mvest

Medlem
  • Antal indlæg

    178
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om mvest

  • Fødselsdag 12-10-1982

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Layoutet i den gamle var efter min mening flottere. I øvrigt bør du lige tjekke den Tween Class som du kan bruge i Flash - den vil gøre det flottere, nemmere og mere smooth når du skifter fra det ene menupunkt til det andet, det loop du kører nu hakker en smule - og sæt roligt din framerate op til 30, det kan alle efterhånden være med til. Held og lykke med det...
  2. mvest

    Keyholes

    Det er jo en smagssag hvad man synes om keyholes, men et "keyhole" på størrelse med det på Zanki bækkenet er fuldstændig ligegyldigt medmindre man er fanatisk samler!!! Jeg har aldrig oplevet et bækken der gik i stykker eller lød ringe pga et keyhole, og jeg har prøvet en del!
  3. Drumcity havde et sæt for noget tid siden, måske de stadig har dem i kælderen - med lilletromme ?!
  4. Skal måske lige rette mig selv. Bækkenet er tykkere end man lige tror. Minder mere om A Custom Projection end A Custom - bare så I ved det, hvis I vil have et. Man skal slå hårdt på det for at det lyder som det skal.
  5. Der er meget forskel på de to finishes. Dette K bækken i brilliant minder meget mere om A Custom og A i brilliant, end det minder om de "normale" K bækkener. Jeg er også blevet fortalt af bækkennørder at forskellen er minimal, men det er direkte løgn....dette bækken minder overhovedet ikke om det tilsvarende K i traditional finish. Det er lidt en hemmelighed hvor det er købt og hvad det har kostet....man har jo sine forbindelser;-)
  6. Endelig efter 4 måneder har jeg fået mit sublime rock-crash-bækken. 18" Zildjian Dark Crash Medium Thin - i brilliant finish !!! Dette bækken er aldrig på lager i skandinavien (underligt nok) og det er stinkefedt... Lyder lidt henad mine A Custom men med bedre og mørkere bund og lidt længere sustain. Det perfekte indspilningsbækken.
  7. MR BIG Rules.....har hørt min Mr.Big plade sygeligt meget (Greatest hits samling), virkelig fedt band. Troede faktisk alle kendte dem!
  8. Det er din heldige dag idag..... Min kæreste arbejder på 7-eleven ved banegården, og hun har lige givet mig et bækken som var glemt derinde.......det er dit Nederen....jeg troede lige jeg skulle sælge og tjene lidt nemme penge, men det kan jeg sku ikke få mig selv til. Bare ring 28936390 så kan du få fat i det. Mvh Michael.
  9. Har lige set at Warwick Avenue er sat på istedet for Magnum 44. Så for man jo chancen for at møde Kristoffer Sonne igen (varmede op for ham og Teitur for 6 måneder siden!).
  10. Det er ulovligt at have numrene liggende uden tillladelse fra kunstneren....det siger KODA ihvertfald. Men det finder de aldrig ud af alligevel..
  11. Jeg kommenterer ikke musikken, men hjemmesiden: Den ser rigtig godt ud, men lidt forvirrende med billederne som menupunkter....I skulle nok lige have skrevet en tekst over billederne så man ikke var i tvivl. God idé med playeren, men den sidder lidt ivejen når man navigerer videre rundt på siden (lav eventuelt en drag-and-drop i flash). Ellers en rigtig god side - også hurtig at loade.
  12. Yeah vi spiller i Ridehuset på lørdag kl. 21.45. Iøvrigt spiller bl.a. Magnum 44, Stainless, Surfact, Dúné m.fl. Entre ved jeg ikke hvad er, men det plejer at være billigt (30,- eller såda noget).
  13. mvest

    Assistance!

    Det lyder som om du mangler en rigtig vintage metal lilletromme. Jeg har en Rogers til salg, minder meget om Ludwigs Supersensitive og Supraphonic bare billigere! Se under salg...
  14. Tror ikke så meget problemet er de 15%, dem ligger man jo bare oveni den pris man vil ha. Problemet tror jeg (og dem jeg fulgtes med) er at mange ikke har været klar over muligheden. Det er jo ikke alle der kom som har læst en masse på hjemmesiden i forvejen. Det var også lidt besværligt at først sætte sig ind i det, sende mail og så møde op uden at vide hvordan og hvorledes det blev administreret. Iøvrigt var jeg lidt øm over, at så mange små børn gik og tæskede på bækkerne i brugtsektionen, ikke så fedt at få sine ting beskadiget under messen! Måske skulle man lægge vægt på at det blev en messe og ikke bare et show....altså noget mere nørderi og folk som tager deres grej med og en stor privatsalgsafdeling. Men selvfølgelig kunne pladsen være et problem! Måske Cafe Kino til brugtvarer?
  15. Fedt arrangement.....men jeg undrede mg over titlen: Drumshow-vintage and custom......??? Der var dælme ikke meget vintage eller custom. Udover den lille (men gode) Ludwig udstilling var der jo ikke et eneste vintagesæt sat op af forhandlere. Privat salget var også skuffende småt, det var ellers en fed chance for at prøve nogle ting (og sælge) som man ikke får andre steder. En skam at hverken de besøgende eller udstillerne kredsede mere for nørderne. Jeg blev lidt træt af at se på de samme zildjian, sabian, yamaha osv. produkter hos både pro drums, slagtøjcentret og aage. HVOR BLEV DE ÅRHUSIANSKE DEALERE AF???? Kunne være fedt hvis der virkelig var et stort udvalg af såvel nyt som gammelt, brugt og nyt osv. Jeg tror ikke jeg vil ofre en togbillet på det næste år bare for at se de optrædende, for udover dem var der jo ikke rigtigt noget at komme efter, desværre!