Thomas Drachmann

Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Thomas Drachmann

 • Rank
  Bongorytter
 • Birthday 11/09/1993

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København
 1. Hej

  Er du venlig at opdatere din e-mailadrese, da jeg får serverfejl når siden forsøger at maile til dig.

  Mvh

  Gunnar

  Admin

 2. Ellers tak. Der er ikke noget der jeg lige står og mangler.
 3. Hej Derude. Jeg sælger hermed min Cry Baby Classic. Jeg sælger jeg den fordi jeg aldrig får den brugt. Ny pris for Cry Baby Classic er 1199. http://guitar.eskildsen.dk/shop/pedaler/du...by-classic.html Jeg sælger den for 500 + fragt. Vh Thomas D.D.
 4. http://www.fjolletobak.com/detail.php?&content=19691 WOW Jeg ved ikke om det har været postet før men det er ihvertfald vildt!
 5. jeg er meget glad for jeres kommentare! dem vil jeg tænke grundigt over næsten gang
 6. ? haha, eltromme er betydelige svære at indspille på!
 7. det er meningen det skal være syret, men så untight er det daheller ikke. Eltrommer erbare utrolig svære at indspille på. Hvis jeg havde indspillet det på akkustiske ville der ikke være noget problemer med det men eltrommer er utrolig svære at indspille på der skal ikke noget til før det går galt.
 8. hvad for en solo? ö omkvædet som jeg vil kalde det? eller vi kan også kalde det 3. stykke
 9. Jeg har selv lige fundet nogle ting der skal rettes, men jeg synes den er okaay. Jeg retter dem inden for en uge.
 10. Heey alle. Jeg er en dreng på 13 som har indspillet noget musik i et stykke tid hjemme i mit eget hjemmestudie. På mine sange spiller jeg alle instrumenterne guitar x2, trommer, bass, keys. Men jeg har indspillet end ny sang og det er den jeg gerne vil have jer til at lytte lidt til. Det er den øverste på playlisten Det er den der hedder Tumsen'n itroen er måske ikke så fed men jeg synes verset og omkvædet er fedt www.myspace.com/redngrey Mvh Tumsen D D
 11. haha ja, jeg var også en smule forvirret, var jo pisse rystet over det var ham jeg havde spillet med,
 12. Søren Berlev&Jeg efter vores trommebattlen
 13. hehe, :b Tusinde tak, det var faktisk lidt sjovt fordi jeg ville da bare prøve nogle ting af på det fede blå pearl men så lige pludselig kunne jeg hører en fra den anden side der spillede præcis det samme som jeg. sådan blev vi ved i nogle minutter, jeg vidste ikke det var søren berlev jeg spillede med fandt først ud af det da min far kom hen og fortalte mig det haha det var lidt sjovt