Kasper A

Member
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kasper A

 • Rank
  Bongorytter
 1. Jeg synes også Thin crash'en lyder bedst, men det er vel også den mest uholdbare? Hvor stor forskel er der på holdbarheden?
 2. Hej Jeg skal til at have et nyt 16" crash bækken, og jeg har kikket på disse 3: Sabian 16" B8 Rock Crash Sabian 16" B8 Thin Crash Sabian 16" B8 Medium Crash Hvilket bækken ville i købe og hvorfor? De koster jo næsten det samme. Tak for hjælpen!
 3. Hej Jeg sidder og vil gerne prøve at spille nogle forskellige sange på både tromme og guitar, og der efter optage det. Men det lyder jo ikke godt blot de to instumenter. Derfor tænkte jeg om der ikke er en mulighed for at jeg på en eller anden måde kan fjerne de instrumenter fra den sang jeg vil spille? Og er det muligt i Garageband? Tak for hjælpen
 4. Og er det alle mikrofonerne man skal fasevende?
 5. Hvad sker der hvis man ikke fasevender?
 6. Jeg forstår ikke rigtig hvad du mener med Bashøjtaleren? Og hvad betyder fasevende?
 7. Er det ikke bedre at købe nogle dårlige mics til alle trommerne? Når jeg kun skal bruge dem til at optage? Altså så jeg bedre kan styre hver tromme?
 8. Hvad så hvis man laver dette setup: 2x Behringer C2 som overheads 1x The T.bone BD300 til storetrommen 1x Shure SM58 til lilletrommen Ville det blive bedre?
 9. Hej Jeg sidder lidt og kikker efter nogle billige tromme mikrofoner. Mikrofoner skal kun bruges til noget amatør indspilning. Mit budget er meget lavt. Mikrofonerne må helst ikke koste meget mere end 1000.- tilsammen. Jeg har selv kigget lidt på The T.bone DC1000, men man skal vel også have nogle overheads for at kunne høre Hi-hat og Bækkenerne? Derud over har jeg kigget lidt påThe T.bone DC1200. Er dette nogle sæt der er pengene værd? Er der andre sæt man kan få til så lav en pris? Jeg har en Shure SM58, hvis den kan bruges til noget? Tak for hjælpen! (: Mvh Kasper A