Brugeren10

Member
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Brugeren10 last won the day on May 17 2015

Brugeren10 had the most liked content!

Community Reputation

15 Neutral

About Brugeren10

 • Rank
  Bongorytter

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København S

For- og efternavn

 • Fornavn
  Anders
 • Efternavn
  Pihl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hmm, ved ikke hvorfor det ikke fungerede med programmet på cd'en. Men har fået hentet programmet på Rolands hjemmeside, og har fået SDP-SX'eren til at kommunikere med programmet. - Tak for hjælpen!
 2. Hey kære medslagere. Jeg har lige fået fingrene i en ny Roland SPD-SX'er, og den vil jeg selvfølgelig gerne have til at kommunikere med min Windows 8 PC'er, således at jeg kan bruge det medfølgende Wave Manager program. Problemet er, at jeg ikke helt kan få dette til at lykkes. Og jeg håber lidt, at der er nogle kyndige folk derude, der måske kan hjælpe. På cd'en der medfølger, er den seneste version et Windows 7 program. Og når jeg prøver at installere det, fungerer det fint, indtil jeg skal tilkoble SPD-SX'eren med USB-kablet. Programmet opstår ved at programmet siger, at den automatisk selv vil installere de nødvendige drivere fra SPD-SX'eren, men der sker absolut intet. Der popper kun en ny mappe op med forskellige filer, og installationsprogrammet strander så at sige på dette punkt. Jeg kan ikke fortsætte installationen, før driverne fra SPD-SX'eren er installeret. Så spørgsmålet er vel: Hvordan går jeg manuelt ind og henter driverne fra SPD-SX'eren, således at installationsprogrammet kan fortsætte? Håber Jeres hjælp
 3. Troede også at den var stemt højt nok, men åbenbart ikke nok Man lærer noget nyt hver dag. Nu er det også første gang, at jeg har skiftet seiding og bundskind på en snare, så nu ved jeg da hvordan det gøres fremover. Jeg kan som ekstra info også sige, at den nye og gamle seiding er lige lang. Takker for alle de gode råd og vink! De er nu taget til efterretning!
 4. Jeg tog et smut om forbi Slagtøj Centeret hvor jeg købte de nye dele, for at høre deres bud på hvad der kunne gøres. Og jeg må jo erkende at svar nr. 12, bruger JBJ havde ret i, at bundskindet skulle stemmes noget højere op, dog ikke de to skruer i hver side omkring seidingen som blev stemt noget ned. Selve længden på seidingen mente de passede perfekt til. Så det var altså blot en højere stemning, end jeg lige umiddelbart troede, der gjorde udslaget for at seidingen nu sidder perfekt på. - Det kan absolut høres, at den er shinet op, og stemt som den skal! Dejligt! Og skud ud til Slagtøj Centeret for kanon god service!
 5. Med seidingen spændt til ser det således ud ved ende stykkerne! Bundskindet er også spændt rigtig godt op, så tør næsten ikke give et flere omgange :-P
 6. Jamen jeg har prøvet at tage nogle billeder, skal det være fra andre vinkler må i sige til. Beklager kvaliteten, men jeg har desværre ikke adgang til et bedre kamera.
 7. Den vender såmænd rigtig nok, med metallet ud af
 8. Hej. Jeg har lige shinet min snare op med nye top og bundskind samt ny 20 strengs seiding fra Puresound. I og med at det er min første gang ud i skiftning af seiding, volder den mig desværre lidt montage problemer. Strengene "flyder" så at sige, over skindet når seidingen slås til, hvilket betyder, at nogle af strengene vibrerer i op til 8-10 sekunder efter hvert slag - hvilket den ikke gjorde med den gamle originale seiding. Jeg synes efterhånden, jeg har prøvet lidt af hvert, men uden noget held. Jeg har prøvet at montere seidingen stramt ude i siderne, hvilket absolut ikke gjorde det bedre. Og jeg har også prøvet at lade den side "løst" ude i siderne, hvilket gør at nogle af strengene som sagt, stadig ikke har fuld kontakt med bundskindet, når seidingen slås til. - Jeg håber, I evt. har lidt råd og vink til hvordan man monterer en seiding rigtigt De Bedste Sommer Hilsner Anders, Brugeren 10!
 9. Er det bare mig, eller er prisen på almindelige stikker ikke steget betragteligt de sidste par dage? - Synes de for nogle dage siden kostede omkring 80,-.. Nu er prisen godt 100,- for et par 5A Vic Firth?
 10. De funktioner burde kunne klares med en compressor der også kan limitere - Et forslag: http://www.4sound.dk/studie/signalprocessorer/kompressorer/dbx-166xs
 11. Visse professionelle trådløse systemer har en indbygget limiter funktion, men man kan risikere at de nogle gange bukker under for ultrahøje peakniveauer. Derfor kan man som nogle gør; sætte en limiter mellem monitor outputtet fra mixeren og modtageren, hvad enten systemet er trådløst eller kablet.
 12. Alle former for feeds kan godt forekomme selv med in-ears - risikoen er dog væsentlig lavere, såfremt alle i bandet anvender in-ears. Det betyder, at så længe at alle i bandet anvender in-ears, og der ikke bruges monitorkasser eller sidefills, så burde man være "safe". Men som det er med alle mikrofoner, så kan man risikere at de opfanger et feed, hvad enten det er fra scenen eller fronten. Man må stole på at teknikeren har gjort sit arbejde godt - Hvis man vil være på den sikre side, så kan det stærkt anbefales at anvende en limiter ved outputet af ens monitorsend. Den sikrer, at der ikke kommer uventet høje lydniveauer i form af f.eks.: feed, skrald, slag og så videre