Cyphod

Medlem
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Cyphod

  • Fødselsdag 05-02-1980

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://djplexi.dk

Profilinformation

  • Køn
    Mand
  • Bopæl
    Billund

For- og efternavn

  • Fornavn
    Dennis
  • Efternavn
    L. Løvbjerg Westergaard

Seneste besøgende på profilen

512 profil visninger
  1. Det handler slet ikke om, at/om det er barsk læsning. Jeg er ikke lykkelig for mit sæt (som jeg prøvede at fortælle i mit første indlæg), så det er helt fint at få nogle øjne på, som har forstand på tingene, når jeg nu ikke har. Så det skal I have tak for. Jeg anfægtede blot, at du virkede helt alvorlig, da du skrev, at jeg ville miste lysten til at leve, hvis jeg fortsatte med at spille på mit GH sæt - det er mit liv for godt til. Gutter, tak for Jeres hjælp - jeg tror, at jeg er enig med mig selv om, at jeg sælger GH sættet, sparer op og så køber et bedre sæt brugt engang i fremtiden. God dag til alle!
  2. OK, det må jeg overveje at kigge efter. Det er korrekt, at det løber op i ca. 1000 kr., hvis jeg vil have sorte Evans skind og SKAL skifte både topskind og bundskind - øv! Jeg havde ellers fundet sådan nogle komplet-kit, men de er kun til 10, 12 og 14" trommer og mit sæt er 12, 14 og 16". De koster ellers ikke så meget endda. Den gruppe må jeg melde mig ind i, det kunne være, jeg faldt over et godt tilbud. OK, jeg må tage Jeres ord for gode varer, hehe! Du virker godt nok sur i betrækket. 1: Det kunne godt ske, ja, 2: Hmm, tror du selv, at jeg ligefrem mister lysten til at leve blot ved at spille på mine GH trommer? Eller mente du noget andet?
  3. Når du skriver stemmehuse, er det så "lugs"? Bare for at jeg er helt med. Som sagt er det mange år siden jeg spillede, og jeg fik mit trommesæt så sent i "karrieren", at jeg faktisk var på vej væk, så jeg fik mig aldrig sat ind i alle disse ting dengang. Aha, det er vel ikke noget, det utrænede øje kan se, er det? For jeg byttede topskind og bundskind rundt igen og der lagde jeg ikke mærke til noget. Jeg ville rigtigt gerne købe et dyrere sæt, men jeg har bare ikke ret mange penge og jeg er "bange for", at hvis der går alt for længe - hvis jeg eksempelvis solgte det nuværende og ventede på at spare op til et dyrere og bedre sæt - så kommer jeg aldrig rigtigt i gang. Men det ved jeg ikke med sikkerhed. Tusind tak for et godt, konstruktivt og informativt svar - flere bud er naturligvis stadigt velkomne.
  4. Det er helt OK med en hård udmelding, men jeg ser bare gerne, at der er begrundelse bag - eksempelvis som når folk siger, at iOS er bedre end Android, men ikke uddyber, hvorfor de mener, som de gør. Jeg vil give dig ret i (som jeg også skrev i mit første indlæg), at mine trommer lyder a H til, men mine tanker går på, om det ikke "bare" er skindenes skyld. Jeg mangler stadig din begrundelse for, hvorfor du mener, at GH er dårlige trommer - altså selve trommerne - skindene kan vi sagtens blive enige om. Men ja, hvad siger andre?
  5. Jeg vil rigtig gerne høre andres meninger også - kom frisk! :-D
  6. Hej Mikkel - tak for dit svar. Hvad baserer du dit svar på og hvorfor mener du, at GH sæt er dårlige? Dennis - Cyphod
  7. Hej Trommeslagere. Jeg er en mand på 37 år, som for ca. 23 år siden stoppede med at spille trommer efter ca. 7 år. Jeg har on/off drømt om at spille igen, så her for nyligt købte jeg et brugt George Hennesey trommesæt til kun 400 kr. Jeg undersøgte ikke noget om mærket, jeg købte det hovedsageligt pga. den lave pris, da jeg ikke er sikker på, hvor meget jeg kommer til at spille. Jeg har forsøgt at stemme tom'erne, men jeg synes (måske pga. manglende evner til at stemme), at de lyder helt af H til! Jeg har set video efter video på Youtube, hvor slagerne stemmer trommer, men de fleste af dem jeg har set stemmer Evans skind og de lyder KONGE, synes jeg. Derudover har Evans sorte skind og det synes jeg godt om. Derfor overvejer jeg at købe nye skind, men er det overkill overhovedet at købe nye skind til dette sæt (jeg har læst indtil flere indlæg, som bestemt ikke taler godt for George Hennesey)? Hvis jeg køber nye skind, skal jeg så skifte både top og bundskind, eller kan jeg bruge de originale topskind som bundskind? De er nemlig stort set intakte (jeg tænker tidligere ejer har byttet rundt af en eller anden grund, de sad nemlig nederst, da jeg fik sættet hjem). Det kan virke underligt, at jeg spørger om at købe nye skind, når jeg startede med at skrive, at jeg ikke ved, hvor meget jeg kommer til at spille, men jeg tænker, at jeg hvis trommerne skal have en chance hos mig, så skal de skisme lyde ordentligt. Hvorfor er GH så dårligt? Jeg glæder mig meget til al Jeres feedback. Mvh. Dennis Lykke Løvbjerg Westergaard