jaysea

Member
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jaysea

 1. jaysea

  Clamp Problem

  På mit rack er de firkantede rør 4x4 cm. Hvis dit rack måler det samme kan du bruge de ældre Pearl PC-10 clamps, der kan justeres i begge sider - måske de redesignede PCX-100, men jeg er ikke helt sikker på, om de passer til DR-80. Hvor tykke er rørene på dine bækkenholdere? Det kunne måske være lettere at skifte dem ud med Pearl hardware.
 2. Hvis du vil køre rent Remo vil jeg anbefale coated Ambassador til 10" og 12" samt coated Emperor til 14". Så får du også bedre respons med whiskers, som du sikkert bruger. Remo Vintage Emperor kunne være en ideel løsning til lilletrommen, da det fremhæver mellem og dybe frekvenser og dermed giver en fyldigere lyd. http://www.remo.com/portal/products/3/8/50..._vintage_e.html
 3. jaysea

  Clamp Problem

  Hvilket Pearl rack er det? Der er ofte Pearl clamps til salg her på ts og der er helt sikkert Pearl clamps, der kan justeres/udvides så meget at de passer til dine eksisterende stativer. På mit ældre Pearl DR-100 rack har jeg 2 typer clamps. Den ene type er til tomholdere og den anden er til bækkenholdere etc. og kan udvides til omkring 3 cm.
 4. jaysea

  Boa's Log

  Nøøj, hvor er den flot! Tillykke! De runde lugs gør - efter min mening - lilletrommen mere harmonisk at kigge på. Jeg kan forestille mig, at de pressede reifer gør den lidt mere livlig end støbte reifer. Min 5" FF er ret kontrolleret i lyden og lyder fedt, men jeg har tænkt på, om den vil blive lidt federe med en Pearl D-type seiding. Har du en special seiding på - eller er det en standard?
 5. Den er baaaare så flot!!! Du har mange lækre sager i din trommepark! Way to go!
 6. Hun ser da sød ud - også hende i bilen! Er det kæresten og kommer der også specs på hende? TILLYKKE FREDERIK MED FIATEN! Hva' fan' er du? Jeg er FIAT fan! Slogan jeg husker fra barndommen!! Hæhæ! PS. Er der virkelig plads til en 24" - jeg kan ikke se noget soltag på dytten!
 7. Daaammmnn, den er lækker! Gad vide, om man ikke skulle i gang med en 14x8" udgave af den! ;O)
 8. jaysea

  Boa's Log

  Hvilken lækker lille gris! Der er lidt Gretsch over den og dog helt sin egen! Jeg kan næsten fornemme, at der er fuldfed smæk i den og alligevel sprød lyd ... Well done, Bo!
 9. Svinefedt sæt, Frank!!!! Jeg er målløs! Har først set din logbog nu!! WOW! Du må endelig lade høre fra dig, hvis du skifter til Paiste eller Zildjian - eller bare holder bækkenudsalg!
 10. jaysea

  Octobans

  Spændende projekt, Louie! Det er ikke for at være en smartass, men hvis de skal være 8 og 10" dybe, vil jeg kalde dem very high pitch. ;O) En anden lille ting er, at du med fordel kan lave 3" interval imelllem dem. Jeg har selv et sæt homemade octobans, der er hhv. 11 og 14". Stumper, jeg har haft liggende fra et sæt orig. Tama Octobans på hhv. 29 og 32". Lydkanten er afrundet med sandpapir - ikke noget med 45 grader, da der er rigeligt med attack og man egentlig mere har brug for al den krop, fylde og tone, man kan få. Der er Ambassador skind på. De lyder bare så fede! Held og lykke med projektet!
 11. Jeg synes faktisk at de sorte Zildjian bækkener er ret flotte og har man så et matchende trommesæt, vil det være ret fancy til shows, koncerter m.m. Om man vil det eller ej, så er der trends og modediller overalt. Generelt set vil jeg mene, at vi trommefolk i bund og grund er meget konservative, selvom vi måske ikke opfatter os sådan. I midten af firserne var det f.eks. en dille med eltrommer. Som jeg opfattede det, var det nærmest dommedag for akustiske trommer. Gudskelov vandt de akustiske trommer - og digitale trommer er i dag et godt supplement eller alternativ til trommer, men langt fra en erstatning for "rigtige" trommer. Det, jeg mener er egentligt, at selvom det ikke just er en nyhed med sorte/farvede bækkener, så må man da bifalde lidt nytænkning og udvikling - selv på farven. Det betyder jo langt fra, at alle trommeslagere nu skal have sorte bækkener!
 12. Jeg kan kun tilslutte mig!! Rigtig flot lilletromme! Medmindre du har afkortet skruerne, ville det så ikke være nemmere at købe et pakke skruer hos dit lokale byggemarked.
 13. Det er da et svar, man kan forstå! ;O) Flot lilletromme, du har fået lavet!
 14. Inlaycut er en lille fræsning udvendig på reifen - typisk i en bredde af et par cm, hvor man kan lime en bane coating matchende sættet.
 15. Dælme et flot resultat og godt valg med de klassiske tubelugs. Jeg får lyst til at lave en lilletromme. Hvad bliver prisen i runde tal på dine lilletrommer med kedler, lugs, reifer osv. - uden arbejdskraft? Hvordan får man en Bauhaus sponsoraftale?
 16. Lækkert sæt! Jeg er vild med de flade tammer. Er de lakerede indvendig? Jeg kan se, at der lige mangler en stribe Paiste Splash bækkener og en messing eller bronce snare, så er den i vinkel.
 17. jaysea

  Rack Vs. Stativer

  Gå efter hvilke jobs, du typisk har! Det kan være en god idé at have både stativer og rack. Med dit bækken-setup kan det godt svare sig med et racksystem. F.eks. Pearl DR-80 som jeg har set til en tudse. God kvalitet til små penge.
 18. Flot arbejde! Skal den have en gang skibslak (silver coating) indvendig eller beholder du den som den er?
 19. Tak for et superlink! Den DVD må jeg have! Og så lige de trommer og de bækkener ... ja, og så lige de omgivelser og den udsigt og de panoramavinduer ... gad vide om Todd har lyst til boligbytte en uges tid!
 20. Det er blevet rigtigt pænt i den naturlige finish, det har fået!
 21. jaysea

  Nye Skind

  Det kommer meget an på, hvilken lyd du ønsker og hvad lilletrommen er i stand til at frembringe. Prøv at eksperimentere med forskellige "stemninger". Start med en medium stemning i top og bund, derefter kan du stemme top lidt op eller ned efter behag!
 22. jaysea

  Nye Skind

  ok så foreløbig bliver det coated emperor på slagsiden og et ambassador i bunden, så Evans Genera HD Dry Coated top og et remo hazy 300 bundskind.. - lyder fornuftigt. Remo Ambassador coated CS på lilletrommen er heller ikke noget dårligt valg og Ambassador Snare i bunden. så bare min "stor"tromme har overvejet powerstroke 3 slagsiden og Fiberskyn som frontskind, eller er det latterligt ? - Remo PowerStroke 3 kan jeg godt anbefale - jeg har ikke selv prøvet Fiberskyn som front, så det skal jeg ikke kloge mig på, men jeg kender da en del, der bruger den kombination. og ang, det med min lille tam som lød en kende død i forhold til 13´eren. er det bare at stramme bundskindet en smule måske ? og måske løsne 13ëren en kende? - Jeg ville vælge Remo Ambassador coated på 10", hvis du vil have lidt mere liv i den, men ellers stemme bunden lidt op - men stadig Emperor coated til "gulvtammen".