Filur

Medlem
  • Antal indlæg

    167
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Filur

  • Fødselsdag 08-06-1988

Kontaktmetoder

  • MSN
    msn@east-da.dk
  • Website URL
    east-da.dk
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Bopæl
    Roskilde! =)
  1. Jeg ejer selv en Alesis, og jeg har på intet tidspunkt oplevet slow respons eller langsom triggering!? Den er virkelig simpel og let at gå til - klart mit bedste bud
  2. Hedder man Kristian Sørensen, som jeg også gør, bør man have den Peter Erskine Bag.. Den er super praktisk, har mange lommer og som tidligere nævnt kan den jo stå selv! Vupti!
  3. Filur

    Electro

    Jeg har mit eget projekt kaldet LOSABOS - Og jeg sværger til Ableton Live! Det er Meget let at bruge og virkeligt intuitivt.. Det er samtidig billigt, og som med de fleste andre programmer er der et hav af software synths og plugins!.. Tjek du ud påAbleton.com hvor du kan hente en trial! Mit musik kan findes her: Losabos!
  4. R.I.P. Johan - Han var en genial mand...
  5. De laver jo faktisk også et med mesh-heads hvor jeg synes at man får meget for pengene.. Du kan se sættet HER!
  6. Well fra alesis til mac er det såmæn bare usb Ang latency, så kan den mindskes ved at man køber et eksternt lydkort istedet for at bruge det inbyggede, der normalt ikke er så godt..
  7. Jamen i forbindelse med live har jeg diverse midi-triggers som jeg smidder ind i min mac. De kanaler de sender ud, kan man så tildele de forskellige funktioner i programmet, og her er mulighederne virkelig nær uendelige. Man kan for eksempel sætte loops igang, trigger samples, smide effekter på osv. Her bruger jeg både en Alesis ControlPad og En behringer FCB1010 Det er vigtigt at du også har et OK sound interface så du får en lav latency.. Der er allerede massere af inbyggede lyde, samples og generatore i ableton, men hvis det ikke skulle være nok så er kan du bruge diverse sites til at hente samples fra - også ableton laver et plugin der hedder "Session Drums" hvor du får samples fra 20 akustiske sæt.. Det smarte ved ableton er at det har to forskellige "views": en i rack mode, der giver overblik over samples, mens session view er godt til f.eks. at optage mange lydspor i studiet - men tjek deres side for mere info! Håber det hjalp lidt på sagen?
  8. Jeg er selv en af dem, og jeg kan kun sige god for det! Jeg bruger det både i studiet og live og til leg.. Det er simpelt, billigt og interfacet er genialt!
  9. Ellers så prøv Audacity! 100% gratis og fungerer godt
  10. Ja man kan sagtens sætte den på rack eller stativ! Og det er faktisk den samme clamp som til Spd-s!
  11. Især pga. prisen..
  12. Jeg har selv eget en Spd-s tidligere, men jeg blev lidt træt af at skulle overføre egne samples til den med de snart ældre CF kort, og der var ingen USB udgang til f.eks. pc-tilslutning - så istedet solgte jeg den og købte en Alesis ControlPad. Den er jeg virkelig glad for, jeg kan smide den i min mac og trigger alle de lyde jeg vil. Men Alesis'en har ingen inbygget hukommelse, så man bliver nødt til enten at have et trommemodul, eller en pc/mac. Den koster ca. en fjerdedel - så har du ikke brug for alt muligt lir i selve modulet, vil jeg anbefale dig at kigge på en Alesis ControlPad. Der kan du med en pc/mac det samme som en Spd-s og mere til.. Håber det kunne bruges - og til sidst et lille Review!
  13. ... Schlagwerk gør også!
  14. Hmm Hvad med i starten af næste måned, der er nye penge - og der får jeg også et pare nye bækner'. Hvor lang tid er bæknerne egentlig undervejs?
  15. En optager jeg har haft meget held med er den smarte Zoom H4. Den har indbygget stereo-mics, og udover det kan der tilsluttes ydeligere 2 mics.. Den fungere som et sound-interface, så du behøver ikke noget ekstra lydkort.. Eller som aage selv skriver: Håber det kunne bruges?