BoA1967

Medlem
  • Antal indlæg

    567
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af BoA1967

  1. Som jeg har skrevet før,... Det er sååå go' smag, og top-nice udført!!
  2. Nu er det ikke noget jeg "gør" længere,.... Vi har skam chaffut, der fragter os rundt, på ordenlig vis. Tiderne har bare været anderledes, og pengene var små, ... Et job på klaptræet i start 90'erne gav 2000kr ,... FØR SKAT, og vi var 5 der skulle dele. Derfor sparede vi hvor vi kunne, selvom det var dumt. Anyways er det godt at få sagt videre, at det absolut skal undgåes, da det er livsfarligt.
  3. BoA1967

    Motorvejsullykke

    Har lige hørt at der er 5 dræbte, ved en ulykke på motorvej, ved København. 3 passagerer sad bag i lastrummet, på en kassevogn. Kan ikke lade være med at tænkte på at jeg selv har siddet derinde, mange gange, når gearet skulle fragtes rundt på jobs. Mon det er et band "on the road", der er forudlykkedes? Lige meget hvad der er sket, er det en forfærdeligt hændelse.
  4. http://www.theorganizers.dk/ men det laver ikke om på at I bestemt spiller fedt!!
  5. Det er über-funkyfized!! Super velspillet, og lækkert "skruet" sammen. Det er Oakland-style, uden blæs, og det holder 100.
  6. Total cool idé, på den super økologiske hippie agtige måde!! Husk billeder hvis du kaster dig ud i det,...
  7. puha,.. de er gudinde smukke!
  8. BoA1967

    Thomann Kasser

    Mener det hed Aqua-tex eller noget i den stil,....
  9. BoA1967

    Thomann Kasser

    http://www.alphasound.dk/default.asp?Pri=1...&data=01360
  10. BoA1967

    Thomann Kasser

    De er meget lig PJ's (lidt tyndere) og jeg er glad for mine, men har foret dem med 10mm liggeunderlag, og fastklæbet det med flightcase lim. Ydermere har jeg behandlet dem udvendigt med silikone for at gøre dem fugtafvisende.
  11. BoA1967

    Fame?

    Personligt har jeg 6 stk. af disse boom-arme, og de er af rigtig fin kvalitet, og så er jeg helt pjattet med spændmekanismen. Kender ikke så meget til deres andre emner, men de er som regel rimeligt billige, så regn ikke med det helt store,...
  12. Få fat i Gerd eller Michealla, asap og forklar dem situationen. Jeg er sikker på at i finde en god løsning, for dig!
  13. Som lovet en lille review,.. Trommen er ikke så levende, som med Maple-kedlen, og ikke så hidsig som stål-kedlen. Den har mindre af den høje mellemtone, men langt mere bund, og en stram top. Et godt "smok", og et godt "umf". I mine øre er den rimeligt ROOOCK, og den kræver ingen form for dæmpning i øvelokalet, ... så det lover godt. 10-4, over & out
  14. ja, den viser allerede tegn på at den kommer til at fungerer. Med mine omkring boende naboer i mende, har jeg slået et par slag på den, og den er mere blød, og er boostet kraftigere i bunden, end stål. Den er mere "smok" end "smak", og det tror jeg, som du skriver, et hit for mig. (den kommende tid, ihvertfald). Mere følger,...
  15. Jeg fik lige en Acryl-shell, for en billig penge. Gerd (STdrums) havde et stærkt tilbud, som jeg ikke kunne afslå. Den er indkøbt til mine ene Pearl FreeFloater, som nu hermed er omdøbt PlexiFloater. Her er et par billeder af "dyret": Glæder mig til i aften, da den skal ned og have en fornuftig gang smæk!!
  16. Er også glad for Zanki,... har en dejlig hat, som jeg vil gå langt for at beholde. For nogle år siden havde jeg et gammelt 14" crash, som havde en dejlig crispy sound, som jeg spillede ihjel. Det er slet ikke udelukket at kommer til købe flere cymbaler fra Zanki, i fremtiden!
  17. Det er nok rigtigt!.... Det må gøres om en anden god gang.
  18. Hvilke betydningsfuld pedaler skulle have været tilføjet?
  19. Jeg selv har fundet tilbage til Camco, og de DW-"efterlignere" der er på markedet,...så Camco er min ledestjerne.
  20. Først så et tillykke med verificeringen af din kristne overbevisning , og din nye investering, men du skal bare hurtigst mulig skaffe billeder af dine nye religion,... alt andet er tarveligt!!
  21. ifølge Google, så nej!! men måske er der en lille forretningsmand derude der er i gang?
  22. ikke .dk, men http://www.samsuncymbals.com/
  23. Jeg bruge altid Rims eller lign. da jeg gerne selv vil styre hvor meget bund og tone, der er i mine tammer,... Ofte dæmper jeg med lidt ringe eller snot, da det jo er dejligt at begrænse frem for at mangle (lyd). Har dog ikkedet store sammenligningsgrundlag, da det er meget længe siden jeg har haft fastmonteret ophæng, .... måske er det bare forfængelighed.