Mads Valther

Member
 • Content Count

  4,457
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  114

Mads Valther last won the day on April 1

Mads Valther had the most liked content!

Community Reputation

304 Fremragende

About Mads Valther

 • Rank
  Drum'o'holic
 • Birthday 01/14/1980

Kontaktmetoder

 • MSN
  Mads_V_J@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.tyrantsandkings.dk

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Vallekilde

For- og efternavn

 • Fornavn
  Mads
 • Efternavn
  Valther

Recent Profile Visitors

13,454 profile views
 1. Jeg tror ikke der er så meget at gøre. Desværre.
 2. Ellers køber jeg gerne hvis du vil sende.
 3. Hmm - den er vidst 5.5. Du har ret. Jeg har heller ingen ide om værdi. Den eneste salgstråd jeg har kunne finde min var i USA til 1200 kr.
 4. Kender det virkelig. Det handler dybest set om man har afstemt tid, ambitioner, realisme, forventninger og meget mere med hinanden. Ligeså er det vigtigt at huske at alt er en fase - også travlhed. Mit yngste barn er lige blevet 4, og jeg begynder at kunne ane at tiden kommer tilbage - lysten har altid været der. Der er dog omstændigheder der gør at mit kære orkester lige pt. står helt stille, men det gør ikke noget, for jeg kan se at vi snart har tid igen. Det som jeg ofte bliver irriteret over er, at andre (og en selv) får en stemning af at musikken er valgt fra. Det er den ikke! Kan man i stedet se at musikken har et eksistensgrundlag, som er opsat af et vilkår som hedder virkeligheden, så er der fine muligheder for at levere et topprof stykke arbejde på hobby-plan. Det er jeg glad for at jeg ved jeg stadig kan med mit orkester - når tiden er til det.
 5. Jeg har en 12*5 Tama Soprano. Kan nogen sige noget om den. Jeg ved at det er en udgået serie, og det ikke er den håndhamrede version jeg har. Jeg er i tvivl om det er stål eller alu. Jeg er også meget i tvivl om værdien, for når de endelig står til salg er det for mellem 800 - 1500 kr. Kan nogen hjælpe, da det eneste jeg er stødt på af en tråd på Pearlforum, hvor en spørger om det samme som mig:)
 6. Ja!!!!!- en flashtråd. Jeg tager billeder næste gang i studiet!
 7. Det er så mærkeligt når man finder et nyt sæt (uanset mærke). Mit DRS-sæt røg også hurtigt ind i startopstillingen. Dog stadig med mit Ludwig ganske ofte - simpelthen fordi det kan noget som ingen andre sæt kan. Det er så herligt at man stadig kan blive positivt overrasket!
 8. Puha. Favoritstørrelser, et af de fedeste mærker og i flot farve. Så bliver det ikke bedre!
 9. Jeg skal lave en mindre forelæsning omkring instrumenter, med særligt fokus på mine egne trommer. Men jeg vil gerne have et lille indlæg om instrumenter som er opfundet mere af "nød" end af lyst. Fx Hammondorglet, som blev opfundet som billigt alternativ til pibeorglet. Så hvis I kender nogen sjove historie vil jeg sætte pris på at folk nævner dem her. TAK! Mads
 10. Nej, Den bliver aldrig solgt. Den er også 14x5...
 11. Den bor I Odsherred på Sjælland. Den er brugt, og jeg skal lige tjekke op på standen. Jeg kan heller ikke huske hvilken serie der er tale om:)