Hasse Tang

Member
 • Content Count

  641
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Hasse Tang last won the day on February 8

Hasse Tang had the most liked content!

Community Reputation

31 Neutral

About Hasse Tang

 • Rank
  Utrol-mester

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  2300 Ønskeøen

For- og efternavn

 • Fornavn
  Hasse
 • Efternavn
  Tang

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg vil gerne prøve dem, kan det arrangeres?
 2. Der er ikke umiddelbart nogen mulighed for at købe den direkte på Pearls hjemmeside. De angiver Drumcity som eneste danske forhandler, så prøv at spørge dér. Thomann kan sikkert også hjælpe, og selv om jeg foretrækker at vi alle handler lokalt, må jeg erkende at de - altså Thomann - ofte er væsentligt hurtigere og mere pålidelige hvad kundeservice angår.
 3. Dejlig let enkeltbenstativ fra Premier. I meget fin stand. Billeder på dba: https://www.dba.dk/andet-premier-hihatstativ/id-1054021910/ 400 kr.
 4. Meget fin stand. Billeder på dba: https://www.dba.dk/andet-hardcase-trommekasse/id-1055795197/ TS-pris: 900 kr.
 5. Jeg kender ikke Gibraltar-pedalen. Til gengæld har jeg to næsten identiske Yamaha-pedaler med henholdsvis kæde og direct drive, og der er ingen nævneværdig forskel i feel og hurtighed.
 6. Jeg har spillet en del på Ganløse Kro. Hyggeligt sted og - i hvert fald dengang - god mad. Plads til 100-150 i salen, med en fast scene. Prøv at ringe til dem!
 7. Se jeg kan jo faktisk godt lide både dasmusik og 14” gulvtammer. Synes at forskellen bliver for lille med 15” og 16”. En 15”er alene giver derimod fint mening.
 8. Drums were made to scare the enemy in times of war… Jeg har ladet mig fortælle at trommers primære formål - i hvert fald i militær sammenhæng - var at lave så meget larm på vej til slagmarken, at fjenden stak halen mellem benene, fordi de regnede med at meget lyd betød en stor hær. Sækkepiber og Viggofoner kan lidt af det samme…
 9. Også jeg. Kan en hårtørrer mon varme tilstrækkeligt? Jeg har ikke så meget andet at bruge en varmepistol til...
 10. Helt i orden, du giver bare lyd hvis det bliver aktuelt. Den har i øvrigt hjul - godt til så stor en tromme…
 11. Jeg har en 22” hardcase i top stand som jeg ikke får brug for. Den bedste kasse man kan få for penge, for kun 1000 kr.
 12. Jeg så & hørte dem i Køge i går, super koncert. Gadd har en fantastisk ro og et imponerende overskud i sit spil. Og så spiller de to danske sidekicks altså også virkelig godt. Jeg kunne måske have ønsket mig at de gav den lidt mere gas nogle gange - det meste af koncerten bliver holdt relativt afdæmpet, men det er jo en smagssag. Klart anbefalelsesværdigt!
 13. Start med at fore fiberkassen godt, så trommen ligger blødt og fast. Så spørg en cykelhandler om ikke han har en papkasse eller to i overskud, de plejer at have nogle store kasser fra cyklerne. Mht. fragt kan du overveje GoMore, eller se om der findes tilsvarende services for fragt - der er masser af mennesker der kører frem og tilbage til Sverige hele tiden, så det burde da være muligt at få den derover.
 14. Hov, tysken har fået den, hvilket må betyde at den er i salg. Men du skal da købe den lokalt - hvis du skal købe den.