Hasse Tang

Member
 • Content Count

  664
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Hasse Tang last won the day on November 13

Hasse Tang had the most liked content!

Community Reputation

33 Neutral

About Hasse Tang

 • Rank
  Utrol-mester

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  2300 Ønskeøen

For- og efternavn

 • Fornavn
  Hasse
 • Efternavn
  Tang

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Og skønt med lidt slow-TV, med folk der kan noget. Det går DR desværre ikke rigtig op i længere…
 2. Respekt for håndværket! Men 120 timer på at bygge et trommesæt er nok lidt i overkanten til mine selcbyggerambitioner!!
 3. Hvis du i øvrigt er glad for trommerne kan du jo også overveje at sælge de tammer fra som du ikke skal bruge. Typisk kan man få lidt mere for enkelttrommer end hvis de indgår i et sæt. Og hvis de er for dybe kan de kortes ned til den ønskede dybde - det har jeg efterhånden gjort mange gange, ikke helt uden succes...
 4. Jeg har ikke selv købt ting hjem fra Canada, men har med held benyttet SHOPUSA (lidt usikker på navnet). Det fungerer i hvert fald fint, og de forestår så betaling af moms, told m.v. så man slipper for Post Nords dummebøde-gebyrer. Om der findes noget tilsvarende for Canada ved jeg ikke, men ellers kan du måske få sælger til at sende via SHOPUSA. Det fungerer ved at de opretter en postboxadresse i dit navn i USA et sted, som sælger så kan sende til. Det er typisk ikke meget dyrere at sende til USA fra Canada end internt i Canada. Prisen kan du vel tjekke på fx. Canadapost.ca, fedex, UPS eller hvad du nu foretrækker. Det er ikke billigt at sende ting over dammen. Du kan også bare tage til Canada og hente den. Det er et fantastisk land og nogle meget venlige mennesker :o)
 5. Jeg har desværre ikke rigtig nogen billeder der viser konstruktionen eller processen, så min beskrivelse ovenfor må stå til troende.
 6. Bækkener mister hurtigt klang når de er revnet på den måde, og jeg tvivler på at en reparation vil holde ret længe. Men man kan ganske rigtigt lave andre sjove ting ud af det.
 7. Tjek youtube-kanalen Sounds like a drum, den er fuld af gode tips & tricks
 8. Der er en til salg på dba, og sælger vil kun have 500 kroner for den. Hvordan vedkommende så kan retfærdiggøre den pris...
 9. Hyper Drive = korte tammer. Praktisk hvis man gerne vil have dem siddende lavt over stortrommen. I øvrigt tror jeg at tammerne er 10", 12", 14" og 18", og næsten helt sikkert i birk. Tjek Wikipedia-linket ovenfor, der står noget om alle Tamas serier gennem årene, bl.a. træsorter. Det er jo umuligt at sige noget objektivt om lyd og smag, men det er i hvert fald et sæt i fornuftig kvalitet med masser af dimser at slå på til prisen. Med nye og bedre skind kan de lyde rigtig godt på en moderne måde (dyb stortromme med punch, responsive tammer med "sug" etc.). Prøv evt. et sæt i en forretning, eller kig på Youtube efter dem - test/anmeldelser, begejstrede brugere m.v. Alt findes på Youtube… Eller køb et par skind og tag dem med når du skal prøve det.
 10. Jeg har selv ejet et af de nye Superstar Hyper Drive på et tidspunkt. Udmærkede trommer med masser af punch og tone, men mindre nuancerede og alsidige end mine ahorntrommer. Hvis du virkelig vil teste det må du tage et par af dine yndlingsskind med og prøve dem af. Det tager lidt tid, men selv gode trommer kan variere i lyd og kvalitet. Ofte synes jeg dog at jeg kan fornemme om en tromme har en fornuftig grundlyd stort set uanset hvilket skind der sidder på.
 11. Du kan læse om dem allesammen her: https://en.wikipedia.org/wiki/Tama_Drums?wprov=sfti1
 12. De nye er også ok, men ikke af samme kvalitet som de gamle. Prøv dem inden du køber er vel det bedste svar der findes.
 13. Du er i øvrigt meget velkommen til at skrive og spørge hvis du vil vide mere - jeg deler gerne mine erfaringer!