MattiasF

Member
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MattiasF last won the day on August 19 2019

MattiasF had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About MattiasF

 • Rank
  Trommeslagter
 • Birthday 04/24/1966

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.mattiasfinsen.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Jægerspris

For- og efternavn

 • Fornavn
  Mattias
 • Efternavn
  Finsen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej, ja - den er god nok. En lille hyggelig butik. Drumstation sælger høj kvalitets tromme udstyr. De bedste bækken serier fra forskellige producenter. Butikken er stadig under opbygning (medio august 2019) Det er den gode nyhed i Århus...
 2. Både Yamaha DTX Multi 12 Pad og Roland Octapad SPD-20/30 kan du benytte til eksterne triggere og derved bygge et lille sæt. Roland TM-2 Modulet har den fordel, at du kan benytte samples. I modsætning til Norddrum modulerne, der danner lydene af synthesis. Til Norddurm modulernes forsvar skal der lige siges, at trommesynthesizeren lyder ret dynamisk. Den er ikke så statisk i lydene som triggerede samples. Multi pad eller Trigger modul er nok lidt af en smagsag i forhold til hvor mange ekstra lyde du vil kunne triggere, eller hvilken musik det skal bruges til
 3. Fik nu ikke spillet så meget på dette sæt. Lavede nogle trommespor for en gut i Jylland for nogle år siden. Meget vellykkede optagelser/ tracks. Akustiske bækkener og elektriske trommer. Det var noget Roland SPD-20 og noget Zildjian med stereo overheads. Har efterfølgende benyttet NordDrum synthen som triggermodul til stortromme på akustisk sæt for at få noget mere defineret punch. Den kan også sættes til lilletromme og også sende noget MIDI signal. Triggere jeg har benyttet til akustisk sæt har været Rolands RT-10.
 4. Kontaktløs trigger med to pads. OK. Hvor fed er den implementering lige.
 5. Denne her er meget interessant i den sammenhæng:
 6. Jeg synes det er fint, at lade trommeslageren køre på halvt blus. Der er en håndfuld faste brugere, der nærmest virker som om I kender hinanden personligt. De nye der kommer til ser ikke ud til at blive hængende og helt ærligt - hvor mange kan blive ved, år efter år, at tromme nørde. Personligt synes jeg FB sucks - jeg kan slet ikke fatte meningen med den overfladiske adgangs attitude som den lægger op til. Til gengæld har jeg aldrig solgt over TS, det har altid været dba hvor der har meldt sig købere. Aktivitetsniveauet hos brugerne på TS (undtagen kernen) er faldet drastisk - og det er sikkert rigtigt, at mange er faldet over på FB. Jeg kan ikke skrive nok indlæg til at gøre TS interessant og velfungerende, jeg kan ikke se, at det skal være administrators opgave heller. Et forum er hvad brugerne gør det til, så ja - TS kan ligeså godt køre på halvt blus. Trommeslageren.dk er stadig en af mine faste faner.
 7. Aksel på stortrommepedal
 8. En bækken stopper. Den dims der sidder under bækkenet som man kan sætte en filtdims på. Billedet forestiller så en i gummi, så der kan vælges mellem at bruge en filtdims - resonans dæmpende - eller ikke.
 9. Messingtrommen (COB) er lidt mere død i lyden, hvor ståltrommen godt kan virke lidt skinger. Har faktisk en lilletromme i marmor og har ikke fundet tilsvarende fede lyd, i hverken metal eller træ.
 10. Med akustisk lyd: RT-10K, RT-30K Uden akustisk lyd: KT-10 (eller en KD-7, KD-8, KD-9) ... men der er en hvis fornuft, at holde sig til Roland
 11. Jeg synes bare det mangler på markedet. Low price huller. Jeg bruger drum O's og synes kort sagt at de er crap. Remo O's virker fint - men er ret kedelige - og vistnok ret dyre, i forhold til hvad det er. Der kan næppe være meget copyright på dem. Hvis man går igang kan man lave dem lidt anderledes - jeg tænker ikke i 'rød mund', 'Peace on earth', 'Hul i flammer' baner - mere: Oval, Rombe, Kvadrat, Linse - minimalistiske former i 2-3 størrelser. 2-3 farver, hvid, sølv og måske i clear.
 12. Custom Remo O's. Der må være et marked for det. Er det ikke nærmest bare melamin med en limside.