LAU

Member
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About LAU

 • Rank
  Bongorytter

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  vest på....

For- og efternavn

 • Fornavn
  Preben
 • Efternavn
  Lauridsen

Recent Profile Visitors

1,248 profile views
 1. Ja, det er nogle vild dygtige musiker. Jeg er helt vild med Simon Phillips spillestil. Ikke mindst hans "open hand" stil, det må give meget frihed bag så stort et sæt. SUPER KONCERT
 2. Jeg sad en dag og browsede trommer. Og pludselig fandt jeg det her sæt i mahogni og med spændhuse formet som hullerne i en violin, cello eller lign. Det så vildt flot ud, men også lidt anderledes. Så jeg blev nysgerrig, og fandt frem til deres hjemmeside (kumudrums.com) samt små film på youtube. Det ser ud til at være flot håndværk, men det er finnerne vel også kendt for? Eneste problem....der er så pokkers langt til finland bare for at se på trommer MEN bestemt en hjemmeside der er værd at besøge.
 3. Hej. Er der nogle derude der kender til det finske tromme brand KUMU? De laver både ahorn og mahogni trommer, men deres specialitet skulle være birk. Glæder mig til at læse nogle gode inputs!! Mvh. LAU
 4. Tror jeg vil holde mig til Roland eller Yamaha. Har selv spillet Roland i flere år, og syntes at det er godt. Jeg ved godt at deres lyde ikke er de fedeste, men hvis bare der er midi på modulet kan man altid udbygge senere med trommeplug in på PC/MAC, f.eks. fra toontrack. Roland er ganskevist ikke de billigste, men kik efter et brugt sæt. Syntes også (efter hvad jeg har oplevet) at Roland Scandinavien har en god service, hvis der skal købes reservedele. Roland har desuden et plus, da det fungere med mange af de andre mærker på marked.
 5. Det må være Jeff. Ikke at jeg har noget imod Simon, tvært imod, jeg skulle have været inde og høre ham i Herning men han aflyste desværre Jeg har dog hørt ham sammen med Toto tilbage fra Mindfield turen. Det er to vidt forskellige musikere, der har hver deres stil, og de er fede hver for sig. Men der var nu noget over Toto med Jeff bag kedlerne, måske fordi han var med til at starte Toto?
 6. Det lyder godt. Så kan jeg godt undvære rerings da st-drums kedlerne er 6 mm. (som nævnt tidligere i denne tråd) Igen tak for jeres input.
 7. Super! Tak for jeres indput. Jeg var lige inde og kikke på Adoro´s hjemmeside, og det ser godt ud. Ja de er måske lidt dyre, men det er også ok for mig, hvis det så til gengæld er en god kvalitet. Jeg havde ikke forstillet mig at det skulle være med rerings. Men hvor tynde skal kedlerne være for at man skal overveje det?
 8. Tak for dit indput. Kunne godt forestille mig at det enten bliver de røde prof eller den forbedret chrome.
 9. Jeg har lidt tænkt at det måske skulle være ddrum trigger. Men ddrum laver 4 typer i dag. 1) de røde "discount" med Jack stik. 2) de røde prof. (som du nævner). 3) de sorte med to transducer pr. trigger. 4) de chrome, der skulle være en forbedret udgave af de røde prof. -men hvor stor forskel er der på de forskellige typer, når vi snakker kvalitet?
 10. Hej. Jeg overvejer om jeg skal til at bygge mig et nyt sæt gryder, og var inde og kikke på st-drums hjemmeside. Jeg fandt her nogle beechwood kedler, som jo må være bøgetræ. Havde tænkt at det skulle være med runde kanter, lidt i stil med de nye Sonor vintage series. MEN hvordan er kvaliteten at disse kedler, fra st-drums? Der står på hjemmesiden at det er tysk bøgetræ.
 11. Hej derude. Jeg står og skal bruge nogle akustiske trigger til mit sæt, men er lidt i tvivl om hvilke jeg skal vælge, for at få det bedste resultat. Så jeg ville gerne lige høre om folks erfaringer. Mit lydmodul er det gode gamle ddrum 4 SE.
 12. Hej. Er der nogen herinde der har erfaringer med Zildjians Gen16 Bronze bækkener? Jeg ved fra søgning på nettet at 1. generation (de nikkel farvede) havde let ved at flække. Men Zildjian har ændret nogle ting på den 2. generation (bronze), men spørgsmålet er om det er nok til at de bliver mere holdbare? Jeg er meget nysgerrig på disse bækkener, så hvis nogen ved noget om dem så skriv....