Mads Valther

Member
 • Content Count

  4,477
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  121

Mads Valther last won the day on September 3

Mads Valther had the most liked content!

Community Reputation

312 Fremragende

About Mads Valther

 • Rank
  Drum'o'holic
 • Birthday 01/14/1980

Kontaktmetoder

 • MSN
  Mads_V_J@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.tyrantsandkings.dk

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Vallekilde

For- og efternavn

 • Fornavn
  Mads
 • Efternavn
  Valther

Recent Profile Visitors

13,602 profile views
 1. Ja, min gamle 3310 er ikke god til billeder:) Jeg fik en stor kasse med Litians, og så kunne jeg returnerer de bækkener som ikke passede mig. En helt igennem fremragende service! Mine Dream Bliss er for voldsomme i det nye studie. Så ja - de er vel egentlig skubbet lidt ud til siden. Mit 24 blev sendt med tilbage til DRS.
 2. Så fik jeg brugt hele aftenen/natten i går på at teste en ordentlig bunke bækkener fra Litian. Det var virkelig sjovt at prøve de forskellige serier, og jeg var overrasket over at kvaliteten var så høj trods serierne var meget forskellige. Der var hurtigt to serier som sprang i vores øjne. Litian Gold og Litian 10 blue label. Her vandt Litian 10 blue label, hvilket faktisk overraskede mig lidt. Så nu er mit setup: 15 Cope Hihat med Paiste Flange bund 21 Funch Ride 18 Litian 10 Blue label Crash 20 Litian 10 Blue label Crash/rode
 3. Så fik jeg købt mig et Funchbækken. Et særdeles spændende bækken med en mild lyd og fremragende stikdefinition. Den ringer en smule dybere end jeg er vant til, og det skal jeg være meget opmærksom på ved indspilninger. Det har desværre ikke gjort mig meget klogere på min bækkenopstilling, men der skal ske noget. Mit Dream Bliss crasher stadigvæk fabelagtigt ved indspilinger, men det passer ikke til mine ride bækkener. Derfor henter jeg en kasse med 16 Litianbækkener snarest. Så skal der spilles, og håbet er at jeg kan ende op med en opsætning, som passer med Funchrodet, og i sidste ende, ende op med nyt bækkensetup.
 4. Jeg gad godt have et bare for at prøve det. Jeg kan ikke rigtig se det fungerer i virkeligheden.
 5. Hej Rasmus. Jeg skal lige bruge et telefonnummer inden jeg kan sende cd'en til dig.
 6. Fedt. Jeg sender en skive til dig næste gang jeg er i studiet...
 7. Den bliver helt sikkert ikke som nogen af de andre. For det første er der besætningen som er udvidet med endnu flere sure mænd, som helst vil spille så lidt som muligt. Derfor er vi nu: Guitar Guitar Klaver Bas Hammond Trommer Der bliver nogen vrede ballader, en del lange støjnumre (blandt andet en sang med 17 vers). Men hvad dælen det lyder som ved jeg sgu ikke. Jeg er sikker på vi får det ordnet til streaming også. Hvad er din adresse? Så sender jeg Run, March, Burn med det samme.
 8. Tjah, hvis man zoomer lidt ud så kan man sige at respekten måske ryger fordi der i disse år går en masse viden tabt, samtidig med at dit omtalte skred har (negative konsekvenser). Fx er længden af en intro i populær-musikken mindsket med mange hundrede procent. Der er simpelthen ikke tid til at lytteren gider vente på at en intro er færdig. Det er et skred. Det er ikke mange år siden at der herinde blev diskuteret det svære i at folk ikke længere gad lytte til et helt album, men i stedet blot valgte enkelte sange ud. Nu gider de nærmest ikke engang vælge sange ud, men i stedet små musikstykker i de enkelte numre. Det gør det svært at være musiker, for efterkommen man dette, begynder det dælme at være svært at spille musik på egne vilkår. Og det er vel der vi efterhånden er. Hvor der før ofte var ligevægt mellem om man kom for at høre musikere spiller, eller musikere kom for at underholde publikum, så er der det ikke længere. Musikere bliver stoppet, så de kan zappe hurtigere. Både fordi publikum ikke orker vente, men måske endda fordi publikum efterhånden ikke skælner i hele sange, men musikstykker de skal have spillet. Skal man så samtidig overholde en dresscode og lægge ansigtet i de rette folder, så bliver det svært. I mit orkester (som godt nok er originalmusik) har vi altid fået kritik for ikke at sige nok, se glade nok ud, se seje nok ud, være for langt tid om at komme til et omkvæd. Jeg er bedøvende ligeglad.
 9. Tusind tak. Som udgangspunkt tænker vi den kun kommer på vinyl, men er der nogen som fortjener at få en MP3 på mail er det vidst dig Rasmus:) Det er som Henrik skriver ikke en lyd vi skal finde, men hvordan det blander sig med nummeret. Når der står et hammond og skriger ved siden af er DRS mere taknemmelig end Ludwig. I øvrigt er det sjovt at kigge på sanglængden af helt lavpraktiske årsager. Der skal jo ligesom være plads til sangene på pladen. Det er et fedt dogme fordi det er så logisk. Sidste gang jeg udgav en vinyl var der penge nok i branchen, så det blev bare en dobbelt, men det har vi ikke råd til nu. Jeg glæder mig meget til at spille noget for jer herinde. Især fordi enkelte af jer har lyttet med i en længere periode. Tak for jeres svar!
 10. Så er vi færdige med inspilning af alle demoer til kommende plade. Den bliver udgivet på vinyl når tiden er til det. Vi er desværre glemt med rette, så vi skal nok ud og se om nogen vil udgive eller udgive selv. Vi har heldigvis alle prøvet diverse, så karrieredrømmen er på en eller anden måde ”opfyldt”. Derfor er det egentlig lidt lige meget om vi ender med at udgive selv - det vigtigste er at vi får den på vinyl. Alle ideer er indspillet med monoOH, og det fungerer virkerlig godt! Jeg knokler lidt med om jeg skal indspille med Ludwig eller DRS-stortromme. DRStoms er til gengæld sindssyge! Snare bliver Ayotte på alle tracks undtagen to. Glæder mig til at indspille. For første gang bliver alt indspillet live på én gang. Det er dælme fedt at indspille så mange på én gang. Herligt!
 11. Så lykkedes det. Her er den opsætning jeg har kørt med i lang tid: 20 Dream Bliss Ride 22 Dream Vintage bliss Crash/ride 15 Cope top 15 Paiste flange bund. Sætter er 12, 16, 24 DRS Snare er Ayotte