Klemme

Medlem
  • Antal indlæg

    45
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    7

Alt der er opslået af Klemme

  1. Klemme

    Lidt Leg

    SUPERFEDT! Du behøver dog ikke det øreværn! Det ser ud til, samt lyder sådan - at du har en meget naturlig lyd - og balance på sættet!
  2. Køb et stativ du kan stille pladen på, så kan stå op imens du øver(!) + brug de gamle Remo Øveplader istedet for de nye. Så er det også vigtigt at når man øver på en øveplade med fokus på teknik i hånd, fingre, arme osv - Så brug nogle ordenlige store Marchtrommestikker. De store marchstikker fortæller dig meget bedre hvornår du gør ting forkert. Et stort spejl du kan sætte foran dig selv og pladen hjælper virkelig også.
  3. Det er svært at høre hvad der er spillet af dig i forhold til, hvad der allerede bliver spillet på nummeret. Der er et sted, hvor du slår med 4. dele på snare + china mens der i nummeret bliver hamret 16. på snaren. Undskyld jeg jeg er lidt hård dér, men måtte bare prikke på noget der understreger min pointe! Og igen, du spiller på et el-trommesæt - det ville være nemmere at feed-back'e på, hvis det var et akustisk. Alt godt!
  4. Køb en Dixon Bund. Den fungerer meget bedre med Roc'n Soc end Gibraltars gør. (Det justerbare rør på Gibraltar er meget smalt og udgør en risiko for at modtage mere belastning end det er skabt til) I og med at bund-stativet til en trommestol ikke er særlig stort, er det virkelig dér man skal invistere i mere solide stativer uden at det går udover vægten i stativkassen/posen.
  5. Årh hvor er det fedt! Modsat hans andet sæt, ville jeg gerne høre det her i et stort flot rum - og end da, give penge for det.
  6. Ser superfedt ud! Han er så god! Hvis det kan friste nogen, har jeg Mads med som dobbeltrommeslager/kamerat sammen med et stort hold musikere onsdag d. 1 April på Drop-Inn i København kl. 22:30 fri entré. Kh Klemme
  7. Jeg er ret sikkert på at man bliver sanger fordi man godt kan lide at synge. VI skal lige huske på hér, at bassisten altid er det svageste led. Bassisten er mest u-tjekket og fucker altid op i sine kor-roller. Derfor er det vigtigt at han gør sig uundværlig med at eje PA'et, opdatere hjemmesiden og booke jobs!
  8. Det skal dog lige siges at der samles utrolige mængder støv i sæderne i sådanne transportmidler, så undgå helst at tromme på dem for dine medpassagerers skyld Har ikke pendlet særlig langt i mit liv - men hér er en god øvelse af slagsen hvis man sidder i en halvtom kupé (kopieret fra en mail til en elev): Sid ned, som du egentlig vil side ved et trommesæt. så spreder du benene yderligere ud. Udgangspositionen er således at du har begge dine fødder løftet så du kun har dine hæle i gulvet. Og så træder du hurtigt ned med hele foden og op igen. ikke samtidig men. LR LR LR LR LR.Du starter med at træne det i et minut ad gangen et par gange om dagen. Og så prøver du at gå op på to minutter, og osv. til du f.eks kan gøre det i 10-15 minutter uden pause. Øvelsen er til for at træne de skide små muskler til stortrommen - vi stort set aldrig ellers bruger dagligt som gør, at selv den bedste maratonløber syrer hurtigt til ved at spille på en stortromme.
  9. Han er så god! Hør ham hvor der også kører noget musik og se den mand eksplodere!
  10. Ja han er fed! Dejlig energi!
  11. Det ender altid i et Kompromis, der ikke holder i længden. Så er det sgu også fedt at komme ud af huset med et formål at øve. Der er for mange ting i dit hjem, der kan fjerne dit fokus. Så er det federe at være et sted, hvor man har brugt tid og evt. penge på at komme for at øve. Brug hellere de penge et DW-Øvesæt eller lign koster over et halvt til et helt år - til at leje dig ind i et øvelokale. Håber du finder et lokale!
  12. Haha, kan huske en sjov oplevelse for mange år siden. Skulle stille op bag scenen, mens Fede Finn og co. spillede på den anden side. Klassisk open-air afvikling. Nå jeg undrede mig over at der ikke var noget støj fra trommer, baggear osv. Så gik jeg over til deres monitormand, og spurgte hvor er larmen henne? Manden drak en tår af sin fadøl, og viste mig en første generationsmodel af Ipod'en der kørte det hele. Fandme stærkt!
  13. Havde mit gear i bilen på vej hjem fra job - og resten er i et studie på 1. sal. Det er jo et fænomen som er kommet for at blive. Så sørg for at få et lokale der mindst ligger 4-5 trin over gadeplan. Selvom instrumentforsikringerne er ret fleksible, så tror jeg med tiden at de snart siger at det må være eget ansvar, hvis man har gear stående i kælderen under skybrudsæsonen.
  14. Jeg tror også det har noget med udviklingen at gøre, Kim. Da jeg var lille, tog min far mig med til nærmest alle tromme-clinics der var I København - og der var til alle sammen, fuldstændig proppet med mennesker. Vi havde kun adgang til Bootlegs, Bøger - og DCI Video'er for at komme tæt på vores Idoler. Så kom internettet stille og roligt. Mine nørdevenner begyndte at hive fede live-koncerter osv. ned til mig fra delingssider, og da YouTube kom - ja så var mulighederne for at anskaffe viden omkring "de store" næsten uendelige. Så er det også sket det, at en Clinic er gået fra at være en "Masterclass" sponseret af en trommeforretning til nærmest at være et udstillingsvindue for produkter man har kastet i nakken på denne stakkels stjerne, der så skal promovere disse. Jeg kan tydelig huske Omar Hakim Clinic'en… En af mine aller største Idoler, der skulle bruge 99% af tiden på at snakke om Roland El-Trommer. Come on, vi har internettet i dag… Der er en masse video'er, og rigtig gode video'er om hvordan Roland El-Trommerne fungerer på nettet i dag - det behøver jeg ikke Omar Hakim til at vise mig. Jeg tror vi søger det menneskelige - og autentiske i den person vi gerne vil opleve i dag. Havde Omars Clinic handlet om hans liv - og virke som musiker. Havde jeg gået meget gladere - og klogere hjem, samt med en kæmpe respekt - og kudos til Roland for at få denne musiker til byen i en relativ intim atmosfære. Vi har haft god success ude på Konservatoriet at hive kunstnere på verdenstourné ud til en "Artist-Talk", der er udelukkende kun er for studerende. En stor Fan af vedkommende, der er studerende eller lærer, interviewer så den pågældende artist med nogle velforberedt og reflekterende spørgsmål. Man kan byde ind med nogle af disse, ved dagen før, at skrive dem til ordstyren, som også står for interviewet. Dette udviklede sig til nogle af de mest ærlige - og mest inspirerende "Clinics" jeg nogensinde har deltaget i. Jeg tror det i dag er vigtigt som Forretning, Producent osv. at prioritere kunstneren - og kunderne over de produkter i ønsker at demonstere/sælge. Se det som en goodwill, service - og et netværkskabende fælleskab for jeres kunder, der med tiden vil komme jer til gode.
  15. Spillede med et Sabian O-Zone i mange år. Det har nu en ny ejer, men tror - og håber stadigvæk det holder. Tror lige med sådan et bækken er det mere Ingeniørkunst, fremfor bækkenhåndværket, der går ind og er afgørende i fht. holdbarhed. Det var en kæmpe nyhed og et frisk pust da de lancerede bækkenet, og var vel det bedste produkt udviklet af dem, sammen med Weckl i Evolution serien. Jeg har aldrig prøvet "kopierne", men jeg vil gå ud fra at hvis man "bare" laver et crash-bækken og laver 6-8 store huller i det, vil der være kæmpe store konstruktionsbelastninger. Det skal allerede udtænkes fra støbningen og udformingen, at disse huller skal være der, og bækkenet skal kunne holde til det.
  16. Jeg synes Anders summer det rigtig godt op. Spiller du regelmæssigt rigtig mange jobs i DK, selv har bil - og er selvkørende selvstændig indkomstskatteyder - Så har jeg rigtig svært ved at se fordelene ved en samarbejdsaftale. Du kan trække dine indkøb fra i Skat, og det løber op hvis du kun lever af musikken. Hvis du køber ind for mere end du kan trække fra, kan du måske spekulere i et samarbejde, men gør det ikke før du når dertil. Er du en transkontinetal tournerende musiker, er der tilgengæld, rigtig gode fordele at hente ved et samarbejde med en stor producent som f.eks Pearl, Tama, Yamaha etc. Logistikken er et stort økonomisk problem ved disse engagementer, og du kan tit ende op med noget Backline som ikke er tilfredstillende. Dér er en aftale med sådan en producent fordelagtigt, da de kan stille et tromme set-up til rådighed for dig, der næsten er lige så optimalt som det, du bruger i Europa. Personligt ville jeg sige det sådan, at hvis du har spillet med et specifikt percussion produkt i hele dit liv, prøvet alternativer med mere, men stadigvæk sværger til dette, vil jeg argumentere for at starte et samarbejde med dem med din begejstring for dette produkt. Intet virker bedre end et hjertefølt engagement og begejstring for en ting der er med til at udvikle og støtte ens musikalske profil, specielt hvis denne profil også er anerkendt og set blandt mange andre. Hvis jeg var dig, ville jeg starte med at snakke med din lokale trommeforretning og få en aftale om en rabat på de produkter du køber "dagligt", så har du også mulighed for at prøve nye ting i takt med din egen udvikling.
  17. Det ser ud til de er ret dyre! Hvis man virkelig har et issue med at stikkerne knækker eller lign, er det vel en mulighed man kan undersøge. Men ellers tror jeg næsten ikke det kan betale sig.
  18. Vores gode gamle Peter Schmeichel, spiller en god gryde, men endnu bedre klaver.
  19. Det er superfede trommer. Ja, de har et lidt blakket ry, da der havnede en masse begyndersæt af slagsen i DK i 90'erne. Men Deres topserier er helt klart et friskt pust til de andre spillere på markedet.
  20. Nu ikke for være en væmmelig arrogant type, men har folk hørt om Just-In-Time princippet? Du starter en tråd for at vide hvem der har importen på Ludwig, og derefter argumenterer med at sige at tingene står stille, fordi den er hos Slagtøjcentret. Det er ikke en Apple forretning, eller et sted der handler med mobiltelefoner. Det er trommesæt (!), hvor man bestiller én container med trommer - og dele hjem ad gangen - ellers vil lagerpladsen eksplodere. Nu skal jeg så tilføje at Slagtøjcentret har en lagerkapacitet svarende til en 4 etagers ejendom fra 1890'erne, som vil løbe op i 500-600 kvadratmeter. Det butikken arbejder med, er noget man kalder rettidig omhu. Ville du ikke uddybe hvilket Ludwig produkt du efterlyser? Så kunne distributøren eller lign. måske hjælpe dig. Jeg kan f.eks berette dig om et andet distributionsfirma, som leverer pissoir produkter til restaurationer fra en Canadisk producent. De tilbyder 2 produkter som er de mest populære til deres kunder i Danmark, selvom fabrikken producerer 20 forskellige pissoir til hele verdenen.
  21. Du svæver lidt mellem han - og hunkøn. Har i allerede en sangerinde, og vil udvide med en endnu en kvinde som spiller rytmeguitar og kor?