jesusogjonathan

Member
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jesusogjonathan last won the day on November 1 2010

jesusogjonathan had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About jesusogjonathan

 • Rank
  Bord & Stol Champ
 • Birthday 08/21/1997

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Danmark

Recent Profile Visitors

5,075 profile views
 1. Altså nu kender jeg dig jo ikke så godt! Men jeg tror sætter ville falde i din smag! Og jeg tror det ville være et godt køb! Jeg kunne se det som et fedt sæt til dig? Men som sagt jeg kender dig ikke så godt og ved ikke helt hvad du kan lide Husk- det er vigtigt! At købe noget man synes er ordentligt så man ikke købe nyt 3 måneder efter ..
 2. Jeg har lavet flere drumcovers, hmm det er vel bare at prøve sig frem.... finde et program og redigere i!
 3. Fedt med alle de svar! Det var mere for at høre hvad folk synes og vidste- det var ikke meningen vi skulle lave en kæmpe krig om hvad der er bedst og bla bla bla.. Men tak for svarene og Tak til Henrik fordi han er ærlig og kommer med sin egen holdning! peace out Immer
 4. Har set på lilletrommen, hans reklame film hvor han spiller på den- lyder den meget Godt Men er der nogle der har prøvet denne tromme ? Evt hvad synes i om den ?
 5. Jeg tror din no name - er en Peace snare , ligesom min Den ligner meget, den lyder godt trods pris! Men det kan være jeg er helt ude i sumpen... det kan være et bud ..
 6. Jeg spiller med talentlinje/ Mgk bandet ! - Thisted / Skive musikskole .... Derudover spiller jeg med Bandet - Type Band ... ( dog er vi ved at finde nyt bandnavn ) udover det har vi jo været i Frankrig og Spille nær Paris , til en ungdomskonference Så spiller jeg med et kristent band .. som skal til England og spille ! Hvor vi også er ved at indspille cd !
 7. ja det lyder meget rigtigt.. Det er nogle Meinl bækkener han spiller på ! kan du se en af hans videor, hvor du ser hans bækkener oppefra.. håber det er til en lille hjælp ..
 8. har lige købt remo emperor coated ....DE SPILLER SYGT FEDT
 9. Nu er det hele bestilt ..... venter spændt !!
 10. Du får det lige her ... - Coated Emperor top - Clear Ambassador bund - Powerstroke 3 coated ( lilletrommme ) - Ambassador clear bund ....-
 11. Jeg har tilfældigvis været ude og prøve den skind opsætning som jeg vil købe ... ( shit) det lyder som jeg vil have det - Nu skal det bare bestilles !! Tak for alt
 12. Er dette okay til prisen ? Moderndrums - seiding skind
 13. lige en sidste ting !! - skal jeg købe et nyt seidingskind på lilletrommen ... ( regner jeg med) Hvorfor en skal jeg vælge ? mit fronskind bliver Remo Powerstroke 3 coated:)
 14. Det vil sige Emperor øverst og så Ambassador i bunden ? Tusind tak for hjælpen !!!!!!!