Agnar

Member
 • Content Count

  1,479
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Agnar

 1. Agnar

  Ludwig Rocker?

  Manfe tak for svar!
 2. Agnar

  Ludwig Rocker?

  Har I nogle erfaringer med Ludwig Rocker? Jeg skal i studiet og indspille nogle demoer, og studiet stiller dette sæt til rådighed. Det står mic’et op og (forhåbentlig) stemt, så for at spare dyrebar studietid overvejer jeg at bruge deres sæt, fremfor at tage mit eget med, som ville skulle mic’es op osv. Jeg tager selvfølgelig mine egne bækkener og lilletrommer med.
 3. Agnar

  Lynyrd Skynyrd

  Sweet Home Alabama er et svar på Niel Youngs sydstatskritiske sange Alabama og Southern Man. Neil Young var ikke kun flipper, men også canadier, så han var på mange områder anderledes end sydstatsmusikere.
 4. Ja håndtag skal blive på!
 5. Jeg kan ikke selv komme, men det er et fedt spillested!
 6. Der er jeg altså komplet uenig. Det er rigtigt, at der har været nogle ubehagelige sager, som skæmmede vores forum, men set i lyset af, at der er lavet flere tusinde uproblematiske handler gennem årenens løb, kan de dårlige vel opgøres i promiller.
 7. Men hvis den kan komme til at lyde fedt, er den vel altid værd at bruge tid på at shine op uanset hvor lavt den måtte vurderes til.
 8. Ganske imponerende! Og jo, det er et Catalina.
 9. Det er jo et topprofessionelt sæt, tillykke med det! Har du evt. prøvet at sætte tammerne længere ned? de sidder meget højt oppe? Eller er du meget høj? Anyway, dit sæt, din beslutning
 10. Ganske god betegnelse. Dog vil jeg mene, at de skal være væsentlig ældre end ti år. Minimum omkring de 30, som også er blevet nævnt.
 11. Må han hvile bag et trommesæt.
 12. haha, det' genialt det der. Men også lidt dyrt.
 13. Det svinger meget godt og du er rimlig steady, men hvis jeg skal være ærlig, og det skal man jo, så synes jeg det er alt for ensformigt og klinisk. Jeg ved godt, du sikkert har lavet det på en computer, men alligevel. Og så mangler der sang! Jeg synes ofte at sådanne kliniske funknumre uden vokal kan komme til at minde for meget om jingles. Håber ikke det var for meget på en gang
 14. Synes selv, jeg har fundet en god løsning. Skriv alt jeres grej i jeres profil, og så kan i lave en lille henvisning til det i jeres signatur. Er også frygtelig træt af lange, lange signaturer.
 15. Agnar

  Taj Mahal

  Yeah, den optræden har i mange år været en af mine favoritter blandt gammelt tresserblues! Fedt med en reminder. Resten af R'n'R Circus er også fantastisk musik.
 16. Agnar

  Tyggegummi

  Når jeg tygger tyggegummi samtidig med at jeg trommer, tygger jeg altid på 2 og 4. Pisseirriterende, egentlig.
 17. Agnar

  Sne!

  Sne er fedt. Period.
 18. Fuck han er fed. Federe end den "klassiske" video med ham, der sidder i NY city.
 19. Det må være mit 16" HHX evolution. Det kan bruges til helt utrolig meget, og for mig er det indbegrebet af crashlyd. Men mit 20,5" Istanbul Anniversary crash er næsten lige så uundværligt, nu jeg tænker over det.
 20. Gummidimsen er til for at beskytte reifen på stortrommen, så pedalen ikke laver alt for mange ridser. Fingerskruen på hihatten er til for at man kan indstille vinklen på det nederste bækken. Hvis det da er den, jeg tror, du mener.
 21. Agnar

  Holy Crap!

  For satan det er fedt! Rigtig fed jazzz!
 22. kan godt være, det er pga. deres forsanger, men jeg tænker straks R'n'B når jeg hører det.
 23. Agnar

  Memory Locks

  Smart! Har jeg aldrig tænkt på.
 24. Nej, du kan godt være heldig at finde en god hihat og måske et fee crash/ride. Under alle omstændigheder bedre end den pakke der.