Casper Sindet

Member
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Casper Sindet

 • Rank
  Bongorytter

Profilinformation

 • Bopæl
  Lyngby

For- og efternavn

 • Fornavn
  Casper
 • Efternavn
  Sindet

Recent Profile Visitors

675 profile views
 1. Hej Rettmer, Beklager jeg først har set dit spørgsmål nu - alligevel får du svar, hvis det skulle kunne bruges. Det gik glimrende. Der blev lavet clicktracks til de pågældende sange med temposkift, som vi alle indspillede til samtidigt. Efter et par takes var fornemmelsen der, og outputtet helt naturligt - tror kun det er musikere der vil bemærke temposkiftene mere end den almindelige lytter. Anyways, vil jeg anbefale at lave clicktracks og øver efter dette i øveren inden studie, så alle har fornemmelsen på forhånd. Vi har blot øvet efter fornemmelse, hvilket kunne have sparet os noget tid i studiet.
 2. Hej Mads, Udganspunktet vil være at indspille samtidigt og til click. Jeg tænker dog at udfordringen ved denne løsning er, når vi kommer til det sted i sangen hvor der spilles i et andet tempo? Derfor er planen at optage det pågældende c-stykke separat, men stadig samtidigt allesammen - giver det mening?
 3. Tak for svar! Musikken er klart den der bestemmer, og det kan jeg kun være enig i. På baggrund af den lille erfaring med studieindspilning, er det dog meget rart at høre om der dog skulle være en "gylden tommelfingerregel", som alligevel skulle være gået mig over hovedet Stykkerne er heldigvis meget forskellige, så måske er det derfor vi ikke har skænket det en tanke når det er blevet øvet. Vi giver det chancen!
 4. Hey ! Vi arbejder mod at skulle indspille i starten af næste år, og i den anledning er vi endt ud i debat om hvilket tempo/tempi der skal indspilles i. Vi spiller rock og har et par sange, hvor nogle mellem/ c-stykker der viser sig at være spillet en anelse hurtige end de resterende stykker i sangen. Min trommehjerne er meget firkantet, hvad netop dét angår ift. studieindspilning - én sang, ét tempo! Dog kan jeg alligevel have tendens til at se noget idé i det mine guitarister siger, selvom jeg ikke er meget for at indrømme det - hvis vi alligevel spiller det en anelse hurtigere når der øves, og det falder naturligt i sangen, hvorfor så ikke indspille det efter det. Hvad har I af erfaringer med dette - hvis nogen? (vi er relativt uerfarne, hvad angår studieindspilning) Og er "normen" generelt set ikke "bare" et tempo til én sang? - eller tager jeg fejl? Vh. Casper
 5. Cool - tak for svaret. Vi er nye i forhold til 'udgivelse' af egen numre, så har ikke den store viden omkring det - endnu Tak for hjælpen (Y)
 6. Hey ! Jeg håber dette er det rigtige forum til emnet, og til at få et kvalificeret svar Jeg står i den situation, at jeg med mit band skal præsenterer vores nye numre for vores trofaste skare på vores facebookside. Vi har derfor overvejet at oprette en bandpage på vores profil, men jeg har ladet mig fortælle at man derved overlader nogle rettigheder til facebook ift. brug af ens numre mm. Er der nogen der har erfaring med dette, og skal vi i givet fald ikke være synderligt bekymrede for at anvende bandpage? Håber der er nogle kloge hoveder der kan give svar på dette? Thanks Casper