Kristian

Medlem
  • Antal indlæg

    95
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Kristian

  • Fødselsdag 05-10-1981

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Bopæl
    Århus
  • Interesser
    Musik, webdesign, film & drikke en øl med gutterne.
  1. Interessant diskussion denne her. Jeg vil mene man er trommeslager så snart man spiller på tromme®. At sige man ikke kan være trommeslager før man har nået et vist niveau, virker forkert. Man kan være en god eller dårlig trommeslager - lige så vel som fremragende eller elendig guitarist etc., men betegnelsen "trommeslager" får man med det samme man begynder at spille. Musiker er man, når man optræder med sit instrument. Alene eller i bandsammenhæng. Tror vi ofte forbinder det at være musiker med at være professionel musiker og derfor ikke vil lade alle bære titlen. Titlerne bør ikke være nogle man gennem kunnen skal tilegne sig. Det er blot at starte med at spille og optræde. At man så med rette kan specificere hvilken slags trommeslager og hvilken slags musiker der er tale om, det er noget andet.
  2. Jeg synes også der er noget Steve Smith over det. Godt gået
  3. Hehe Fantastisk historie, Anders.
  4. Tillykke og tak for indsatsen til Gunnar og resten af trommeslageren.dk.
  5. Nej, du er ikke den eneste. Jeg kan heller ikke se en stor del af dem.
  6. Det ser godt ud. Hvis det så bliver en tætsiddende i blå med hvid skrift eller omvendt, så er den hjemme
  7. Jeg synes, det bør være en hvid t-shirt med blåt tryk. I stil med de blå farver på hjemmesiden.
  8. Jeg forstår ikke hvorfor man som firma vælger at lægge sin side på nettet inden den er helt færdig. Ved halvdelen af linksne står der: "kommer meget snart". Men ellers ser det ud til at være o.k. side.
  9. Det ser godt nok lækkert ud
  10. Jeg synes ikke det sælger særlig godt. Det er lidt uklart (for mig) om I stadig spiller covernumre + jeres eget materiale. Desuden er jeg lidt ligeglad med hvordan det startede, jeg vil hellere høre lidt mere om hvordan det forholder sig nu. Lidt respons fra min side.
  11. Du skal ikke købe Zildjian K, bare for at købe Zildjian K. Prøv en masse forskellige og vælg efter lyden og ikke efter prisen. Det er svært råde, da folk har forskellige opfattelser af hvilken lyd som er bedst. Mit råd vil være, tænkt på den stil du vil spille og gå efter den lyd du kan lide og ikke efter om bækkenerne hedder Zildjian, Sabian, Paiste etc.
  12. Kristian

    Rang?

    Jo, den er vist forældet. Jeg beklager, jeg tog bare den jeg lige faldt over da jeg søgte...