Mads Valther

Member
 • Content Count

  4,489
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  121

Mads Valther last won the day on September 3

Mads Valther had the most liked content!

Community Reputation

312 Fremragende

About Mads Valther

 • Rank
  Drum'o'holic
 • Birthday 01/14/1980

Kontaktmetoder

 • MSN
  Mads_V_J@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.tyrantsandkings.dk

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Vallekilde

For- og efternavn

 • Fornavn
  Mads
 • Efternavn
  Valther

Recent Profile Visitors

13,666 profile views
 1. Hvordan fandt du ud af at de var de bedste, mest solide og smidige? Spørger fordi jeg har fået en sending og det er umiddelbart rigtig fint, men jeg mærker ikke meget stor forskel fra andre mærker.
 2. Tjek. Jeg har også fået min sending. De er indtil videre ikke helt mig. De er MEGET lette og jeg synes balancen er rykket baglæns, så man nærmest skal holde helt i den ene ende. Nuvel - det kan jo være mig som har bestilt en du model...
 3. Bliver B-stikker lavet i Danmark eller er det bare import under eget navn`?
 4. Havde fuldstændig glemt B-stikkerne. De skal da bestilles! Tak for reminder.
 5. Jeg skal lige forstå. Den øverste tromme er solgt? Det er nemlig den jeg byder på...
 6. Du kan stadig købe skind i pre-størrelser. Dog er udvalget begrænset. Bemærk dog at de skind der er til rådighed ganske ofte er de skind man ville benytte alligevel. Med hensyn til forskellen på Olympic og Premier er jeg ikke ekspert. Her skal du nok have fat i eksperter som Jon Petersen, som vil kunne give en fuld beskrivelse.
 7. De gamle Superstars lyder simpelthen fremragende hvis du spørger mig. Jeg kender desværre ikke meget til de nye.
 8. Enig. Nu er der bestilt en større samling Aquarianskind. Blandt andet til toms. Som må vi se om deres svar på et amb er godt til toms. Det er i hvert fald bedre på snare (synes jeg).
 9. Allerførst den gode nyhed: Min tromme er ikke skæv. Den dårlige nyhed: Jeg prøvede som sagt to helt nye REMO-skind som lød SÅ dårligt. Det har vist sig at det var dem som var helt skæve. I går tog jeg et Aquarian-skind med i studiet og det hjalp. Skrue, skrue, skrue og så lød den fantastisk igen. Det stiller jo så spørgsmålet om Remos kvalitet er dalende? I forvejen bruger jeg sjældent mærket, da jeg kun bruger Aquarian på snare og stortromme. Jeg elsker dog lyden af Remo Amb på toms. Hmmm
 10. Nej, jeg fik måske formuleret forkert. Er godt klar over at kassen ikke er en del af problemet. Mere bare at den har stået over tid og nu virker anderledes end før. Det er noget pis.
 11. Hej brugere. Dette er skrevet i et mildt anfald af panik. Har lånt min supra ud til en studieindspilning. Alt er gået fint, og trommen har efterfølgende stået 3 måneder i kasse i studiet, og 1 måned i kasse hos mig. Forleden tog jeg den ud, og ville sætte nye skind på. Jeg kunne ikke få skind på trommen - den virkede skæv og den lyder forfærdelig dårligt. Jeg havde kun et skind og et par brugte, men det var det samme ved alle tre. Skindet gik snert på, og trommen lød død og papagtigt. Har nogen oplevet noget ligende. Trommen er en 1963 supra, og er mit kæreste eje sammen med mit Ludwigsæt, og den har altid været nærmest plug&play. ARGH!!!!
 12. Det kan det sagtens være. Jeg har oplevet det samme. Især med mindre toms i små rum.
 13. Ja, min gamle 3310 er ikke god til billeder:) Jeg fik en stor kasse med Litians, og så kunne jeg returnerer de bækkener som ikke passede mig. En helt igennem fremragende service! Mine Dream Bliss er for voldsomme i det nye studie. Så ja - de er vel egentlig skubbet lidt ud til siden. Mit 24 blev sendt med tilbage til DRS.
 14. Så fik jeg brugt hele aftenen/natten i går på at teste en ordentlig bunke bækkener fra Litian. Det var virkelig sjovt at prøve de forskellige serier, og jeg var overrasket over at kvaliteten var så høj trods serierne var meget forskellige. Der var hurtigt to serier som sprang i vores øjne. Litian Gold og Litian 10 blue label. Her vandt Litian 10 blue label, hvilket faktisk overraskede mig lidt. Så nu er mit setup: 15 Cope Hihat med Paiste Flange bund 21 Funch Ride 18 Litian 10 Blue label Crash 20 Litian 10 Blue label Crash/rode