Hvad vil du vide?