kajser

Member
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

7 Followers

About kajser

 • Rank
  Trommeslagter
 • Birthday 07/20/1969

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Bopæl
  vrå
 • Interesser
  familien, min kone, mine børn, trommer, musik samt klassiske biler især vw bobbel og amerikanerbiler.

For- og efternavn

 • Fornavn
  Kaj
 • Efternavn
  Andersen
 1. har også tænkt på det du nævner med direkte ind i ørene..men en limiter skulle kunne forhindre at det sker..har ingen erfaring med dette dog.. Øvelserne er jeg endnu ikke kommet så langt i, da jeg kun har været der 2 gange..men det der sket indtil videre er at jeg har lavet en oversigt, en slags tidslinie for at visualisere hvor og hvornår der er sket forandringer i hørelsen, skelne evnen osv de sidste 22 år. Derefter tages hul på en enkelt episode for at udføre en slags kognitiv terapi og "tale til hjernen" om at lade være med at sende faresignaler ud. Dette kan af gode grunde ikke lade sig gøre men man har mulighed for at fokusere mere på det der så er gået godt. Der har været tale om at udsætte mig for nogle lyde i et bestemt frekvensområde sammenholdt med de episoder før omtalt for at "vænne" hjernen til at ikke alt lyd i det område behøver at opfattes som værende farligt..en meget lang proces..dernæst er det kombineret med "hvid støj" i ørerne via høreapparater..
 2. Ja, det er om at passe på sine ører ( hvilket også er tilfældet her) men at komme ud for en ulykke kan man aldrig gardere sig imod, men man kan ihvertfald forebygge en mulig høreskade ved at bruge diverse propper m.m.. Jeg har ikke "kun" haft hørenedsættelse men siden skaden haft alle 3 dele på samme tid, så kan ikke svare på andet end det jeg oplever ved dette. Mht selve tinnitussen hører det med til historien at både volume og lydbilledet ændrer sig. det viser sig ved forskellige lyde ( piben, susen, brummen etc..) nogle gange med deciderede smerte ( troede ikke det var muligt) men har fået fortalt at når systemet i hjernen er overbelastet med at "fortælle" at der er noget galt i ørerne kan man opleve dette som smerte. Heldigvis er det dog langtfra hver dag det er sådan, men diverse lyde er der altid, men med forskellig volume og intensitet. Lydfølsomheden er ligedes en svær størrelse, da det er vidt forskellig fra dag til dag hvad man reagerer mest på, nogle gange kan det være en gaffel man taber på gulvet som i den grad larmer helt vildt ( svært at forestille sig, men tro mig..!)en te-ske der rører rundt, et råb eller et bil horn..forskellige ting...men svært at lade være med at fokusere da man altid er "på vagt" overfor evt skadelige tiltag/lyde omkring een.Ens fysiske og psykiske tilstand har ligeledes meget med det at gøre, jo bedre man har det med begge aspekter des mindre er man tilbøjelig til at fokusrere på lydene..det er min oplevelse af det..
 3. Har endnu ikke fået sat mig ind idet,virker de Widex sammen med tv, telefon, bilradio osv..? tænker mest på om du fx får telefonen direkte ind i ørene via et eller andet smart system i høreapparaterne..? og er det noegt du så at sige kan styre fra en remote i lommen eller...?
 4. Jeg bruger formstøbte øre-propper fra AKU med 15/25 db dæmning, men fælles for dem begge er at ingen sang kan høres andet end en mudret brummen ( sikkert ikke propperenes skyld, men skaden)...min skade opstod da jeg var indkaldt som værnepligtig og var på skydeøvelse med TMG hvor der belv skudt på begge sider af mig selvom der endnu ikke var afgivet odre herom...træls da vi der var på begge sider endnu ikke havde fået propperne i ( ordre herom afgives ligeså )og vi derfor stod og ventede på de to ordrer og pludselig brager det løs..så var det sket..! Havde altid drømt om at gå musikvejen....men istedet er det blevet mere til "hygge-plan" uden dog at gå på kompromis med at vi vil have det til at lyde godt samt have dynamikken og humoren i højsædet..nu arbejder jeg istedet som pædagog med musik som speciale og abejder mere med kobling imellem det musiske og det musikalske hvori følelser og følelsen af at høre til i fællesskabet hersker. Det er meget spændende og stomp og andre sjove ting indgår deri, men et eller andet sted kunne det stadig have været fedt at spille mere på det private plan fremfor at have det mere eller mindre som et redskab i det daglige med arbejdet. Lige nu er der dog tilstand netop pga. af min tinnitus er forværret..men satser meget på at komme igang igen, da jeg mener at musik skal fremmes og ikke nedskæres på..det er jo en af kilderne til glæde og hvem vil ikke gerne være glad...? Jeg vil ihvertfald gerne..! tror at jeg vil kigge nærmere på in-ears også til øve brug..nogen der har specielt gode/dårlige erfaringer med diverse in-ears sæt og set-ups..?
 5. Hej.. Tak for jeres svar Jeg er ramt af alle 3 dele og ja..ikke behageligt, til tider er det dog moderat, men andre gange er det med fuld styrke både mht. hyletoner/brummen etc. og ditto lydfølsomhed. Høretabet er blevet en smule større siden skaden opstod for 22 år siden, dog ikke væsentligt værre, hvilket vidner om at jeg har/er ganske god til at beskytte mine ører. Jeg er som tidligere nævnt under behandling hvori der indgår øvelser i at ignorere "faresignalerne" som hjernen konstant bombaderer ens system med, dette hjælper faktisk til en vis grad. jeg har læst om Akupunktur også Kelun Wang og har overvejet dette også. Jeg har i mange år spillet med de formstøbte samt alm. høreværn, men flere frekvenser er nærmest væk..også i dagligdagen da min høreskade og ditto tinnitus ligger i samme område, så lige nu er det med at fremhæve mellemtone og diskant i høre apparaterne, da megen tale ligge i dette område, men godt nok en skinger fornemmelse.Problemet er lige nu at komme igang med at spille igen med et eller andet der gør at jeg kan høre det meste både alle andre men så sandelig også mig selv, jeg har overvejet flere ting men kan af gode grunde ikke have høreappararter indeni høreværn, in-ears m.v.. men istedet tage mine formstøbte på og have monitor ved siden af, ikke den fedeste løsning da jeg føler at jeg virkelig går glip af meget i muskken..heldigvis er jeg af den opfattelse at dynamikken ikke må forsvinde selvom jeg har disse problemer, men kan ikke helt lade være med at tænke på fremtiden. Havde for nogle år siden en meget stor pause på flere år hvor jeg nærmest havde "abstinenser" af at undvære det jeg elsker mest udover familien..hvor var det dog skønt at komme igang igen med at spille..men ja..der er jo en risiko..og den er jeg noget betænkelig ved pt..håber andre har gode inputs og gode ideer..de er ihvertfald meget velkomne..
 6. Hej TS,ere Allerførst glædelig jul og håber at i har fået det i ønskede jer af julen og ditto gaver For 22 år siden fik jeg ved en arbejdsskade (ikke musik) erhvervet mig en skade på ørene iform af ovenstående i overskriften. Jeg var selv uden nogen former for skyld idet, men ikke desto mindre var det træls at lægge drømmen om musik mere eller mindre på hylden. Har dog spillet i årenes løb med formstøbte ørepropper, men dog haft ufrivillige pauser i årenes løb pga at tinnitussen blev for generene. Jeg har de sidste to måneder været i stilstand og ikke rørt trommerne hvilket jeg savner vildt meget. jeg går i tinnitus-behandling nu, samt at jeg er skrevet op til høreapparater med hvid støj indlagt.. Er der nogen af jer derude der har særligt gode erfaringer med nogle bestemte in-ears eller andre ting der fungerer godt sammen med tinnitus, høreappararter eller lignende? Jeg er rimeligt "skræmt" ved tanken om måske at skulle lægge det hele på hylden for altid..det er en stor del af min livs-kvalitet..desuden er det undeligt at have høre-apparat og være trommeslager..går med nogle pt for at prøve det..ikke fedt..men i samtaler hjælper de..tager dem ud hvis jeg skal spille da dette ikke fungerer sammen..håber at kunne finde en løsning på noget der gør at tinnitussen træder i baggrunden og musikken kan nydes igen bag trommerne
 7. Vil også mene det er et af de tidligste modeller..( ret fede iøvrigt..imo)samt at det ligger tæt på AA.. prisleje..alt er i bund nu..men jeg købte for nogle måneder siden et ældre AA medium ride 20" ride for 575 og det var med fragt..hvilket også var billigt..ved ikke helt om dette her er i højere eller lavere "kurs"..det ser sgu ellers fint ud..
 8. kajser

  Virgil Donati

  Jeg er enig i dit udsagn og også derfor jeg nævnte nummret til sidst da det var der jeg følte at der var noget melodi (som rørte mig)..ellers var jeg meget imponeret over de små detaljer..og mener at han kan noget meget specielt..hatten af for det..men jeg er mere til Dream Theater, Pagans Mind og især Toto som er i en anden boldgade..end Planet X..men alt på sin plads og al musik er vel en smagssag..
 9. kajser

  Virgil Donati

  Utroligt..var der ikke flere fra TS til stede Det var en fed og anderledes oplevelse..kunne især godt lide da han fyrede nummeret " Alien Hip Hop" af til sidst...jeg var helt væk og i flow tilstand..
 10. kajser

  Moderndrummer

  hmmm..det er jo en smagssag..jeg personligt er ikke vild med at udnævne nogen til verdens bedste..hvad er parameteret..? der er simpelthen så mange fantastiske drummers all over..men selvf. har jeg mine egne favoritter baseret på hvad der rør mig i deres spil og ikke mindst sammnspil men..Rythm må jo så have deres..men lyder da som et ok magasin..nå, men til sagen.. Jeg har idag allerede modtaget okt. nummeret med posten...de har da i den grad oppet sig..fin service
 11. kajser

  Moderndrummer

  hmm..ja..væsentligt bedre Rhythm..hvad er prisen på dette? så lige en reklame for det igår men nærlæste det ikke lige..
 12. kajser

  Moderndrummer

  Endelig..efter lang tids forsøg..lykkedes det at finde en løsning..ringede simpelthen til Modern Drummer..og vi tog betalingen over telefonen..de kunne ikke umiddelbart finde ud af hvorfor deres side ikke ville gennemføre betalingen ..men nu skulle det været klaret..håber så bare at jeg når at få seneste nummer med ellers er det jo rimeligt øv..men skønt at det nu er ordnet..YES
 13. Hey derude.. Jeg var til clinic med herren igår super fedt synes jeg..er der andre herindefra der var til stede..?
 14. kajser

  Moderndrummer

  jeps.. værsgo: https://secure.ablesoftsolutions.com/pdmg/SecurePages/NewSub.aspx?pi=MDRM
 15. kajser

  Moderndrummer

  ja..også her..har haft abb. i flere år nu uden problemer..