Jonathan the Drummer

Medlem
  • Antal indlæg

    668
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Indlæg skrevet af Jonathan the Drummer

  1. Jeg vil også anbefale dig at finde en god lærer, der kan guide dig og holde løbende øje med din udvikling.

     

    Og så skriver du at du først for en uge siden begyndte at øve 'korrekt' teknik op, så jeg vil da mene at det er forståeligt at du har svært ved det ;) Der er desværre ikke nogen genvej til 'korrekt' teknik, hvilket da også i sig selv er et løst begreb, og du skal nok regne med en regelmæssig (helst daglig) indsats i en længere periode, hvis du vil udvikle en sund teknik.

     

    Et godt råd er at sætte et spejl op overfor din øveplade, hvilket vil gøre det meget nemmere for dig at iagttage din teknik.

  2. Jeg startede med en Remoøveplade, og blev også træt af lyden ligesom dig, men her efter et par år er jeg faktisk vendt tilbage. Selvom om den larmer ret meget for et øveinstrument, synes jeg at den føles mest naturlig. Fx er min erfaring med HQ-øveplader at de har alt for meget rebound, sådan at mange ting bliver sværere når man går fra dem over på en rigtig tromme.

    Selvfølgelig kan det være smart i nogle henseender med meget rebound, men jeg synes ikke at du skal forkaste din gamle øveplade fuldstændigt. :)

  3. Jeg kan også anbefale Elden Bailey - Wrist Twisters! Den er lidt svær at få fat i, men er den bedste teknikbog jeg nogensinde har været i nærheden af. Øvelserne er simpelthen meget 'virkelighedstro', og er lette at relatere til ens spilsituationer. Det skal dog siges at den kun arbejder teknik, dvs. lilletrommespil. Men dog vil jeg også mene at den er meget brugbar til trommesæt og ligger på på et mellem til højt niveau.

  4. Bemærk at han bruger en halv takt på at 'fyre' den af hver gang :( Næh, så er en god gammelsdags halvspin med mislykket grimasse under delvist vellykket gribeforsøg midt i et rockgroove meget mere min stil :(

  5. I slagtøjscenteret har jeg oplevet at de ikke engang nævner.. De runder bare beløbet af i nedadgående retning og giver en 10-15%. I AAGE har jeg heller ikke oplevet at skulle spørge efter den. Det handler bare om at samle sine køb, sådan at man køber flere ting på en gang. Hvis de så ikke selv nævner det, ville jeg bare selv diskret foreslå en pakkeordning med lidt rabat.

  6. Jeg må nok sige at det ikke er den slags trommeslageri jeg bryder mig mest om.. Ku jeg spille det? Det ku jeg sikkert ikke, men det har jeg for at være helt ærlig heller ikke noget behov for :) For mig virker det lidt som om han er startet i den 'forkerte' ende af at spille trommer.. Og så kunne det være fedt hvis han holdt fast i en af sine idéer i mere end 10 sekunder..

     

    - Det er i hvert fald min mening efter dét klip..

     

    EDIT: Og jeg tror også at jeg ville blive ret træt af at spille Blastbeat i 3 minutter kun ved at bruge armene :tu:

  7. Jeg skulle mene at Zyn er bækkener produceret af trommefirmaet "Premier". Ved ikke hvordan det har været, men nu bruges de vist mest i bækkenpakker der sælges sammen med deres Cabria-trommesæt.

  8. Ha ha.. Åndsbolle :)

     

    :lol:

     

    Lurendrejer :lol:

     

    Og mht tråden:

    Selvfølgelig betyder tråden ikke noget..

    Men hvis der er nogen der synes det er sjovt at have sådan en 'konkurrence' kørende, hvorfor

    så ikke bare lade dem? Jeg synes da at det er meget sjovt, og det er der da også andre der må gøre når tråden har kørt på 37 sider.. (Nej, jeg har ikke postet der hver dag det sidste halve år :lol: )

     

    Sådan set bare min holdning.. :)

  9. Ind: DW Collectors Maple i Satin Oil

    Paiste Giant Beat Multi-Functional 18"

    DW Stativer

    Hardcase Kasser

    Stagg Black Metal Light Bell 6½"

    DVD m. JoJo Mayer

    Diverse trommestikker, filtstykker, bækkentaske osv

     

     

    Ud:

    Intet

     

     

    :)

  10. Det kan godt være det bare er mig - og det er det sikkert da vi er på et trommeslagerforum :-) - men jeg synes måske at trommerne kommer lidt for meget i fokus i forhold til vokalerne, da jeg mener at det er dem bør have mest opmærksomhed når det er nu er en slags rap.