V. Ratnasingam

Medlem
  • Antal indlæg

    15
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    2

V. Ratnasingam vandt senest dagen den September 10 2011

V. Ratnasingam havde det mest populære indhold!

Community omdømme

4 Neutral

Profilinformation

  • Køn
    Mand
  • Bopæl
    Struer
  1. Fede trommer du har! Er du sikker på, at din Supra er 14x5,5 og ikke 14x5? Så vidt jeg ved, er de kun lavet 5" og 6" dybe...
  2. Ja, Olaf har sku en helt speciel lyd. Jeg synes helt klart, at han er den bedste Tim Christensen har haft med bag trommerne.
  3. Det fif har jeg aldrig hørt før, så det skal sku prøves. Tak for tippet!
  4. Undskyld, hvis der er blevet spurgt om det før, men hvad menes der med "Butt Naked"? Efter lang tids søgen har jeg selv fundet den perfekte stik. En almindelig Regal 5A stik. Den er lidt kraftigere og tungere end Vic Firths almindelige 5A stik, og lakken gør, at den ikke glider så let ud af hånden. Det er uden tvivl den bedste stik for mig.
  5. http://www.amazon.com/Ludwig-P85-Snare-Drum-Throw-Off/dp/B000LPNVLE - Kan det ikke passe at det er den strainer? Den er ikke ret dyr. - Nej hov, det er ikke den samme. Min fejl.
  6. Og nu kan jeg jo se at du bor i Struer ligesom jeg selv gør, så hvis du gerne vil låne den i et par dage, så smid en pm, så vi kan finde ud af noget.
  7. Jeg har haft et Spd-20 i nogle år nu, og jeg er ikke helt tilfreds med den. Man kan, såvidt jeg ved, kun bruge de lyde der er i den i forvejen. Og de trommelyde, altså tammer, stortrommer, lilletrommer og bækkener, er virkelig ringe. Den er dog meget nem at betjene. Jeg har også prøvet et Spd-30 og den kunne jeg tilgengæld ikke finde ud af at bruge.
  8. Hvis du gerne vil se det, men stadig ikke kan se det, så prøv at skrive youtube.com/watch?v=Bq10zG74Wc0 i adressefeltet.
  9. Jeg er kun glad for at i kan bruge linket.
  10. - Fik selv det link af min trommelærer. Måske kan det bruges.
  11. Og det sidste Evans skind hedder Hazy 200, og er det tyndeste Evans bundskind. På Drumcitys hjemmeside står der, at det er godt til lydsvagt musik. Jeg har dog aldrig selv prøvet det.
  12. Men de er penge værd, og hvis jeg ikke husker helt forkert, er grunden til at de er billigere end Superior serien, at de importere kedlerne fra et sted i Asien, kan ikke huske hvor, og så skære de selv kanterne og samler trommerne.
  13. Jeg har prøvet dem, og vil sige, at de er meget moderne i lyden. Lidt for moderne til at være noget jeg vil kunne lide.