jaysea

Member
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jaysea

 • Rank
  Bord & Stol Champ
 • Birthday 08/22/1968

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.logocut.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Nordjylland

Recent Profile Visitors

1,143 profile views
 1. jaysea

  Clamp Problem

  På mit rack er de firkantede rør 4x4 cm. Hvis dit rack måler det samme kan du bruge de ældre Pearl PC-10 clamps, der kan justeres i begge sider - måske de redesignede PCX-100, men jeg er ikke helt sikker på, om de passer til DR-80. Hvor tykke er rørene på dine bækkenholdere? Det kunne måske være lettere at skifte dem ud med Pearl hardware.
 2. Hvis du vil køre rent Remo vil jeg anbefale coated Ambassador til 10" og 12" samt coated Emperor til 14". Så får du også bedre respons med whiskers, som du sikkert bruger. Remo Vintage Emperor kunne være en ideel løsning til lilletrommen, da det fremhæver mellem og dybe frekvenser og dermed giver en fyldigere lyd. http://www.remo.com/portal/products/3/8/50..._vintage_e.html
 3. jaysea

  Clamp Problem

  Hvilket Pearl rack er det? Der er ofte Pearl clamps til salg her på ts og der er helt sikkert Pearl clamps, der kan justeres/udvides så meget at de passer til dine eksisterende stativer. På mit ældre Pearl DR-100 rack har jeg 2 typer clamps. Den ene type er til tomholdere og den anden er til bækkenholdere etc. og kan udvides til omkring 3 cm.
 4. jaysea

  Boa's Log

  Nøøj, hvor er den flot! Tillykke! De runde lugs gør - efter min mening - lilletrommen mere harmonisk at kigge på. Jeg kan forestille mig, at de pressede reifer gør den lidt mere livlig end støbte reifer. Min 5" FF er ret kontrolleret i lyden og lyder fedt, men jeg har tænkt på, om den vil blive lidt federe med en Pearl D-type seiding. Har du en special seiding på - eller er det en standard?
 5. Den er baaaare så flot!!! Du har mange lækre sager i din trommepark! Way to go!
 6. Hun ser da sød ud - også hende i bilen! Er det kæresten og kommer der også specs på hende? TILLYKKE FREDERIK MED FIATEN! Hva' fan' er du? Jeg er FIAT fan! Slogan jeg husker fra barndommen!! Hæhæ! PS. Er der virkelig plads til en 24" - jeg kan ikke se noget soltag på dytten!
 7. Daaammmnn, den er lækker! Gad vide, om man ikke skulle i gang med en 14x8" udgave af den! ;O)
 8. jaysea

  Boa's Log

  Hvilken lækker lille gris! Der er lidt Gretsch over den og dog helt sin egen! Jeg kan næsten fornemme, at der er fuldfed smæk i den og alligevel sprød lyd ... Well done, Bo!
 9. Svinefedt sæt, Frank!!!! Jeg er målløs! Har først set din logbog nu!! WOW! Du må endelig lade høre fra dig, hvis du skifter til Paiste eller Zildjian - eller bare holder bækkenudsalg!
 10. jaysea

  Octobans

  Spændende projekt, Louie! Det er ikke for at være en smartass, men hvis de skal være 8 og 10" dybe, vil jeg kalde dem very high pitch. ;O) En anden lille ting er, at du med fordel kan lave 3" interval imelllem dem. Jeg har selv et sæt homemade octobans, der er hhv. 11 og 14". Stumper, jeg har haft liggende fra et sæt orig. Tama Octobans på hhv. 29 og 32". Lydkanten er afrundet med sandpapir - ikke noget med 45 grader, da der er rigeligt med attack og man egentlig mere har brug for al den krop, fylde og tone, man kan få. Der er Ambassador skind på. De lyder bare så fede! Held og lykke med projektet!
 11. Jeg synes faktisk at de sorte Zildjian bækkener er ret flotte og har man så et matchende trommesæt, vil det være ret fancy til shows, koncerter m.m. Om man vil det eller ej, så er der trends og modediller overalt. Generelt set vil jeg mene, at vi trommefolk i bund og grund er meget konservative, selvom vi måske ikke opfatter os sådan. I midten af firserne var det f.eks. en dille med eltrommer. Som jeg opfattede det, var det nærmest dommedag for akustiske trommer. Gudskelov vandt de akustiske trommer - og digitale trommer er i dag et godt supplement eller alternativ til trommer, men langt fra en erstatning for "rigtige" trommer. Det, jeg mener er egentligt, at selvom det ikke just er en nyhed med sorte/farvede bækkener, så må man da bifalde lidt nytænkning og udvikling - selv på farven. Det betyder jo langt fra, at alle trommeslagere nu skal have sorte bækkener!
 12. Jeg kan kun tilslutte mig!! Rigtig flot lilletromme! Medmindre du har afkortet skruerne, ville det så ikke være nemmere at købe et pakke skruer hos dit lokale byggemarked.
 13. Det er da et svar, man kan forstå! ;O) Flot lilletromme, du har fået lavet!