Matti

Medlem
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Profilinformation

  • Køn
    Mand
  • Bopæl
    Østerbro
  1. Matti

    Moonbeat?

    Sejt! Har aldrig hørt om det, men sig til hvis du vil af med det Jeg kunne godt tænke mig at prøve det af… : )
  2. fedt! jeg ejer ikke selv et ludwig - men som der bliver nævnt længere oppe så er det altid en god idé at tjekke kanter, og om kedlerne er runde. Jeg tror at du kan være rimelig sikker på at sættet er i fin stand, eftersom det har været under kynding behandling med recoating, og sikkert også er blevet gennemtjekket under samme ombæring? Man kan håbe.. Under alle omstændigheder gør du dig en investering i et smukt sæt, som ikke er svært at få afsat til samme pris, skulle det være tilfældet. Og så har det 100 gange mere charme end de fleste nye kits der popper ud fra fabrikkerne i dag. held og lykke med det!
  3. Var det det sæt som var til salg på Facebook i går? Black Oyster 20/12/14? I såfald så tror jeg ikke at du har noget at frygte - det så meget fint ud, og til en fornuftig pris!
  4. Jeg synes at du skal gøre fuldstændig som det passer dig : ] Thumbs up for den kinky lakering
  5. Når nu alle trommerne er malede over, så er det et stort projekt, hvis du vil skåne coatingen. Jeg kan næsten gætte mig til (uden at have prøvet det) at coatingen ikke kan undgå at tage en smule skade af det indgreb der kommer til at blive indført. Man kan sagtens få maling-fjerner som er skånsomt - i modsætning til graffiti-fjerner og acetone som ville ødelægge coatingen fuldstændig.. Når nu det er et fint gretsch, hvorfor så ikke bide i det sure æble, og renovere det fra bunden? Det er også et godt projekt, og ville med garanti give tilfredshed i sidste ende. Det koster lidt ekstra knaster, men så er det også et sæt for livet! Det gør ondt at læse hvordan nogen dog kan være så respektløse, og tilmed ikke holde sig indenfor kanterne Når du skal rense bearing edges kan det bare gøres med simpel neglelak fjerner.. Håber at du får tjek på det, og bliver tilfreds med resultatet!
  6. Hej Henrik Carsten og jeg har aftalt at han flytter ind næste måned - derfor er jeg lidt påpasselig med at tage endnu en slager ind i fælleskabet da vi gerne skal have plads nok til at bevæge os rundt i lokalet, bare en lille smule.. : ) Mvh Mattias
  7. Hej alle slagtere Vi er 4 mennesker som har øvelokale på gode gamle Sturlasgade, bedre kendt som "Rock Island" - Vi mangler netop nu et band / solister til vores lokale Lokalet er cirka 38 kvm og er dejligt lyst. Vi har indrettet lokalet med sofa, køleskab og hems til grej. Vi er pt 2 trommeslagere herude, så vi foretrækker naturligvis solister som lejer sig ind, men der kan sagtens gøres plads til et ekstra band - fortæller vores indretnings erfaring os! Prisen kommer til at ligge på omkring 500,- Måneden Vigtigst af alt, er vi 4 meget åbne og rare folk som gerne ser at vi deler lokale med folk som værner om den gode stemning - så kom og vær en del af et pisse hyggeligt øvelokale på bryggen! Mvh Mattias
  8. Nu bringer jeg lige denne tråd på banen igen, for at give high five på den der. Den er en anelse usexet i forhold til en 6,5 supra, MEN: Jeg har også en Tama Imperialstar 14x6,5 som har været i min besiddelse i snart 7 år, og jeg vender konstant tilbage til den. Jeg ejer også den famøse Supra, som jo er fantastisk i sin alsidighed, men Imperialstaren kan sgu noget specielt.. Har brugt den både med powerstrokes, emperor og ambassador og den slår aldrig fejl.. Dejlig fyldig lyd og godt crack. Det er vist et af de køb man kan fryde sig over, specielt fordi jeg fik den for 200,- i sin tid..
  9. Som der bliver nævnt, så er det vigtigt at have styr på sine doubles før man roder sig ud i Bonham-herlighederne! Dyrk din Heel-Toe og Slide teknikker (Massevis af stof på youtube) og find ud af hvad der passer dig bedst. Det vigtigste er bare at du prøver det af i sammenhæng, tager ud og jammer nummeret og får dine fills ind under huden.. Mange vil nok sige at Heel-Toe er den du kommer længst med i forhold til kontrol af triolerne, da slide teknikken har det med at "Låse" dig fast. Gode fest tricks, sådan nogle BD-teknikker!