Hasse Tang

Member
 • Content Count

  670
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Hasse Tang last won the day on February 3

Hasse Tang had the most liked content!

Community Reputation

35 Neutral

About Hasse Tang

 • Rank
  Utrol-mester

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  2300 Ønskeøen

For- og efternavn

 • Fornavn
  Hasse
 • Efternavn
  Tang

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg tror muligvis at Alesis nye flagskibs-sample pad kan meget af det samme, og den er en smule billigere.
 2. Du kan aflure tempoet på dit sample, og så indstille Spds'ens metronom til det. Den går i 0,1 bpm-intervaller, så det bør være muligt at tilpasse ret præcist i de fleste tilfælde. Alternativt kan du indspille et clicktrack som passer til samplet, og så synkronisere det så det starter sammen med samplet, men kun bliver sendt til det output du ønsker, jf. følgende…: Du vælger nemlig selv hvor du vil sende clicket hen: til main out (som typisk går i fronten), til Sub out (som er et ekstra sæt outputs du kan sende hen hvor du vil, fx. til jeres monitor-send), eller kun til spds'ens hovedtelefonstik, som du så fx. kan blande i dit egen monitor-send i en lille mixer. Du kan faktisk også bruge spds'en som monitorforstærker, idet den har et aux-in-stik hvor du kan koble dit monitorsignal fra mixeren til. Så kan du blande click (som i dette tilfælde kun sendes til hovedtelefonstikket) og monitor-signal som du ønsker direkte på den. En relativt simpel model som ikke kræver mange komponenter. VIGTIGT: benyt i videst muligt omfang vinkel-jackkabler til de her pads, da det belaster de ofte ret skrøbelige stik i dem mindre end lige jack-stik.
 3. En Roland Spds-x kan meget af det du efterlyser - jeg har selv brugt én til netop de ting: - Trigge samples, egne eller fabriks-. - Benyttes til click, som kan sendes på separat (sub) out. Den nyeste model har vistnok 16 GB hukommelse, så den kan rumme hele backtracks i stereo. Så slipper I for et større setup med computer m.v., hvilket klart er at foretrække live - færre potentielle fejlkilder, færre kabler etc. Alesis har lavet en pad der minder om den, men den kender jeg ikke. Tjek den evt. på nettet, koster vist ca. det samme som Rolands.
 4. Og jeg som troede at jeg spillede på små trommer…
 5. Og skønt med lidt slow-TV, med folk der kan noget. Det går DR desværre ikke rigtig op i længere…
 6. Respekt for håndværket! Men 120 timer på at bygge et trommesæt er nok lidt i overkanten til mine selcbyggerambitioner!!
 7. Hvis du i øvrigt er glad for trommerne kan du jo også overveje at sælge de tammer fra som du ikke skal bruge. Typisk kan man få lidt mere for enkelttrommer end hvis de indgår i et sæt. Og hvis de er for dybe kan de kortes ned til den ønskede dybde - det har jeg efterhånden gjort mange gange, ikke helt uden succes...
 8. Jeg har ikke selv købt ting hjem fra Canada, men har med held benyttet SHOPUSA (lidt usikker på navnet). Det fungerer i hvert fald fint, og de forestår så betaling af moms, told m.v. så man slipper for Post Nords dummebøde-gebyrer. Om der findes noget tilsvarende for Canada ved jeg ikke, men ellers kan du måske få sælger til at sende via SHOPUSA. Det fungerer ved at de opretter en postboxadresse i dit navn i USA et sted, som sælger så kan sende til. Det er typisk ikke meget dyrere at sende til USA fra Canada end internt i Canada. Prisen kan du vel tjekke på fx. Canadapost.ca, fedex, UPS eller hvad du nu foretrækker. Det er ikke billigt at sende ting over dammen. Du kan også bare tage til Canada og hente den. Det er et fantastisk land og nogle meget venlige mennesker :o)
 9. Jeg har desværre ikke rigtig nogen billeder der viser konstruktionen eller processen, så min beskrivelse ovenfor må stå til troende.
 10. Bækkener mister hurtigt klang når de er revnet på den måde, og jeg tvivler på at en reparation vil holde ret længe. Men man kan ganske rigtigt lave andre sjove ting ud af det.
 11. Tjek youtube-kanalen Sounds like a drum, den er fuld af gode tips & tricks
 12. Der er en til salg på dba, og sælger vil kun have 500 kroner for den. Hvordan vedkommende så kan retfærdiggøre den pris...
 13. Hyper Drive = korte tammer. Praktisk hvis man gerne vil have dem siddende lavt over stortrommen. I øvrigt tror jeg at tammerne er 10", 12", 14" og 18", og næsten helt sikkert i birk. Tjek Wikipedia-linket ovenfor, der står noget om alle Tamas serier gennem årene, bl.a. træsorter. Det er jo umuligt at sige noget objektivt om lyd og smag, men det er i hvert fald et sæt i fornuftig kvalitet med masser af dimser at slå på til prisen. Med nye og bedre skind kan de lyde rigtig godt på en moderne måde (dyb stortromme med punch, responsive tammer med "sug" etc.). Prøv evt. et sæt i en forretning, eller kig på Youtube efter dem - test/anmeldelser, begejstrede brugere m.v. Alt findes på Youtube… Eller køb et par skind og tag dem med når du skal prøve det.