mikkelv

Medlem
  • Antal indlæg

    67
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    5

Indlæg skrevet af mikkelv

  1. Jeg betragter mig selv som rigtig god kender af Gretsch, og har gjort den relative simple betragtning at nyere Gretsch lyder mere moderne, end ældre. Om det er godt eller skidt, er jo op til den enkelte. Men jeg har alt fra 70-80 i Us, et New Classic limited, og har spillet på mange Renown og de lyder alle sammen mega-fedt, og er nemme at arbejde med. Der ligger jo rigtig meget af lyden i valg af skind, samt stemning! Blot mine two cents....

  2. Jeg bruger fuldstændig det setup du beskriver. Afvikler fra Ableton Live fra MacBook Pro med SSD (meget vigtigt, da almindelig HDD kan "hoppe" ala en cd, når der er rystelser på scenen) via et Native Instruments Audio DJ 8 lydkort (USB). Kabler er RCA til enten Jack eller XLR. Som mixer til input bruger jeg enten en Mackie eller Behringer, 4 kanaler. Jeg har brugt dette setup på tour i små 3 år, og det er aldrig gået ned. Så det kan på det varmeste anbefales.

    • Upvote 1
  3. Det er en Remo TSS, Tuneable Sound Shape. Basically, er det en øveplade med seiding under slagskindet. Mega fed sound, men af uransagelige årsager er den gået ud af produktion. Og det er selv om det er den, så vidt jeg ved, første akustiske tromme der kommer tæt på noget der minder om en 808 agtig lyd....😳

  4. Jonas, tammer har Emperor Clear top, Ambassador Clear bund. Snares Ambassodor X på toppen. Kick har Powestroke 3 front og bag.

    Ulf, ja de gir den pænt meget gas, og den energi stilen genererer, er med al sandsynlighed også derfor rigtig mange store pop og rnb artister hyrer gospel drengene når der skal spilles live.

  5. Hey Ulf.

     

    Grunden til at man kalder det Gospel Chops er, at det er en spillestil der refererer til den måde man spiller moderne gospel på. Trommeteknisk er det jo mest af alt lineære mønstre rundt på sættet, og det er der som sådan jo intet nyt i, men stilen med at spille ret meget, og bombastisk er udsprunget af den moderne gospel i USA, og den måde man spiller på. Her er et godt eksempel på en moderne gospel artist:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=mvupXgnVMAM

     

    Så graver man lidt i hvad der er sket i Gospel genren de sidste 10-15 år, har man et ret godt indtryk af hvorfor man kalder det Gospel Chops.

  6. Hej TS'ere

     

    Først og fremmest, tak til alle herinde fra som dukkede op til min clinic i Vanløse Kulturhus.

    Jeg kviterer med et lille cover af et af de bedste hip-hop tracks EVER, med godt med Gospel Chops ind over! Det er samtidig en lille hyldest til en af de store, Aaron Spears!

     

    Mvh.

    Mikkel Villingshøj