NiclasBramming

Medlem
  • Antal indlæg

    22
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    1

Alt der er opslået af NiclasBramming

  1. Jakob Lundbye: tak for dit svar, der er masser af brugbare tips Det var nok også en meget generaliserende måde at fremlægge kons uddannelsen på, det var mere for at få budskabet frem med hvordan man skiller sig ud fra mængden. nu vi er omkring emnet, så søger jeg på MGK til februar. Har du/andre nogle ideer til sangvalg og generelt bare nogle brugbare tips?
  2. mit bud er at man skal spille med en kærlighed til musikken og sin instrument. Det hele handler om at swinge og spille så fedt at folk får lyst til at danse, og det kræver at man spiller med hjertet..
  3. Det er svært at komme med en defintion på hvad det vil sige og jeg har ikke et svar som jeg synes er rigtigt. Derfor vil jeg gerne starte en debat, da det er utrolig svært, men spænende emne. Jeg synes også at Brian blade er godt bud på en musiker som virkelig spiller med hjertet! Noget andet som mange af jer også snakker om med at at miste kontrollen og næsten have en out of body oplevelse, handler for mig, om at have nosser og selvtillid, så man kan give slip. For et stykke siden skrev jeg en sang med en gruppe fra min efterskole og resulteret endte med at blive vildt fedt. Jeg følte egentligt ikke jeg have specielt godt styr på formen af sangen o.s.v, men da vi spillede den foran de andre endte det med at gå bedre end nogensinde før. Og selvom det ikke var der jeg fyrede den fede trommesolo af og alt sådan noget, så synes jeg stadig at jeg aldrig har spillet så godt som jeg gjorde der. Det var en utrolig fed oplevelse..
  4. Tak for jeres svar, det er til stor nytte! Jeg har en meget struktureret øve rutine, hvor det er opdelt i punkter, som jeg synes er vigtige at øve, men måske det bliver lidt for stift? Teknik 15 min - jeg Fokusere på et rudiment og orkestrer det rundt på sættet. Jeg fokusere på følelsen, renheden, ramme i midten af trommerne, dynamikken og på at holde tempoet. Nodelære 15 min (forberedelse til mgk optagelsesprøven) Lære noget nyt (fills,groves,sange, osv) 30 min Time (med en masse forskellige øvelser som gaps o.s.v) 15 min Improvisation ( med en masse øvelser bl.a inspireret af Benny greb) 15 min Spil til musik 20 min. Jeg ved bare ikke om det er den "bedste" måde at øve på for at opnå en god feeling og finde mit eget groove.. ?
  5. Hej trommeslagere! Jeg kunne godt bruge jeres syn på hvordan man bliver bedre til at spille med hjertet. Det lyder som en kliché, i know, men den måde jeg ser det på er det dem som spiller med mest feeling og hjerte som skiller sig ud fra mængden. Min underviser og jeg havde en samtale i dag om hvor mange som kommer ud på den anden side af kons og egentlig ikke er noget "specielt" Vi snakkede om at problemet lå i at de alle kan det samme og øver det samme og derfor er der så få, som rent faktisk er noget specielt, hvilket egentlig lyder meget logisk. Derfor vil jeg gerne Høre jeres bud på Hvordan man skiller sig ud og spille med hjertet!
  6. Inden jeg køber Dante agostini bogen, ville jeg lige spørge om der er andre som jeg også skal tage i betragtning? Hasse tang: er bogen udelukkende på italiensk?
  7. Du tænker på solfege rythmique, ikke? Dem jeg har kigget på er kun med lilletromme etuder, hvilket er vigtigt, da det nok højst sandsynlig kommer til at indgå i prøven.. jeg tænker dog mere på nogle noder som er til trommesæt og ikke blot lilletromme.
  8. Hej trommeslagere. Jeg søger på mgk til februar og øver derfor en del på primavista. Mit problem ligger i at jeg har svært ved at finde nye noder som er passende at øve dette til. Altså ikke for svære noder, men hellere ikke for nemme. De noder som jeg har øvet indtil videre kan jeg så småt huske, så jeg skal have fat i nogle nye, hvis jeg skal få noget ud af det har i nogle bud på nogle bøger eller hjemmesider med noder som kunne være passende til dette formål? Målet er at lave en slags primavista mappe VH Niclas
  9. det kunne måske gøre det. Prøver det lige i aften
  10. det ser ikke ud til at der sidder nogen nylon skiver på nogen af siderne. Ved du evt hvor jeg kan købe nogle som passer eller hvordan jeg kan fikse det selv? Jeg forstår ikke helt hvordan du mener jeg skal hvikle en snor på metalplader..🤔 Det er præcis sådan en her: http://www.terapeak.com/worth/early-1960-s-ludwig-red-baseball-bat-drum-muffler-tom-14-snare-floor-free-ship/252395026033/
  11. Det er mit eneste sæt pt, så Funktionaliteten er det vigtigste. Det ender nok med jeg afmontere dem og gemmer dem i en pose
  12. tror også det er den bedste løsning.. det er bare trist at skulle tage dem af, da de har en hvis værdi for et vintage sæt som dette..
  13. Det vil jeg prøve at gøre. Tak for tippet. Den lille stang som man slår den indvendige dæmper til og fra med, rykker sig når jeg slår til på trommerne og giver også en raslende lyd. Nogen som har en ide til hvordan jeg får den til at blive på plads?
  14. Tak for jeres svar! Jeg har fået sættet hjem og det lyder som en drøm og det er i god stand. Det eneste problem jeg har er at man kan høre en lille smule raslen, specielt på 12'er tamen. Jeg troede først at de bare skyldes den indvendige dæmper da den rykker sig lidt på grund af vibrationerne, når man slår til. Men det rasler stadig lidt selvom jeg holder fast på dæmperen. Nogen der har en ide til en løsning?
  15. Ja det er det nemlig Det ser nemlig rigtig godt ud... Jeg har ikke den store erfaring med vintage trommer, så jeg vil være helt sikkert på at jeg får dem tjekket grundigt inden jeg smider så mange penge afsted
  16. Hej trommeslagere! I weekenden skal jeg kigge på et ludwig downbeat fra 60' erne, som jeg gerne vil købe. Jeg vil meget gerne have jeres bud på hvad jeg skal kigge efter for at tjekke om sættet er i orden. Jeg ved at sættet er blevet recoated af en Proffessionel, hvis det har nogen relevans. VH Niclas
  17. Jeg er klar over det her er en gammel tråd, men jeg kunne forfærdelig godt tænke mig og finde nogle noder på tchfunkta af stanton more, altså noder til med musikanterne, men også gerne til trommer. Esbensvane?