basse36

Medlem
  • Antal indlæg

    704
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    1

Indlæg skrevet af basse36

  1. Det er ikke noget jeg bruger så meget, så der bliver jeg dig svar skyldig. Men skriv eller ring på 42 22 51 43, hvis du vil prøve en ved lejlighed. Den står og bliver brugt "out of the box" og den indstilling passer fint til mig

    vh

    Erik

  2. Jeg er rigtig glad for min. God føling. Nu er jeg ikke i den hårdtslående genre, men synes alligevel der er masser af kraft i den. 

    Må samtidig tilføje at mit sammenligningsgrundlag "kun" er diverse andre Pearl Pedaler og en DW 4000 serie.

    Mvh

    Erik

  3. På 29/12/2018 den 10:45 , Dr.Mains skrev:

    Hej  Erik....TAK - troede ikke du  var her mere, sendt  sig SMS/tlf. besked og mulig også mail  med TAK for stortromme - men intet hørt ?.Det  hele ligger  adskilt og hardware er renset, og kedlen er slebet, og fandt så ud af, at man måske kunne få noget rigtig (dyrt coating) aquamarine glitter, og omcoate den. Så den passer til   noget jeg hr i forvejen. Så den er ikke glemt, men på overvejelsesstadiet, skal bare være sikker på nuancen de har i Tyskland- St-drums.

     

    Hilsen Jørgen 

    Hej Jørgen.

    Det har desværre været lidt svært i en periode. Derfor har jeg nok misset det du har sendt mig. Glæder mig sættet stadig lever endnu.

    *Godt nytår Jørgen

    Mvh

    Erik

  4. Jeg har fået fat i en "gammel" Trixon stortromme. Badget siger at den er før 1957. Desværre lavede Trixon ikke trommerne i tomme-mål dengang. Derfor er udvendigt mål på trommen = 49,5 cm. Derfor er et 20" skind for stort. Jeg synes jeg har søgt vidt og bredt. Jeg har endda sendt mails til info@trixondrums.de , men de svarer ikke.

    Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde skind til denne herlige tromme? 

    Mvh

    Erik