HamFraEmbryo

Member
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About HamFraEmbryo

 • Rank
  Bord & Stol Champ
 • Birthday 02/28/1989

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Aarhus

For- og efternavn

 • Fornavn
  Emil
 • Efternavn
  Thøgersen
 1. Kedlen er 5,5" dyb (139 mm). Der er 62 mm center til center mellem de eksisterende Ø8 huller.
 2. Det er en god pointe, det kan jeg godt se. Det er sgu nok bedst at lave to nye huller til hver lug, og så finde nogle der ikke er tube lugs.
 3. Jeg kan ikke rigtigt se problemet. Jeg har tegnet en lille skitse af den løsning jeg overvejer med en kort tube lug, der benytter det eksisterende hul til skruen tættest på skindet og et nyt hul, der passer bedre i størrelse, til den anden skrue længst fra skindet. Det jeg tænker er at tværkraften, opad i figuren, fra stemmeskruen vil blive overført til kedlen ved den nederste skrue, mens den øverste skrue, der sidder i et overstørrelsehul, mest optager normalkræfter, mod højre i figuren. Foden på sådan en tube lug og spændeskiven til indersiden er vel begge markant mere end de Ø8 mm det eksis
 4. I løbet af de sidste par år har jeg tilføjet lidt ekstra lækkerier til mit gode gamle Ludwig Stainless Steel. Først og fremmest lykkedes det mig at skaffe en 18" gulvtam på eBay i USA. Det var meget dyrt, men det er det hele værd. Shit den lyder vildt sådan én! Der er kommet coated PS4 over clear Emperor på tammerne. De lidt mere dæmpede skind klæder de ret levende trommer virkeligt godt. Det lyder totalt halvfjerdser, hvilket jo sådan set hele tiden har været planen. Jeg fandt i øvrigt ud af at standard gulvtamben fra Pearl er cirka 9,5 mm og derfor passer i de originale Ludwig beslag,
 5. Ja det har jeg også overvejet. Det ser bare ikke særligt elegant ud. Der tænker at de clamps fra Tama der ser mere interessante ud alligevel.
 6. Det ser sgu da smart ud! Det vil jeg klart overveje. Så slipper jeg også for at bore i mine flotte nye gamle trommer.
 7. Jeg har for nyligt anskaffet mig et Yamaha Maple Custom med guld-lugs. Det er super fedt sæt, men jeg er dog ikke helt gode venner med gulvtammer, der hænger på tamophæng. Derfor overvejer jeg at montere beslag til ben. Jeg har overvejet denne model fra Pearl: https://www.thomann.de/dk/pearl_lb40_spannboeckchen_stand_tom.htm Nogle ville nok argumentere for at originale YESS beslag fra Yamaha ville give mere mening. Jeg synes dog ikke de lige er til at finde. Derudover synes jeg også de er lidt klodsede og de fylder meget. Burde det ikke være nemt nok at bore lidt huller i kedle
 8. Ah, det jeg overvejede var at bruge det eksisterende for store hul til den ene bolt, måske med en lidt større skive, og så lave et ekstra hul til hver lug der passer ordentligt. Jeg tænker så længe det ene hul (det længst fra reifen) passer i størrelsen burde det kunne virke?
 9. Ja det giver jo (desværre) god mening. Så jeg kan f.eks. bruge tube lugs med to bolte af denne type: https://stdrums.com/en/p/da202go ? Og så sørge for at det ekstra hul jeg borer rent faktisk passer ordentligt.
 10. Jeg har fornyligt anskaffet mig et Yamaha Maple Custom med guld-lugs. Der fulgte en lilletrommekedel med uden lugs. Jeg tænker at bygge den op med lugs fra St Drums af denne type: https://stdrums.com/en/p/st010go Er der noget problem forbundet med det? Kan den slags spændehuse med en enkelt bolt godt klare tension fra lilletrommeskind? Der er 8 mm huller i kedlen, burde det ikke passe fint til den slags lugs?
 11. Jeg bruger sådan en hovedtelefonforstærker her: https://www.thomann.de/dk/behringer_powerplay_p1.htm?glp=1&gclid=CjwKEAjwlpbIBRCx4eT8l9W26igSJAAuQ_HG-sU0moWTQ0M8xFJV1TMnp2Hr4reuRj59pxQcWz6pcRoCCaTw_wcB Den fungerer udmærket sammen med mine Shure SE215. Det er også smart at den kan køre på batteri.
 12. Jeg har købt mig et brugt Paiste Blue Bell Ride. Der er dog nogle klumper af gaffa-rester rundt omkring på det, som jeg godt kunne tænke mig at prøve at få af. Jeg har prøvet at kigge rundt på gamle tråde omkring hvordan man får sådan noget af og den generelle konsensus virker til at være noget med rensebenzin eller acetone. Hvordan vil det interagere med den blå finish på mit lækre Paiste-bækken? Er der nogen af jer der har erfaring med at tage gaffa-rester af et Colorsound-bækken uden at man også tager farven af?
 13. F.eks. sådan ét her: https://www.thomann.de/dk/cae_90072_yaudiosplit_kabel.htm?ref=prod_rel_168027_0
 14. Alternativt kan du sætte en mic på hver tam og bruge sådan et omvendt Y-split så to mikrofoners output går i ét input i dit setup. På den måde kan du close mice hver tam, samtidig med at du kun bruger to inputs på fire tammer.
 15. Hej Mit seneste Wuhan-china gik nu også til de evige bækkenmarker. Sådan går det jo med den slags. Så jeg skal have fundet et nyt. De har to 20" Wuhan-china'er nede i Drum City (jeg bor i Århus), men ingen af dem er noget ved. De er jo ekstremt forskellige sådan nogle. Så jeg overvejer alternativer. Jeg har f.eks. kigget på sådan et Zultan Rock Beat China i 20": https://www.thomann.de/dk/zultan_20_rock_beat_china.htm Det ser jo meget fint ud, og eksemplet lyder temmeligt fedt i mine ører, ligesom prisen jo er herlig. Men hvordan er konsistensen i Zultan-bækkener? Er den lige