Hasse Tang

Member
 • Content Count

  675
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Hasse Tang last won the day on February 3

Hasse Tang had the most liked content!

Community Reputation

35 Neutral

About Hasse Tang

 • Rank
  Utrol-mester

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  2300 Ønskeøen

For- og efternavn

 • Fornavn
  Hasse
 • Efternavn
  Tang

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tak - fedt!! Det er jo ikke just fordi reaktionerne er væltet ind, så det er ikke utænkeligt at jeg må belemre dig med opgaven. Og Fyn er trods alt ikke længere væk end det nærmeste posthus, hvis de stadig findes derude Jeg giver den lige et par dage mere, så vender jeg tilbage hvis ingen andre melder sig.
 2. Kan du styre en drejebænk? Jeg går med skumle planer om at modificere min Perfect Balance stortrommepedal fra Sonor, og til det har jeg brug for kvalificeret hjælp. Sagen er, at det skaft som på alle andre pedaler er sekskantet, er rundt på denne pedal. Jeg har flere gange oplevet at cam'en, som remmen er fæstnet på (og som desuden holder køllen), løsner sig og begynder at støje. Megairriterende og upålideligt. Min løsning er at montere et nyt skaft, som er sekskantet i den ende som holder cam og kølle, og rundt resten af vejen hvor det sidder inde i "huset". Jeg har et sekskantet skaft fra en kasseret pedal, men mangler en drejebænk og en kvalificeret mand til at dreje det rundt i den ene ende. Så altså, hvis du eller en du kender kan hjælpe med den slags hører jeg gerne fra dig. Jeg betaler gladeligt for hjælpen, kontanter eller naturalier. Min erfaring er, at hvis man henvender sig til en officiel smed, så koster det opstartsgebyr, miljøgebyr, fakturagebyr og 800 kr. per påbegyndt time…
 3. Jovist: Rå/upoleret alukedel 6,5"x14" Pressede reiser med 8 huller Denne type strainer: https://stdrums.com/en/p/330a Kan ikke huske om det er præcis denne model, men den ligner i hvert fald. Indvendig dæmper af den gamle type. Jeg kan ikke huske hvilken seiding jeg har monteret, formentlig en ST taiwan-type. Remo skind. Slagskindet skal skiftes, bundskindet er der vist stadig mange kilometer i. Jeg vil ikke afvise at sælge kedelen alene, hvis du ikke vil genbruge de spændehuse den har pt. Du risikerer at få mange ulukkede huller i kedelen hvis du monterer flere eller andre spændehuse med en anden hulafstand (som vistnok pt. er 49 mm, det tjekker jeg gerne når jeg kommer hjem). Den står på Amager, og jeg sender gerne. Prisen må vi tale om når du ved hvad og hvor meget af den du er interesseret i.
 4. Jeg kommer først i nærheden af den om en uges tid, men du kan se kedel og lugs her: https://stdrums.com/en/p/aluminium-14x6-5 Det er de spændehuse der er afbildet nederst på siden…
 5. Jeg har en hjemmebygget 14"x6,5" liggende; alukedel fra STdrums. 8 lugs, indvendig dæmper, DW tretrins-butt end osv. Jeg bruger den ikke til noget, vi er aldrig rigtig blevet venner…
 6. Info her: https://www.notsomoderndrummer.com/not-so-modern-drummer/columns/english-classics-nick-hopkin/late-60s-ajax-nu-sound-kit i kommentarsporet er der nogle forslag til priser. 150£ for en lilletromme. Det tvivler jeg dog på at du får for den herhjemme, fordi mærket er stort ukendt. Jeg er dog absolut ikke vintage-ekspert.
 7. Jeg har kopieret Henriks løsning, og det virker rigtig godt. Og så er det en billig løsning!
 8. Hasse Tang

  Tør hihat.

  Tyndere bækkener er typisk mere tørre, og endnu mere hvis de ikke drejet. Min Benny Greb-HH har et tyndt, udrejet topbækken og en tyk bund som sikrer at den trænger igennem lydbilledet. Ret godt tænkt. Nogle af de tyrkiske mærker har også udrejede serier, og de er typisk lidt billigere end Zildjian o.l.
 9. Jeg tror muligvis at Alesis nye flagskibs-sample pad kan meget af det samme, og den er en smule billigere.
 10. Du kan aflure tempoet på dit sample, og så indstille Spds'ens metronom til det. Den går i 0,1 bpm-intervaller, så det bør være muligt at tilpasse ret præcist i de fleste tilfælde. Alternativt kan du indspille et clicktrack som passer til samplet, og så synkronisere det så det starter sammen med samplet, men kun bliver sendt til det output du ønsker, jf. følgende…: Du vælger nemlig selv hvor du vil sende clicket hen: til main out (som typisk går i fronten), til Sub out (som er et ekstra sæt outputs du kan sende hen hvor du vil, fx. til jeres monitor-send), eller kun til spds'ens hovedtelefonstik, som du så fx. kan blande i dit egen monitor-send i en lille mixer. Du kan faktisk også bruge spds'en som monitorforstærker, idet den har et aux-in-stik hvor du kan koble dit monitorsignal fra mixeren til. Så kan du blande click (som i dette tilfælde kun sendes til hovedtelefonstikket) og monitor-signal som du ønsker direkte på den. En relativt simpel model som ikke kræver mange komponenter. VIGTIGT: benyt i videst muligt omfang vinkel-jackkabler til de her pads, da det belaster de ofte ret skrøbelige stik i dem mindre end lige jack-stik.
 11. En Roland Spds-x kan meget af det du efterlyser - jeg har selv brugt én til netop de ting: - Trigge samples, egne eller fabriks-. - Benyttes til click, som kan sendes på separat (sub) out. Den nyeste model har vistnok 16 GB hukommelse, så den kan rumme hele backtracks i stereo. Så slipper I for et større setup med computer m.v., hvilket klart er at foretrække live - færre potentielle fejlkilder, færre kabler etc. Alesis har lavet en pad der minder om den, men den kender jeg ikke. Tjek den evt. på nettet, koster vist ca. det samme som Rolands.
 12. Og jeg som troede at jeg spillede på små trommer…
 13. Og skønt med lidt slow-TV, med folk der kan noget. Det går DR desværre ikke rigtig op i længere…
 14. Respekt for håndværket! Men 120 timer på at bygge et trommesæt er nok lidt i overkanten til mine selcbyggerambitioner!!