Malte Hvid

Medlem
  • Antal indlæg

    1.579
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    3

Malte Hvid vandt senest dagen den Marts 20 2012

Malte Hvid havde det mest populære indhold!

Community omdømme

14 Neutral

Om Malte Hvid

  • Fødselsdag 07-04-2008

Profilinformation

  • Køn
    Mand
  • Bopæl
    København
  • Interesser
    .
  1. Cyklen er nok rimeligt tabt. Politiet eftersøger ikke nogen cykeltyverier. Du skal selvfølgelig stadig anmelde det, hvis du vil have penge fra din forsikring.
  2. Jeg har haft en Spaun lilletromme. Kvaliteten og lyden var rigtig god, ingen tvivl om det.
  3. Malte Hvid

    Hole Cutter

    Hvilke butikker i København har en hole cutter til at lave hul i stortrommen? Kan ikke se at Slagtøjcenteret eller Aage har den. Eventuelt nogen der har en jeg kan låne?
  4. Hej Jeg vil høre om der er nogen som har lyst til at lade mig låne deres øver til at øve 2-3 gange den kommende måned. Jeg skal til mgkprøve, og min egen øver er alt for lille og har slet ikke grejet til bandøvning. Jeg har kigget på f.eks. Stereolab, men det løber hurtigt op i små 1000 kr, og det vil jeg gerne undgå. Jeg er villig til at spytte i jeres bandkasse med øl/kontanter/noget andet. Der skal være være trommer, basforstærker og PA i lokalet, ellers har jeg ikke rigtigt nogen krav. Jeg bruger mine egne bækkener og passer selvfølgelig på alt jeres grej. Jeg håber på jeres hjælp
  5. Tjek SJC Custom ud, hvis de deltager. Specielt nogen af deres lilletrommer er virkelig fede. De laver stakkevis af fede specielle ting.
  6. Episk. Kan huske sidste clinic i Drumstick for et par r siden, det var rigtig godt!
  7. Hej Jeg tænker over at lave en sommerhustur hvor pointen er at spille musik udenfor i det (forhbentligt) gode vejr. Jeg leder altså efter et sommerhus der er så langt væk fra naboer, at ingen bliver irriteret over det. Jeg har kun kunne finde steder i Sverige, og det ender med at blive dyrt med billeje, bro osv. Kender i nogen der kunne udleje et sommerhus i Danmark der ligger langt væk fra alt? Findes det? Har kigget nettet godt igennem, men kan ikke finde noget der ikke ligger i et tæt sommerhusområde. Kom med dem
  8. Ps jeg elsker trav.