SunshineInABag

Medlem
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af SunshineInABag

  1. Det er sku da rigtigt! Det kan jeg godt huske nu, hvor I siger det - fik han nogensinde også lavet en fodteknikdvd ligesom Weapons for the Modern Drummer?
  2. Ja, ups det fik jeg ikke lige sagt... Tak for svaret! Og godt at høre, at det godt kan fungere, så er jeg da i det mindste ikke helt på vildspor. Det kunne være man skulle lære begge veje rundt, så jeg også kan fra hæl til tå, hmmm...
  3. Jepper, det er bestemt den Gabriel Jeg gør det bare modsat... Ville egentlig bare høre om der var nogen, der havde gjort sig nogen erfaringer med den modsatte variant. Altså jeg spiller heel up, men kan godt lide, at køllen ikke lander i skindet - teknikken minder lidt om denne her, bare hvor foden lander nede og køllen ikke er begravet i skindet:
  4. Hej alle sammen! Her den anden dag opdagede jeg lige en lille mystiskhed ved mit spil... jeg bruger en omvendt Heel-toe teknik, og efter lidt research kunne jeg ikke finde nogen andre der brugte den. Jeg tænker, jeg er endt med at bruge den, fordi pedalen ender væk fra skindet og derved ikke "begraver" sig i skindet, men der kan da godt være andre grunde. Det føles i hvert fald akavet i foden at bruge den typiske "hæl til tå" teknik. Så jeg vil egentlig bare høre, om der er nogen af jer på dette dejlige forum, der bruger en lignende teknik, og i så fald jeres tanker om teknikken - om den er smart, hvad er jeres tilgang til den, om den er brugbar. Jeg overvejer at skifte til den typiske "heel-toe", så hvis der er nogen, der tænker, "toe-heel" er en direkte dårlig teknik, må I også gerne lufte jeres tanker om dette! Jeg er ikke dybt begravet i en trommekarriere, så en lille kursændring, før teknikken rigtig sætter sig fast, kunne måske være smart, eller?
  5. Nåh ja husk også at SPILLE alt musik, det udvikler jeg mig også meget på
  6. Noget af det, som for mig, faktisk har været vigtigst - ud over bare at øve og nyde at spille trommer - er at jeg har prøvet (og prøver) at lytte til ALT musik. Dvs. lige fra dødsmetal til stille, jazzet pop... og jeg har lært mig selv at kunne lide det på hver sin måde. Når jeg gør det bliver jeg ubevidst dannet i tromning på en helt anden måde. Jeg får altså en bedre forståelse for groove, kompleksitet, mærkelige taktarter, hooks, strukturer, lyd af trommer, osv. En anden ting, som også har hjulpet (som man måske ikke lige ville tænke var noget, der hjælper) var første gang, jeg miksede noget lyd, hvor jeg selv medvirkede som trommeslager. Efter jeg havde siddet og lyttet til mit eget trommespil i mange timer, begyndte der ligesom at ske noget med min forståelse for mit eget trommespil. Jeg lærte lidt, hvilke ting, som ligesom var min "signatur" (hvor mærkeligt det nu end lyder). Så kom igang med også at høre EN MASSE musik, spille noget band og forhåbentlig få optaget noget, som du også selv kan prøve at sidde og "lege" lidt med. Nåh ja og så er metronom altid godt Skal lige siges at jeg er 15 år og har spillet trommer i knap og vel 4 år, så jeg kender det godt...
  7. For satan, hvor er den fed! Jeg ville nok ikke kunne skille mig af med den, hvis jeg var dig.