AndreasA

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AndreasA

 1. Hey Alle Har købt et Ringway TD78 kompakt elektronisk trommesæt, så jeg ikke er begrænset til at hamre løs i dagtimerne. Synes dog ikke den medfølgende batterilader er særlig handy, hvis man fx vil have sættet med til en ven. Tror i, at man kan bruge et bilbatteri og en batteri lader eller er det lige voldtsomt nok? Tak for svar gutter.
 2. AndreasA

  Lydisolering?

  Tak for svar drenge. Tror jeg prøver at finde et øvelokale eller et billigt elektronisk trommesæt til de sene natte timer
 3. AndreasA

  Lydisolering?

  Hej alle trommere Jeg er begyndt at gå i gang med at lære dette fantastiske instrument for nyligt, og jeg er ellevild! Men hold da helt op hvor det larmer! Jeg har allerede fået klager fra naboerne Har i nogle forslag til, hvordan man kan mindske lyden fra trommerne? Måske med noget lydisolering eller lign? Jeg kontaktede en tømrer i Odense, hvor jeg bor, men det kostede ret meget at få installeret lydisolering af en professionel. Har i nogle forslag? Mvh Andreas
 4. Tak for respons, gutterne! Super fede input.Er stor tilhænger af noget god gammeldags garagerock. Jeg er ikke helt sikker på genre endnu, men jeg leder efter et helt sæt - altså stol, stativ, bækkener, pedaler og så videre. Tror jeg kigger på DBA så?
 5. Puha desværre ikke, men hold op en legende. Er vild med ham. Mvh Andreas
 6. Interessant - jeg følger med og kommer med opdatering.
 7. Hey alle Jeg vil rigtig gerne lære at spille trommer, men er på jagt efter et godt nybegyndersæt, som samtidig vil være godt, når jeg så småt begynder at blive bedre. Hvad anbefaler i? Skal jeg kigge ind forbi 4Sound, eller er der et bestemt mærke jeg skal gå efter? Gider ikke blive ruineret og være nød til at tage et kviklån eller lignende for at kunne købe det. Håber på lidt hjælp fra nogle erfarne trommere! Tak! Hilsen Andreas, 19 år.