madwelder

Medlem
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

1 Følger

Profilinformation

  • Bopæl
    Frederikshavn
  1. madwelder

    Transport

    HJÆLP HJÆLP. NOgen der står og skal til kolding i den kommende tid og som kan tage trommesæt med hjem for mig.
  2. Ved ikke helt hvordan man lægger lydfil op.
  3. Det lyder faktisk lidt som andet medlem har skrevet sådan lidt bell agtigt. Med en en lang efterklang.
  4. Og så er der et billed. Læg mærke til de mønstrer der er rundt langs kanten. Det er faktisk samtlige stjernetegn he he, sjov lille detalje hvis jeg selv skal sige det.
  5. Syntes lige jeg vil dele det her med jer herinde. Jeg er af den type der en gang i mellem bevæger mig ud på diverse loppemarkeder/ genbrugs butikker. Måske der en dag står et gammel sæt man kan bruge. Men fik så den skøre ide at man da måtte kunne lave noget effekt bækken halløj. Og så var det jo lige jeg faldt over denne her sag. Et Gammelt askebæger i noget mæssing bronze agtig materiale. Omkring 7/8" Efter en tur under søjleboremaskine og en polering, var det så tid at afprøve denne lille sag. Og hold da helt K... en lyd den lille fætter kunne komme ud med. Jeg syntes selv det er fedt nok at have noget i samlingen der virker godt og som ikke har kostet mere end en 20 min arbejde og en flad 10er og en tur på cyklen. Jeg for lige taget et billed og smider det op så i kan se dette vidunder.
  6. Yamaha Stage Custom Advantage Mere info kommer skal´lige have styr på alle dele:dev:
  7. Så fik jeg lige taget et billed fra øveren.
  8. Jeg har fakisk lavet en selv men men men lavede den i rustfri stål og det kan ikke anbefales. Så hellere alu. Har fået materiale hjem til at lave en ny. Jeg lægger billeder samt info op når den er færdig men det er lidt af møg arbejde.