power-sko

Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About power-sko

 • Rank
  Bongorytter
 • Birthday 03/01/1991

Kontaktmetoder

 • MSN
  peter-ra@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.myspace.com/keithfinland
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  hjallerup (nordjylland)
 1. Vi over også med mic på guitarforstærkeren. Vores øvelokale er meget dødt mht. klang, og det giver MEGET bedre lyd lige at give den lidt på PA anlæget, det bliver ikke højere, men det er bare rart at lyden kommer 3 steder fra i stedet for kun fra forstærkeren. Man helt omsluttet af lyd.. aaah.. Det skal siges at vi kun meget sjælendt spiller nogenlunde højt.
 2. Fedt fedt! Jeg er bare så vild med dine tammer. Jeg syntes de giver sådan lidt en komisk følelse fordi de er stemt så højt, men det er virkelig cool!!
 3. Hey.

  JA! det kan du tro jeg er. Jeg har endnu ikke stødt på noget jeg syntes er federe. Jeg kunne nogen gange godt tænke mig nogen lidt mindre størrelser til at spille nogen andre ting. Men jeg syntes det lyder fuldstændigt fantastisk.

  så sent som igår optog jeg faktisk lige en video med det.

 4. hey power-sko.

  Er du stadig tilfreds med sættet? :)

 5. I Aalborg siger de at de gerne vil have en god musikalsk oplevelse. Det kan man jo gøre på mange måder, men jeg tror man skal tænke at "dommerne" eller hvad de hedder, selv er musikere og ikke kun bliver slået om kuld af en 70'er tromme solo på tammerne, men nok hellere vil se noget fedt sammenspil og noget musikalitet. De virkede ok glade for at jeg spillede et nummer fra mit eget band, så det vil jeg nok anbefale. men som sagt er det jo bare i aalborg. Det kan jo muligvis være en smule anderledes i Aarhus.
 6. En af de fedeste musikalske oplevelser jeg kan få er at tage en bas i hånden, som jeg har lært mig selv at spille i løbet af de sidste par år og så stå og jamme med Hr. Niels V(istalite). Vi kender hinandens spillestil ret godt efterhånden og da jeg hovedsageligt er trommeslager er mit et og alt selvfølgelig at det skal være super tight, og får et MEGA kick ud af det, når det er det. Jeg lytter egentlig mest til hvad han spiller på trommer og så kører fingrene ligesom bare af sig selv. Det syntes jeg er sindsygt fedt! Jeg tror jeg har forstået hvad min trommelærer mente da han i 3. klasse sagde: DU SKAL MÆRKE MUSIKKEN!!! KOM NU!!!
 7. En af de fedeste musikalske oplevelser jeg kan få er at tage en bas i hånden, som jeg har lært mig selv at spille i løbet af de sidste par år og så stå og jamme med Hr. Niels V(istalite). Vi kender hinandens spillestil ret godt efterhånden og da jeg hovedsageligt er trommeslager er mit et og alt selvfølgelig at det skal være super tight, og får et MEGA kick ud af det, når det er det. Jeg lytter egentlig mest til hvad han spiller på trommer og så kører fingrene ligesom bare af sig selv. Det syntes jeg er sindsygt fedt! Jeg tror jeg har forstået hvad min trommelærer mente da han i 3. klasse sagde: DU SKAL MÆRKE MUSIKKEN!!! KOM NU!!!
 8. Det er virkelig fedt. Jeg har hørt MEGET the streets, men har egentlig aldrig rigtigt syntes den her sang var særligt fed.. Men den her udgave er jo ren magi.
 9. det lyder jo rigtig godt, kan man sige. men det er rigtigt det med tempoet. det kan i første omgang virke en smule ensformet for os der ikke er så inkarnerede APHYXION fans, eller metal fans i det hele taget.. Mht til mixningen lyder det jo lige præcis som det skal, men så måske desværre også som alt andet velproduceret upcomming semipro metal jeg har hørt (ved ikke lige hvad man skal kalde det) jeg fornemmer lidt at mixekunsten er erstattet med triggere, quantize og klippe klistre i metalverdenen. det skal dog siges at jeg virkelig ikke hører metal normalt, men det jeg har hørt har meget den samme lyd. (tag f.eks. afskum http://www.myspace.com/afskum ) er det helt forkert det jeg siger??
 10. Jeg ved ikke om jeg må kalde mit for et TAMA sæt. en bedstefar til jeres nye flotte trommer måske.. Star måske fra '72
 11. jeg passer meget godt på det! bare rolig javel ja. poppeltræ? har det ikke et lidt mere internationalt navn også? Stativet er som sagt slet ikke spændt om tammen, den står bare løst på. men ja, det er nok sandt mht et spinkelt stativ. det må jeg lige se om jeg kan få fat i. tak for rådende
 12. hehe. ja jeg syntes også godt i kan ærge jer lidt. men til gengæld gjorde i mig meget glad, så tak for det. og tak for det med billederne, Alex. tak for de fine kommentare folkens jeg kan i øvrigt sige at sættet har fået en Tama Rockstar 14" x 6,5" Snare som partner. og så har jeg nogen kasser stående i Odense som jeg skal have hentet en dag, så de bliver behandlet forsvarligt når de kommer med far på arbejde. Fra imorgen af får stortrommen en DW 7000 pedal til at sparke sig bag i.