Moerke

Member
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Moerke

 • Rank
  Bord & Stol Champ
 • Birthday 07/12/1979

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Viborg

For- og efternavn

 • Fornavn
  Martin
 • Efternavn
  Johansen

Recent Profile Visitors

1,485 profile views
 1. Jeg takker for linket. Det vil nok være nemmere at vænne sig til at spille med dem fremfor køller, da nogle af vores beats går lidt hurtigt.
 2. Det vil jeg prøve, tak. Ellers må jeg have fat i nogle stikker med filt tips. Tak for jeres svar!
 3. Tak for linket. De er i hvert fald så billige, at det er et forsøg værd.
 4. Hej alle, Jeg har ikke været så flittig til at bruge ts.dk i nogle år, men nu har jeg brug for lidt hjælp, og så kommer jeg selvfølgelig krybende tilbage Situationen er den, at jeg er begyndt at lave noget elektronisk musik i en duo. Vi har lavet musik sammen i et par år, og vi benytter bl.a. Logic og en MPC5000, som jeg har købt til formålet. Nu vil vi så gerne til at spille lidt live, hvis det kan lade sig gøre. Derfor er vi begyndt at øve vores numre, hvor jeg for det meste spiller på en Alesis Performance Pad, som trigger lyde i computeren. Vi har spillet en enkelt gang til en lille release-fest, som vi holdt i efteråret, og der opdagede jeg et problem med dette setup. Lyden af stikkerne mod mine pads er simpelthen for høj til små jobs med relativt lavt lydniveau. Jeg kan godt regne ud, at jeg ikke behøver at hamre igennem, og ved at øve sig på at spille lidt mere behersket (man er vel en gammel r'n'r-dreng), kan man selvfølgelig komme et stykke ad vejen. Men hvis nogle har erfaringer med specielle stikker, som kan afhjælpe mit problem, vil jeg tage meget taknemmeligt imod jeres råd. PS De nysgerrige er selvfølgelig velkommen til at hente noget af vores musik på http://whocares.olamasahe.com/
 5. Nu har vi endelig fået gjort vores nye demo færdig. Vi optog de fire nye numre i sommer, men de er først blevet færdigmiksede nu. De fire nye numre (og vores demo fra sidste år) kan downloades fra vores hjemmeside. Vi er selvfølgelig ivrige efter nogle kommentarer
 6. Mange tak for kommentaren, Jonathan. Nu skal jeg så lige sige, at linket i mit oprindelige indlæg henviser til min personlige MySpace-side, hvor det ikke længere er Out Of Here, der er i spilleren, men derimod et af de nyere numre, Stellate Cells. Beklager forvirringen. Alle numrene kan nu downloades på vores hjemmeside.
 7. Mange tak for det. Det glæder mig at høre.
 8. Vi har uploadet tre nye sange til vores MySpace, så hvis nogle har lyst til at give dem et lille lyt og måske en kommentar, så ville det blive værdsat. De nye numre er "Dive", "Stellate Cells" og "Homeless". I øvrigt har det ældste af numrene, "Out Of Here", fået kærlig behandling af en, som har lidt mere forstand på det, end vi har. Han har også hjulpet os med både at optage og mixe de tre nye numre.
 9. Jeg takker for din kommentar, Tormentor. Det er godt med nogle konkrete punkter, så man får nogle bud på, hvad man skal arbejde med.
 10. Mange tak for dine kommentarer. Jeg vil skam meget gerne have reaktioner på både nummeret som sådan og trommerne/lyden. Vi har trukket trommerne lidt tilbage i forhold til vores første udkast, men det er nok rigtigt, at stortrommen mangler noget bund og tone nu.
 11. Jeg er helt enig i din kommentar, sejer. Vi fik lov til at bruge et studie i en eller anden ungdomsklub. Udstyret var vist ganske okay, men vi har selv stået for det hele i forbindelse med optagelse og miksning, og det har helt klart sat sit præg på resultatet. Vi har bare ikke erfaringen til at få det til at lyde ordentligt, så vi har snakket om, at når vi skal have optaget noget mere det samme sted, så skal vi have noget hjælp til at "skrue på knapper" - både under og efter optagelserne. Vi vil jo gerne have den "studielyd", som vi ikke selv har formået at trylle frem.
 12. Der er sandelig intet at undskylde. Hellere ærlig, negativ feedback end omvendt. Jeg synes selv, at vores sanger er god, men det er selvfølgelig meget subjektivt sådan noget. Anyway, tak for det riisager. Flere kommentarer modtages meget gerne.
 13. Jeg er kommet med i et nyt band, No Code, og vi har indspillet et enkelt nummer for nylig, som jeg godt kunne tænke mig at få lidt feedback på. Vi spiller rock og nummeret, som vi har indspillet, Out Of Here, er ret lige ud ad landevejen. I bagklogskabens ulideligt klare lys skulle jeg helt klart have indspillet trommerne til et click, da tempoet er meget ustabilt Men hvad synes I ellers om det? Lyt på Myspace
 14. Moerke

  Russ Miller

  Det var vildt fedt! Ærgerligt, at du ikke kunne komme.
 15. Jeg har skam en piercing i det ene øjenbryn, men jeg tror ikke, at jeg vil have en tatotevering. Som sagt før i denne tråd, så kan man jo bare tage sin piercing ud, men det er ikke helt så nemt, hvis man fortryder en tatoo. Men jeg synes da, at tatoveringer er fede, så al respekt til dem, som har sådan nogle. Mvh Martin