Gadd Forever!

Member
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Gadd Forever!

 1. Hej - jeg købte i sin tid mit fra Thomann - mærket er MEINL. Kompakt m. filt-underlag og spænd-skrue til at sætte det på et bækken stativ ell. lign.
 2. Og sikke dog et FEDT sæt, han spiller på.... *SSS*
 3. Jeg var der osse i går, Gunnar - mødte fram 5 frysende kvarter før de lukkede dørene op - for at være sikker på den bedste plads! var det DIG, der sad med det kæmpe kamera - 2 pladser tv for mig lige ud for Gadd ? jeg sad 2 f...... meter fra Guden - det var det vildeste! TO smil fik jeg fra ham under koncerten, og efter LANG venten bagefter fik jeg ENDELIG hans signatur på min 10" tam fra mit Steve Gadd-sæt magen til det, han spillede på; "Paul, Best Wishes Steve Gadd" står der nu på bundskindet - jeg er i Gadd-himlen nu.. mit Trommesæt er komplet! Det var iøvrigt en fantastisk proces at sidde s å tæt på ham og studere hvert et slag....og det var osse synligt, synes jeg, at han e r de 68 år nu.... der kunne spores træthed tilsidst.. ganske og aldeles forståeligt. Men fantastisk var det!
 4. Og Jan Glæsel havde HÅR dengang.... og det var helt eksotisk at se en sort trommeslager i en dansk sammenhæng, kan jeg huske... og... og......
 5. ... Og Norman Fearrrington bor ikke i DK,men h a r dansk kone - Jytte. Anne Linnets mand på sax var nu afdøde Holger Laumann. Bassisten dengang var min absolutte danske bas-favorit EVER : JENS RUGSTED! men rigtigt, Klemme - i anden omgang overtog Flemming Ostermann bassen fra Jens; til at begynde med (bl.a. live i Mont'en, en koncert, jeg aldrig vil glemme) spillede Flemming guitar. Happy memories....
 6. Tror ikke, du behøver at pusle om Mikas, Henrik..... han kan nok skille de to ting fra hinanden, skal du se... ok ?
 7. KÆFT, den mands udstråling og stemme og sange er bare så røvkedelige! men fedt, at du har fået gode oplevelser, helt sikkert! må være en kæmpe oplevelse at være med på Tour på den måde...
 8. Sikke en fed lilletromme! Og den overglade pige ser da osse ret sød ud! *S*
 9. Hmm.... det der er bare komisk, synes jeg... han må ha' en ekstremt lille......
 10. Ja - stor ros for den flotte tanke!
 11. For mig at se er det bare Gadd, der gør det, han altid har gjort - og det er måske ikke helt sikkert, at han rent faktisk passer ind i dette high power nummer......osse sjovt at høre en anden sanger tage over for Clapton i de høje toner..
 12. Er nodekundskab en betingelse ?
 13. ....... Og flot stavefejl anden gang osse ! men du skal ikke give op - du skal nok ramme den på et tidspunkt! *S*
 14. Tak, Peter - fed artikel! Poul.
 15. Er enig i de 2 sidste linier her, og det var den ene ting, jeg anførte i mit første indlæg. Jeg er hverken "stiv" eller "hader Lars Ulrich" eller hans spil.... hvorfor skulle jeg dog det ? han er sgu da en dygtig trommeslager og har gjort det godt - virkeligt godt - i sin karriere. Men derfra og så til det der "Verdens Bedste" crap - der er der meget langt... synes jeg!
 16. En komplet umulig ting at nå frem til en skudsikker konklusion på! Men at lige Lars Ulrich skal fremhæves som the one and only.... ja, det kan man da kun dø af grin over ! men ok, hvis der var en kombineret kategori, der hed Trommeslager/Kunstsamler - ja, så kunne han måske nok ligge eet eller andet sted i top 5....
 17. TORSDAGSSELSKABET - mere mundret og punchy kan det vel ikke blive.... *SS*
 18. Jeg fik mit fede Gadd-trommesæt hjem fra USA og osse diverse andre trommer - det er foregået gnidningsløst! Men du skal altså være solidt forberedt på, at sælger charger rigtigt meget for fragt,for det er hundedyrt at sende fragt fra USA; o g - Told og Moms er, som nævnt ovenfor,osse en pænt stor post... du skal regne med 25-30 % oveni hatten; men...når først dine ting dukker op, bliver du alligevel glad, er jeg sikker på. Konklusion : Du kan roligt bevæge dig ud i projektet, siger min erfaring - det virker sgu! Held og Lykke med det!
 19. Og det er jo blot den seneste i en lang række af a l t for tidligt afdøde helte fra min favorit-musiker-liste : Richard Tee, Eric Gale, Grover Washington Jr, Michael Brecker, Cornell Dupree.. og I kan helt sikkert supplere med jeres tilsvarende... (Jeff Porcaro).... Man tænker uvægerligt : Gud ved, om ikke de brændte deres lys i begge ender i de der 70'ere og 80'ere,hvor de ikke takkede nej til noget,men var i gang 20 ud af døgnets 24 timer......
 20. Hvor er jeg snart træt af det ..... alt for mange af de gamle helte dør alt for tidligt! Jeg har netop set, at endnu een af de store, percussionisten/komponisten RALPH MCDONALD, er afgået ved døden her til morgen, kun 67 år gammel! ØV!
 21. Morten - det er bare fantastisk! du får det til at se så legende let ud....men hold da KÆFT! Poul.
 22. Gunnar - som SAS-medarbejder vil jeg lige indskyde,at det er rigtigt at den højest sandsynligt vil blive lastet som alm. baggage,enten allerede ved ck-in eller ved fly-side..men offloading hedder det ikke,for så betyder det at den slet ikke kommer med. Bare en lille rand-kommentar herfra *S*. Og nej...jeg ved ikke,hvad man vil sige til en bækken-taske - den vil nok blive check'et ind som odd-size baggage. Jeg råder til at bruge de mindste bækkener og emballage,som du så m å s k e kan få med som håndbaggage - til gengæld vil vejning nok afsløre,at du skal betale overvægt...man må kun have 8kg håndbaggage med ombord...ihvertfald hos os i SAS.
 23. Åååhh...tag endelig ikke fejl - det er ikke jante,der stikker sit hoved frem fra min side! Jeg bifalder da bestemt at manden har ambitioner og gerne vil prøve noget mere....al respekt for det! Og at han kan spille på flere instrumenter og gør det...fint! men - jeg hørte ham altså synge...og d e t var rædselsfuldt - efter min mening.
 24. Så har jeg netop oplevet Laust Sonne lancere sin debut-CD som pop"stjerne" in spe. Jeg leverer gerne den første "anmeldelse" her : SKYND DIG OM BAG TROMMERNE IGEN,LAUST!!! Det var skingert og pinligt.. h o l d da op,hvor kan du bare ikke synge,altså.... sorry!