VaLeK21

Medlem
  • Antal indlæg

    326
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om VaLeK21

  • Fødselsdag 13-03-1990

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Køn
    Mand
  • Bopæl
    Haderslev
  • Interesser
    Sæt:<br />Tama Superstar EFX: 12,13,14,16, 22 BD og 14 snare<br />Bækkener: <br /><br />Paiste Signature 16" Full Crash<br /><br />Paiste Signature 17" Full Crash<br /><br />Paiste Signature 18" Power Crash <br /><br />Paiste New Signature 22" Dark energy ride mark 1<br /><br />Paiste Sound Edge 14" / KILLER<br /><br />Lilletromme:<br />Pearl, Sensitone 14"x6,5<br />Remo weatherking, Emperor coated 2 ply<br /><br />Pearl Eliminator single. Med kædetræk ^^<br /><br />Hej alle der gider at tjekke min profil...<br />Jeg har spillet trommer i ca. 3 år, og elsker det :P<br />Jeg spiller med paiste bækkener fordi jeg synes de lyder super godt og jeg holder hele vejen. Ja og så spiller jeg på et Tama Superstar. Behøver jeg sige mere<br /><br />Det var vidst det hele i meget korte træk... Tak fordi du gad tjekke min profil ud :)<br />(20/8 2008)
  1. Tusind tak for alle de fede svar. Det har klaret en del op vil jeg sige
  2. Hey TS'ere jeg står og mangler noget fremgang i midt trommespil og har tænkt på trommebøger som en mulighed, da der findes så mange gode rundt omkring. Derfor vil jeg gerne høre jer om i har et forslag til en bog, hvor jeg kan lære nogle gode øvelser, der kan forbedre mine chops (tror jeg det hedder) og give mig flere muligheder på et trommesæt. Det behøver ikke være en vildt avanceret bog, bare den indeholder nogle gode øvelser. På forhånd tak
  3. Som uddybet i svaret ovenfor er det en god idé at starte med en ting og derefter sætte flere trommer eller bækkener i spil. Men det kan også være en god idé at øve din teknik med henblik på dobbeltslag og hihatten ved siden af. Men vigtigst af alt: husk at øve det langsomt! Det vil du få meget mere ud af + du lærer hurtigere og bedre på den måde. -Ole I.
  4. Hehe ja hvorfor har man lov til at være så god i den alder
  5. VaLeK21

    Now Optur

    NO: Skal se Blachmann i aften med hans trio. Glæder mig vildt NO: Jeg fandt nogen at spille sammen med i går aftes. Længe har jeg ledt. YES NN: Jeg blev samtidigt afvist af en sød pige i går til samme fest xD. NN: Jeg skal ud og gå en lang tur fordi jeg var kørende i går, og jeg drak så derfor fik jeg et lift hjem. Nu må jeg bøde
  6. Jeg kender det godt. Der er ikke noget så nedern, som når tingene ikke går som man gerne ville have det, specielt hvis man er lidt perfektionistisk. Men på den lyse side kommer du nok ikke til at lave den fejl igen, nu hvor du er mere opmærksom på det.
  7. Den snare vil jeg vildt gerne prøve :O Jeg har altid elsket den snarelyd i Tools musik.
  8. Stort tillykke Gunnar
  9. Ha en god jul alle, og pas nu på fingrene den 31. som nævnt før. Vi trommeslagere er sku afhængig af dem ^^
  10. Ja tillykke med dem. Det var fandme billigt sluppet Paiste rocks
  11. Det er simpelthen det flotteste reference jeg har set til dato. Stort tillykke herfra Mvh Ole
  12. Kanonfedt spillet. Jeg er ret imponeret over dine rolls med accenter, de lyder rigtig fedt.
  13. VaLeK21

    Vittigheder

    Ha ha Den er fed
  14. Nu må jeg lige tilstå en ting. Jeg synes det nye album er superfedt og indeholder nogle kanon gode sange, men hvorfor skriver de fleste anmeldere at albummet indeholder noget af det hårdeste de har lavet til dato??? Hvis man lytter til deres "slipknot" album er der meget mere brutalitet og vrede i, og det lyder også mere hårdt. Det gælder sådan set også Iowa albummet, som også indeholder hårdere numre hvis man sprøger mig. Hva synes i?