MathiasK93

Member
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About MathiasK93

 • Rank
  Bongorytter
 • Birthday 07/22/1993

Kontaktmetoder

 • MSN
  mathiask93@hotmail.dk
 • Website URL
  http://www.facebook.com/AgainstTimeMusic

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Frederiksberg
 1. Jeg har selv lige hentet Tempo til iPhone. Den er super fed, og de 7-8 kr den koster værd
 2. Har ingen erfaring med Zultan bækkener, men hvis de valg ender på Aja-serien så se da lige dette bundle: http://www.thomann.de/dk/zultan_aja_profi_bundle.htm Det må siges at være billigt!
 3. Jeg kan varmt anbefale Anatolian Diamond Trinity. Jeg har det med at slå hårdt, og de holder altså bare. Lydmæssigt er de meget åbne, og skær lækkert igennem. Ville nok ikke karakterisere dem som decideret mørke (ret mig bare hvis jeg tager fejl) men de har i hvert fald masser af klang! Du kan se mit setup i min signatur.
 4. Som sagt er sættet stemt lavt. Stortrommens slagside er stemt efter metoden der før er beskrevet her på forumet, hvor skruerne kl. 3 og 9 er skruet løst. Frontsiden er stemt en smule højere. Tammernes slagside er stemt næsten så dybt muligt, uden at det blever helt slasket og bundsiden en tand højere, for at undgå alt for lang sustain. Dermed ikke sagt at der ikke er klang! Bedre kan jeg ikke beskrive det
 5. Tillykke med dem! Dem skal du nok blive glad for. Har selv været meget tilfreds med mine, så længe det varede
 6. Intet dårligt at sige om den! Den er fantastisk flot, og utroligt vellydene. Kvalitet hele vejen igennem. Deres Quick Release lugs er nemme at arbejde med, og gøre skift af skind så meget hurtigere! Trommen har et fedt crack og utroligt lækkert rim-shot. Og så er der jo bubingaens varme, der altid er en fornøjelse at høre på Værd at prøve af!
 7. det synes jeg du har ret i. Af samme grund valgte jeg også at nævne, at det var optaget med promikrofoner. Men som sagt, så er det kun for at give en idé om lyd - jeg håber du får hittet ud af trommeoptagelserne!
 8. Det er nemlig rigtigt! Jeg undrer mig også over, at man ikke ser mere af det. Efter min mening - og efter en del timers spil allerede - så lyder det helt fantastisk!Godt nok er det optaget med studiemikrofoner osv. men her er da en idé om lyden: Hvis i spoler til 5:22 er det optaget med en stortromme mikrofon og to overheads. Derefter spiller han igen, med fuld mikrofon set-up.
 9. mange tak! Og det var da så lidt
 10. Hahaha! Den lilla bamse har hængt ved mine sæt så længe jeg kan huske
 11. Og jeg tror desværre ikke jeg har mulighed for at komme til TS-weekend
 12. Jeg har havde heller ikke hørt Hickory før jeg blev forelsket i dette. Men det er utroligt man ikke ser det mere end man gør, for de lyder virkelig dejligt!