Holden

Member
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Holden

 • Rank
  Drum-o-maniac
 • Birthday 08/24/1987

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.casperholden.com/
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København
 • Interesser
  mit liv
 1. overbeviselses O.T. er ok´ Så spare jeg da de pange hvis det lykkes jer Men overvejer det stadig. Og ja.. ville da være super fedt hvis det ender sådan
 2. Holden

  Myspace

  Kan du se flash på andre sider?
 3. Spiller ikke i noget band pt. Så har vurderet det til at være en lidt for dyr mulighed da jeg er studerende :/ Ville ellers være optimalt, ja!
 4. Har ikke målt den. Men ProDrums sagde det var en 22x22. Vil selvfølgelig lige tjekke op på det. Og tak for de fine ord Det skal lige siges at der aldrig har været flyttet siden jeg pakkede det ud. Det har altid stået hjemme hos mig!
 5. Super. Og undskyld bøvlet :S
 6. arrrrgh..!! Forkert forum!! Sorry
 7. God aften.. Da jeg nok snart flytter i lejlighed, kan jeg desværre ikke have mit akustiske mere Så skal have mit et td-12 i stedet. Ville være fedt hvis i ville hjælpe mig lidt, så jeg kan få bikset et nogenlunde realistisk budget sammen. Jeg ønsker en vurdering af alt herunder, samlet eller hver for sig. ddrum Dominion 14"x5½" ddrum maple snare 22"x22" | 10"x8" | 12"x9" | 16"x14" Natural finish Sættet er købt d. 19/9-2006 hos ProDrums. Har kvittering! Fremstår som nyt! Rigtig lækkert med lakeret kedler! Bækkener 14" Anatolian Baris hihat (ca 1.5 år gammelt) 17" Anatolian Baris crash (ca 1.5 år gammelt) 18" Anatolian Baris crash (ca 1.5 år gammelt) 20" Paiste Signature Bright ride 22" Paiste 2002 china 10" Sweetspot comfort splash Hardware ddrum boom stativ ddrum lige stativ ddrum hh-stativ gibraltar lige-stativ + arm - ukendt mærke, men mener det er gibraltar koklokke - ukendt mærke (mange år gammel - rigtig fed lyd!) tamburin - ukendt mærke (ca. 1 år gammel) Der er monteret remo skind på alle trommer, men der medfølger næsten ubrugte originale ddrum skind med. Her er lige et par hurtige billeder
 8. Holden

  Stortrommekøller

  Har fået lov til at låne min trommelæres 3-sidet kølle, med træ, filt og gummi. Så kan høre lydforskellen der. Men.. Passer tama køllerne til en Yamaha pedal :S ?
 9. Hej drummers, Jeg skal have mig et par nye stortrommekøller til min dobbeltpedal. Da jeg ikke har forfærdeligt mange penge, vil jeg gerne have et par relativt billige køller.. Jeg har kigget lidt på Tama's CB90F/CB90R/CB90W - Hvordan lyder disse forskellige køller? Kunne forstille mig at gummi og træhovedet var lidt mere klik-agtigt end filt hovedet? - En anden ting, passer de til en Yamaha dobbeltpedal? - Kan i anbefale andre køller i den prisklasse? - Har i erfaringer med nettomusic.dk?
 10. Tak tak Er rigtig glad for det. De lyder voldgodt. Kan egentlig ikke komme på noget som jeg syns er mindre godt.. Så skulle det være det medfølgende skind, men det er heldigvis til at leve med (da man bare kan smide dem ud så man ikke skal leve med dem..) Hardwaren er også i top. Lækkert nok at man på HH og BD fødderne kan skrue en skrue ud, så de ikke skrider. Kan varmt anbefale disse tønder. Pas på med at prøve dem hos din lokale drumpusher... Du kommer sq bare til at købe dem Skal nok lige få taget en masse billeder så snart jeg får tid. Vil elske at vise som skønne jomfru frem. Mht hensyn til BD lyden siger den ikke bare "slaaaaaaam" eller "kapauuuuu".. Men... noget i retning af "Slakapauuuuuummmh". Så lagde jeg en pude i så den "bare" sagde "Flåduuuuuum". Det er den lyd jeg vil ha
 11. Har også lige hørt det. Og set videon. Syns det lyder vold fedt!
 12. Gode billeder! Glemte sq også mit Det gik sq vildt for sig da Osgood spillede. Meget specielt stil må man sige. Lidt trist jeg glemte mine ørepropper. Kan stadig høre suset i ørene.. Forsatan de larmede! Havde egentlig troet at Carsten Kolster (Nice Little Penguins), Søren Arnholt (Nephew) og Thomas Jensen (Illdisposed) også skulle spille. Men de stod bare og kiggede ved deres sæt. Lidt ærgerligt Men syns det var et fedt arrangement syns jeg.
 13. Uhh de ser lækre ud. Tillykke med det hele!!
 14. 500 bobs. Så det er vel en unfair pris. MUHAHAHA! Tror egentlig jeg sælger det videre. Med mindre det lyder vold lækkert.
 15. Tillykke med det. Det er en flot sag! Har sendt dig en pm vdr. stativ