Esben

Medlem
  • Antal indlæg

    84
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Esben

  • Fødselsdag 10-04-1989

Kontaktmetoder

  • MSN
    Esben_amdi@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Køn
    Mand
  • Bopæl
    KBH N
  • Interesser
    Trommer
  1. Hej folkens. Jeg har denne meget vellydende TAMA lilletromme (se billede) som skal videre. Kan ikke lige gennemskue hvilken serie det er? Vil mene vi er i den gode ende, da kvaliteteten- og lyden af trommen afspejler det. Nogen der kan hjælpe derude med serie og hvad man kan tage for sådan en sag? Og kom da endelig med bud hvis det er, den er placeret på Nørrebro - København.
  2. Hey folkens. Der er sikkert et indlæg om lige præcis dette problem allerede, men kan sgu ikke finde det så nu kommer den bare igen Hvad kan i anbefale af seiding-systemer som passer på en klassisk ludwig lilletromme? Lige nu sidder P85 systemet på, som undskyld mig, er ret skidt. Vil gerne undgå at lave nye huller i den, så skyd løs, vil sætte stor pris på gode forslag Esben
  3. Tak for de hurtige svar folkens, havde godt på fornemmeren at jeg sku holde mig laaaaangt væk fra ham.. Skriver lige til DBA en gang..
  4. Hey Folks.. Jeg er igang med at sælge mit Gretsch Renown sæt som jeg satte til salg for ca. 1-2 uger siden.. Jeg får først en sms besked og det sjove er, at normalt står der et nummer når man ikke kender personen på sin mobil, men i dette tilfælde stod der: "Danburgess6" i stedet for et nummer?? I beskeden står der følgende: "I just saw your (Musical-instrument) on DBA and i want to buy it.Please contact me direct to my email: Kennethbuckk@hotmail.com Thanks" Jeg skriver til ham på mail og får følgende svar: "Hi, How are you doing and thanks for getting back to me.Am satisfied with the condition.Hope it doesnt have any problem and are you the rightful owner?I will be making the payment via PayPal cos am currently not in town to complete this transaction with you in person but i will be arranging for the pick up after i complete the payment with you.In order for me to make the payment, I need the following information from you: Name : Your PayPal e-Mail Address : Amount : Phone Number : I would appreciate if you email me with more pictures (if available) too since i won't be able to see this in person. Look forward to your prompt reply, Kind regards, Kenneth." Hva mener i? Nogen der har erfaring med det paypal der?
  5. Bare husk at spænd de forskellige skruer af og til, har aldrig været udefor at noget skulle smøres, så vil ikke umiddelbart mene at det er nødvendigt, måske kuglelejerne kunne have godt af en tur af og til?
  6. Det må helt sikkert være Chess med Pity the Child, vanvittig solo længere inde. Lyt godt efter gulvtam-vandfaldet lige efter breaket også.
  7. Dette var min løsning, billig og simpel. Købte dette lydkort og lånte en mic. af min far. (Mikrofonen har ret meget at sige mht. kvaliteten af indspilningen, husk det). http://www.4sound.dk/shop/usb-lydkort/steinberg/ci1.html Herefter downloadede jeg Kristal Gratis indspilnings program, som er meget let anvendeligt og har lige de effekter man skal bruge til en standard indspilning. http://www.kreatives.org/kristal/ For mig har denne løsning fungeret rigtigt godt indtil videre. I hvertfald et godt sted at starte.
  8. Kan anbefale Scar Tissue, en biografi om Anthony Kiedis.. Vældig spændende, sindsyg og sjov. Manden har jo haft et vanvittigt liv!
  9. Hey. Spiller selv på et og så vidt jeg ved (hæng mig ikke op på det) så er de lavet på samme med som US custom serien bare produceret billigere, dvs. i et andet land. Så du burde evt. tjekke op på US custom seiren og finde svar der.. Esben.
  10. Esben

    Bedårende

    Han skal sgu nok blive god!
  11. 1: Heh, det ar faktisk min far (selv trommeslager) som sendte den til mig. Tror han har den fra Aage Tanggaard og så ku jeg ikke lade være med at dele en så fantastisk optræden, med jer andre trommebrødre.. 2: Bare et rigtigt godt spørgsmål..
  12. Esben

    Stakkels Tromme..

    Ved ikke om den har været oppe før, men for satan han gir den gas!!