simon_n

Member
 • Content Count

  333
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About simon_n

 • Rank
  Drum-o-maniac
 • Birthday 02/28/1988

Kontaktmetoder

 • MSN
  simon.nygaard@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.myspace.com/abloodredmile
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Haderslev, Sønderjylland! (MOJN!)
 1. Satan det var mange svar! Nu er jeg næsten helt forvirret, men mange tak for hjælpen! Tror bare jeg vil smadre løs på en masse bronzelegeringer og finde ud af hvad jeg synes holder.. Drum City, here I come! mmm...
 2. Satan det var mange svar! Nu er jeg næsten helt forvirret, men mange tak for hjælpen! Tror bare jeg vil smadre løs på en masse bronzelegeringer og finde ud af hvad jeg synes holder.. Drum City, here I come! mmm...
 3. Fint nok! Det er jo en smagssag.. Men tak anyways!
 4. Hejsan paa trommis! Jeg skal nok snart ud at have fat i en ny hihat, da min ellers saa trofaste 14" CB Percussion er ved at flække. Hun kan godt reddes endnu, men en flænge kommer jo sjældent alene... Saa er det store spoergsmaal jo; HVAD SATAN SKAL JEG HA' FOR EN!?! Jeg spiller en fee mædl tromme, ( Tjek mine skillz HER! ) saa det skal være noget til den stil/genre! Vil gerne have en lille fiks Zildjian sag til at matche resten, men skyd for fanden bare loes! Haaber og tror at I kan være mig behjælpelige med lidt tips og vej- og vildledning! Kyz og kram, Simon! P.S. Er ret vild med hihatten paa In Flames Clayman-album, isaer i nummeret Only for the Weak! Nogen som ved hvem der for tæsk der?
 5. YEAH! Tak skal du have, Markus! Og hvis du kommer til en af vores koncerter er det lige hvad den staar paa!
 6. Skav: Jo, tak! Er også svært tilfreds med lyden! Lauszus: Tja, det må vi jo se næste gang der kommer nyt. Mht. navneskift, så har vi aldrig været tilfredse med "HateAthletes". Vi er tit blevet forvekslet med Hatesphere, af folk som ikke kender så meget til dansk metal, og da vores musik bare minder remotely om deres, er det ikke så heldigt. Og så synes vi bare det her navn var fee'ere! hæhæ...
 7. Mange tak! Ja, stortrommen er dog en Tama Superstar 22x16 og snaren er en JJ signature, men resten er mit! Nogen speciel grund?
 8. Hey fellow drummers! Saa er det sgu tid at I hoerer lidt fra mig igen! Kunne godt tænke mig lidt feedback paa mit bands nye numre! De ligger paa www.myspace.com/abloodredmile. Tag jeg ikke af at siden næsten er helt sort, det er musikken I skal koncentrere jer om! De tre foerste numre har været oppe foer, men de 2 sidste er nye! Det er dem det mainly gælder her! Saa fyr loes, og jeg bliver glad!
 9. Amen og hallelujerv til det! Husk dog at det ikke er Onkel Åkerfeldt som growler på "Nightmares Made Flesh"-skiven men Peter Tägtgren som også er med i Hypocrisy! Og han kan sgu næsten komme op på siden af ham, hvis ikke lige et kussehår foran på growl-fronten! IMO, anyways! Glæder mig til at høre Watershed, er dog ude at rejse lige pt. men den ligger derhjemme og venter når jeg kommer hjem! mmm... Nørder det dog, lidt youtube indtil! Uh, det er fee!
 10. Hæhæ... Ja, det gør det vel. Men mit mobilnummer står i min signatur, så kna du ikke tage det derfra? og det lyder som en god ide med tidspunkt!
 11. Mange tak! Vi spiller i Haderslev til Jupiter Festival den 4. august! Så kom og se og frem for alt HØR os! Det bliver FEEEE!!