VistiLoevbakke

Medlem
  • Antal indlæg

    12
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af VistiLoevbakke

  1. Nu har jeg ikke erfaring med Evans Sound Off, så dette er bare et rent gæt ud fra hvad jeg selv har oplevet af lignende små-smerter når jeg har spillet på elektriske trommer/gummi-overflader Mit ræsonnement har været, at det skyldes en kombination: af to ting: 1. Som nævnt, at man slår hårdere for at kompensere for den manglende volumen og i den proces 'ofrer' lidt af sin gode teknik. 2. Vibrationerne - der føres gennem stikken og videre igennem hånd->led->underarm - fra gummioverflader har jeg oplevet som meget kraftigere end de jeg var vant til fra akustiske trommer. Jeg synes ikke nødvendigvis rebounden var bedre (som fx fra mesh-heads), men den er nærmere voldsommere og mere ustabil, som har givet kraftigere rystelser op gennem systemet. Så... Jeg har ikke lige selv fundet en løsning. Man kan self minde sig selv om at slå svagere og bevare teknikken, men hvis min oplevelse af vibrationerne fra gummioverflader er korrekt, så er konklusionen nærmere, at man må droppe dem og holde sig til akustiske trommer
  2. Lyder svedigt!! Hvilket bækken brugte du? Eller nok vigtigere: hvilken størrelse, type, lyd m.m.?
  3. Nu vil jeg på ingen måde sige jeg er i nærheden af så dygtig som Chambers, men jeg spiller (næsten) heller aldrig efter noder, men lærer alt musik uden ad. Jeg tror det handler om at lytte til og derigennem kende musikken - så bliver breaks, hits, odd-times, frasering, dynamik osv. ligesom naturlige som hvis du skulle synge en sang - det bliver en del af rytmegruppens 'melodi' om man vil (på mangel af bedre ord). Så det er bare at øve og vænne sig til det! (i hvert fald efter min egen oplevelse (: )
  4. Hvis du har pengepungen fuld, kan jeg varmt anbefale Istanbul Agop 30th Anniversary serien - fx deres 22" ride . Det er nogle heftigt lækre sataner - men skal prøves! De er håndlavede og varierer meget (:
  5. Jeg selv foretrækker rund stol. Jeg havde spillet med det i mange år, og købt så her for nogle år siden en saddel - jeg skulle jo have en trone! Men jeg har aldrig fundet mig helt lige så tilpas på den som runde stole.. - Det er vel smag og behah - og vane (:
  6. Som jeg læser det, har det intet med styrketræning eller svage muskler at gøre (: Det handler om, at du har tilegnet dig en dårlig vane, en "kompensator" om man vil - en unødig muskelspænding, der kompenserer/"hjælper" dig med at spille/fokusere. Jeg selv havde et lignende problem, bare hvor jeg spændte i højre lår når jeg øvede, og spændte i kæben når det blev svært - og det var også indøvede dårlige vaner gennem 10 år. Det, der virkede for mig, var øvning, hvor fokus var at slappe af de specifikke steder og generel afslappet holdning. Det tager noget tid, men man kan med fokus øve det væk (:
  7. Mht. whiskers kan jeg foreslå to: Vic Firth, hvis de skal være lidt stivere end normalt (og dermed også lidt med rebound og lidt mere lyd). Regal Tip, hvis man er til nogle lidt blødere og (i min optik) jazzede. Jeg bruger selv en Regal Tip Signature (en trommeslager, som jeg ikke lige kan huske navnet på i skrivende stund), men de er lidt dyre. De har vist også en billigudgave som hedder Yellowjackets, som er udemærkede, hvis man ikke bruger dem meget (:
  8. Jeg er ikke selv vild med el-trommer, men jeg underviser i trommer på et sådant Roland V-drums sæt. Og i forhold til andre el-sæt jeg har prøvet (fx dem med én massiv gummiplade), er V-drums med deres "skind" og "reifer" dem langt overlegne. Så hvis det absolut skal være el, ville jeg klart tage V (: Men de er vist også ret dyre.... Måske et brugt sæt?
  9. Jeg gav omkring 1750 for mine formstøbte hos AudioNova. Jeg har ikke lige haft tid til det endnu, men jeg fik at vide, at jeg gratis kunne komme ned og skifte imellem de tre filtre. Og jeg fik mine afstøbninger med (så jeg måske kan få nye billigere? Det har jeg ikke undersøgt.). Men jeg så en reklame for nogle "støb-selv" ørepropper her op hjemmesiden som vist kun kostede nogle hundrede kroner - men jeg aner ikke hvordan de er.De er måske værd at tjekke ud (:
  10. Ind: Gretsch Catalina Club Jazz 12-14-18 i Copper sparkle Puresound custom Brass 14" seiding Puresound Speedball (på vej) 2 Yamaha pedaler + 1 vintage pedal af ukendt mærke 3 Yamaha stativer + 1 Pearl hihat-stativ Sabian HHX Evolution 14" Hihat, 16" Crash, 18" O-zone crash, 20" ride Masterwork 20" custom series ride Pasha Desert Glow Sizzle Ride 22" 1 bækkentaske, 1 Remo PS3 22" skind, stikker, nitter mm. Ud: DW 500 dobbeltpedal
  11. Hvor skal man proppe det der filt/køkkenruller/etc ind? Inde i selv lugs'ne, under skruen, eller hvor? Hvilken fjeder skal dæmpes?(eller er det bare mig der ikke er så hjemmevant i en lilletrommes anatomi..)