Baxis Drummer

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Baxis Drummer

 • Rank
  Bongorytter

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Vejen
 1. Se lige bort fra den øverste med evo hatten, jeg mente stage
 2. Mange tak for alle jeres svar Jeg er faldet pladask for en sabian HHX stage hi hat 14". Den er for fed og virker til at være rimelig allround. Mit spørgsmål er nu, kan den begå sig sammen med sabian AAX crashes og ride, da jeg også synes de er fede. Dog virker de en smule "lysere"??
 3. Mange tak for alle jeres svar Jeg er faldet pladask for en sabian HHX evolution hi hat 14". Den er for fed og virker til at være rimelig allround. Mit spørgsmål er nu, kan den begå sig sammen med sabian AAX crashes og ride, da jeg også synes de er fede. Dog virker de en smule "lysere"??
 4. Hej TS'ere Jeg spiller for det meste pop/rock og en smule blues og swing/jazz. Jeg står skal og skal have helt nye bækkener til hele sættet. Jeg har solgt de gamle lidt middelmådige begynder bækkener, og vil have noget der er rimelig allround, ikke alt for "lys" i lyden. Jeg skal bruge 4 bækkener: 14" hi-hat, 16" crash, 17"/18" crash og 20"/21" ride. Budgettet er omkring de 5-6000 kr. Jeg har kigget på disse serier: Sabian AAX stage Zildjian A costum Paiste 2002 Anatolian Ultimate Jeg har en smule svært ved at vælge mellem dem, kan nogle af Jer evt. komme med nogle af jeres råd/vejledning eller erfaringer omkring serierne? Et sidste spørgmål. Jeg kan se nogle af serierne kommer i bækkenpakker, er det værd at købe? På forhånd tak