mg04b18

Member
 • Content Count

  1,012
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mg04b18

 • Rank
  Utrol-mester
 • Birthday 04/21/1988

Kontaktmetoder

 • MSN
  mark_wriedt@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Valby
 1. Hvad jeg ønsker er bare at kunne indspille trommer, bass og guitar og kunne sætte det sammen med et program. Altså have en eller to kondensator mikrofoner til at fange lyden med
 2. Thoman Lydkort Ville denne være god nok hvis jeg købte to kondensatormikrofoner? Eller kan den ikke tage to mikrofoner/kan den tage flere? Ja, I må hjælpe lidt. Jeg er meget dårlig til at forstå det her Sorry
 3. Fornuftigt... Hvordan er det så med dem? Kommer den lyd de opfanger ind i computeren ved at kablerne bliver sat direkte ind i lydkortet, og det er derfor jeg skal bruge et med 4 indgange eller spor? Har jeg forstået det rigtigt?
 4. Ville en sådan forstærker være en guitarforstærker? Kan det bruges? Jeg vil kigge mig omkring efter et godt lydkort Men kan du fortælle mig hvilken af de to mikrofoner jeg har linket til det bedst kan betale sig at købe?
 5. Hej MADL! Puha.. Tak fordi du tager dig tid til det hele Først og fremmest: Jeg har en stationær! Og har ingen mixer herhjemme. Umiddelbart, hvis jeg har forstået hvad du siger, er det ikke nødvendigt for mig at kunne redigere i det jeg har optaget. Jeg er ikke bleg for at optage om til det bare kører. Det jeg i virkeligheden vil er bare at optage først trommer, så guitar og bass osv. Finde mig et gratis mixprogram hvor jeg kan sætte dem sammen og synkronisere, og så er det det. Hvis jeg gør dette med en mikrofon skal jeg bare bruge et "almindeligt" lydkort, right? Men det du siger med de brugte mikrofoner lyder meget fornuftigt da det ikke lyder af alverdens penge. Men da skal jeg så bruge en mixer ikke? Sidste ting lige nu: Kører sådan en mikrofon bare via det lille grønne (mener jeg) "hul" ( ) der er bag i pc'en?
 6. Det bliver lidt for teknisk! Hvad er sådan en dims til og er den 1400 kroner værd?
 7. Jeg tror jeg er med på hvad du siger. Men lige meget hvad, så gør det det ikke billigere med en bedre mikrofon? Den skal vel bruge samme lydkort?!
 8. Hej.. Jeg vil gerne have mig en mikrofon der bare kan bruges til at lege meg. D.v.s at den skal bruges til at indspille trommer, bass, guitar og evt. vokal. Det er muligt at eksempelvis trommer og guitar skal indspilles samtidig men for det meste bliver det enkeltvis og sat sammen senere. Der er jo mikrodoner i alle prislejer, men hvor billigt kan det blive? Har kigget på to mikrofoner, men jeg er ikke inde i de fagtermer der nævnes i beskrivelsen. Derfor beder jeg jer om hjælp. Hvilken af disse mikrofoner er bedst (til prisen) og er de overhovedet noget værd? Mikrofon 1: Link Mikrofon 2: Link Jeg har prøvet at indspille sange med en headsetmikrofon. Dette fungerede fint. Derfor forventer jeg at disse er gode nok. Som sagt er kravene ikke så store. Lyden skal bare være klar. P.S: Hvordan er det med disse mikrofoner? Bliver lyden spillet over på pc'en, eller er de slet ikke til det? Mvh Mark (Teknikmongolen fra landet)
 9. mg04b18

  Tjek Ham Her

  Ja.. Ham der bliver linket til spiller den faktisk federe. Men han improviserer lidt ind over. Jeg har haft besvær ved at spille den før fordi det gik for stærkt og det var svært for mig fordi jeg måske ikke helt kunne aflytte hvad der skete på trommerne. Men efter at have set det her går det meget bedre for mig. En pointe er at visualisering altså er enormt godt!
 10. Elsker din stickholder Frederik Den smager godt ...
 11. Okay.. Jeg har hørt et 18" Ultimate med mit 20" AC crash. De lød godt sammen. Men mit AC er også blevet lidt mørkere i lyden efter det er blevet spillet til.
 12. Det er helt umuligt at svare på det der synes jeg. Der er ikke en fuldkommen ens lyd i noget som helst af det. Med det sagt regner jeg heller ikke med at det var hvad du mente. Derfor er her mine lydmæssige erfaringer med Anatolian vs. Zildjian. De er mine favoritter fordi de matcher hinanden godt. Expressions og Impressions især, men også Baris og Ultimate passer fremragende til AC og fint til A. Her taler jeg crash og splashbækkener da jeg ikke har nogen erfaring med de andre typer bækkener indenfor disse Anatolian-serier. Tager man fx. den der Kappadokia hihat passer den genialt til KC. Dette er mine erfaringer. Jeg elsker AC og jeg elsker Anatolian SAMMEN. Jeg elsker AC alene men jeg elsker ikke Anatolian alene. Men jeg elsker at spille Anatolian + AC da de to har en fantastisk supplering sammen. Det ene er fedt det andet er smukt. Jeg får helt lyst til at købe mig et Expressions crash igen. Håber det kan bruges
 13. Jeg synes alkohol er en utrolig dårlig ting. Jeg drikker kun et par for at dulme nerverne. Ellers oplever jeg at jeg lige pludselig er helt væk. En koncert skal jo trods alt kunne huskes
 14. mg04b18

  Tjek Ham Her

  Ja, jeg har længe prøvet at spille dennne her. Men det går altså for stærkt på tammerne. Ja, faktisk over hele linien Men det er faktisk blevet nemmere for mig at spille dette nummer takket være denne fyr. For en god ordens skyld er det Arctic Monkeys: The View From The Afternoon der kører bagved.
 15. Fisk. Jeg har et MEGET gammelt Olympic hihatstativ liggende. Var det noget? Det virker super. Jeg kan sende dig billeder hvis du giver mig din mail i en PM